Mila,deznadejde sau prosteala?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mila,deznadejde sau prosteala?
O sa sar peste introducere si o sa trec direct la subiect .
Va propun spre citire urmatorul articol :
http://www.ecomunitate.ro/blog/pescarii ... ravietuire
As vrea sa fiu inteles de la bun inceput ca nu am nimic cu asociatiile de pescuit in scopuri comerciale "atata timp cat acestea respecta legea" asa cum o facem toti si asa cum este normal !!
Fata de articolul de mai sus, chiar daca e scris in 2010 tin sa mentionez ca am cat de cat habar despre ce fel de pescuit se practica in acea zona , si numai sub incidenta legii nu s-a practicat si nu se practica nici in prezent !!
Poate ca in acea cerere pe langa limbajul tragico-sentimental ar fi trebuit specificat si anii la rand in care s-a pescuit abuziv atat ziua cat si noaptea,cantitatile enorme de peste retinute indiferent daca era perioada legala de pescuit sau nu ca sa nu mai zic de dimensiunile legale si metodele neortodoxe folosite !
Suntem aici o comunitate de pescari sportivi desi unii dintre noi care ne consideram pescari sportivi publicam si promovam activitati si cereri de asa natura "cine citeste articolul o sa isi dea seama despre ce este vorba".
Va propun spre citire urmatorul articol :
http://www.ecomunitate.ro/blog/pescarii ... ravietuire
As vrea sa fiu inteles de la bun inceput ca nu am nimic cu asociatiile de pescuit in scopuri comerciale "atata timp cat acestea respecta legea" asa cum o facem toti si asa cum este normal !!
Fata de articolul de mai sus, chiar daca e scris in 2010 tin sa mentionez ca am cat de cat habar despre ce fel de pescuit se practica in acea zona , si numai sub incidenta legii nu s-a practicat si nu se practica nici in prezent !!
Poate ca in acea cerere pe langa limbajul tragico-sentimental ar fi trebuit specificat si anii la rand in care s-a pescuit abuziv atat ziua cat si noaptea,cantitatile enorme de peste retinute indiferent daca era perioada legala de pescuit sau nu ca sa nu mai zic de dimensiunile legale si metodele neortodoxe folosite !
Suntem aici o comunitate de pescari sportivi desi unii dintre noi care ne consideram pescari sportivi publicam si promovam activitati si cereri de asa natura "cine citeste articolul o sa isi dea seama despre ce este vorba".
"The quieter you become, the more you are able to hear... "
Re: Mila,deznadejde sau prosteala?
... cu regret si durere in suflet ...
... cat rahat sunt in stare sa manance unii oameni oare? ... cica e primar ...

... si tot cu adanca tristete va spun ca ati macelarit tot ce era de macelarit ...... repetam cu adanca tristete...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
ce mare bull-shit ... mai ca ma simt ca si cum as vedea o telenovela siropoasa ...Cu dorinta, speranta si incomensurabila rugaminte de a ajuta o comunitate, nu sa se dezvolte, ci sa poata exista, va adresam multumirile anticipate ale parintilor si copiilor nostri si va asiguram in totalitate de respectul nostru.

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Dar ai vazut cine l-a postat? Ca e membru pe-aici
Cuvintele alea is scrise de el ... cam asa vorbeste
tot timpul incearca sa te epateze cu cuvinte si expresii cat mai pompoase

nu pot decat sa le transmit un calduros SICTIR 

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Pe langa activitatile de pescuit comercial legal si autorizat , care de fapt e braconaj , baietii se mai ocupa in timpul liber dupa o toana pe Dunare si cu : http://www.youtube.com/watch?v=gBHRLG7dODI
http://www.youtube.com/watch?v=aIXREO4I ... re=related
binenteles ca ei sunt niste cetateni model ,merg duminica la biserica , dar trebuie sa puna si ei ceva pe masa la puradei si de, munca e grea .
cititi va rog comentariile facute de consatenii celor prinsii ca sa va dati seama ce mentalitate au oamenii astia .
http://www.youtube.com/watch?v=aIXREO4I ... re=related
binenteles ca ei sunt niste cetateni model ,merg duminica la biserica , dar trebuie sa puna si ei ceva pe masa la puradei si de, munca e grea .
cititi va rog comentariile facute de consatenii celor prinsii ca sa va dati seama ce mentalitate au oamenii astia .

da.... saracii de ei.... iote domle, is condamnatzi la inanitie! le cam atarna burtzile de foame...

Adi, dupa ce-a patit bunica-miu in 2005 cu inundatiile n-as mai dori la nimeni ... dar, prin 2010 cred ca majoritatea pescarilor galateni isi doreau sa mature Dunarea Pisica dupa suprafata pamantului
Partea cea mai ironica este ca tocmai datorita politiei si a armatei au scapat de inundatie ... politia si armata pe care o injura cu spume baiatasii aia pe youtube
Au avut mare noroc in 2010, daca venea Dunarea peste eu, in cel mai bun caz devenea insula Pisica, in cel mai rau caz devenea Atlantida
Soarta iti mai da si bobarnace cand deraiezi grav ... nu cred c-a fost o coincidenta faptul ca s-a scufundat Mogosoaia plina cu pisicani ...
Partea cea mai ironica este ca tocmai datorita politiei si a armatei au scapat de inundatie ... politia si armata pe care o injura cu spume baiatasii aia pe youtube

Au avut mare noroc in 2010, daca venea Dunarea peste eu, in cel mai bun caz devenea insula Pisica, in cel mai rau caz devenea Atlantida

Soarta iti mai da si bobarnace cand deraiezi grav ... nu cred c-a fost o coincidenta faptul ca s-a scufundat Mogosoaia plina cu pisicani ...
Nu , Bogdane , aia care au murit in accidentul ala cu Mogosoaia erau oameni normali , erau navetisti care munceau in santier nu frecau plasele pe malul Dunarii , plus femei , copii . Sa nu-i bagam pe toti in aceeasi oala , mai sunt si oameni de treaba in Pisica , chiar eu cunosc vreo doi . Cu toate ca citind despre atestarea localitatii http://www.ecomunitate.ro/Istoric(18437).html rezulta ca primii localnici erau de prin moldova , cam haiduci de felul lor , nesupusi si cam certati cu legea . Si prin insula mare mai sunt localitati cu astfel de localnici , pe la Frecatei de exemplu am auzit ca ar fi la fel .
aoleuuu.... mogosoaia... imi aduc perfect aminte, eram la meci pe stadionul dunarea (sau otzelu??? ala din rapa oricumbogdan82 scrie:Soarta iti mai da si bobarnace cand deraiezi grav ... nu cred c-a fost o coincidenta faptul ca s-a scufundat Mogosoaia plina cu pisicani ...