Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Mugurstefan
- veteran

Musti scrie:
Despre partea cu galetul SIC casant a fost doar o referire la o patanie a mea, cand am reusit sa sparg rola SIC. Dar nu in conditii de pescuit, pt. ca nu prea ai cum. E suficient de bine protejata incat sa n-am nici un fel de retinere in a lasa batul din mana fara sa mi se stranga stomacul. Mai mult, mulineta mai putin sensibila decat SS-ul nu cred sa gasesti in graba. Asa ca ti-o recomand tocmai daca vrei o mulineta de tavaleala.
Sa nu uit un amanunt! Eu am reusit sa sparg o rola in cursul unicei mele tentative de a o scoate de pe axul galetului, pt. a curata zona (care de altfel n-avea nevoie de curatare, sic!). Am scapat-o din mana, iar cand am dat sa ma ridic de pe scaun, dracu' nu doarme si-am calcat pe ea. Cu toate ca sunt destul de plapand, cantarind cca 125 de kile, totusi nemernica s-a spart. Poate daca nu eram incaltat... Totusi, slabe materiale la japoneji astia!
Asa ca de-aia ziceam: SS-ul e numai "aproape" indestructibil. Nu de tot. Unii sunt perseverenti.

La partea cu forma tamburului ai dreptate. N-are nici o importanta in ceea ce priveste perucile. Sa fiu mai clar, absolut niciuna. Iar SS-ul e dovedit ca aseaza prost firul pe tambur. Asta trebuie sa fie. Ori sarmele de fire pe care le-am pus (Yo-zuri, InviziX, Trabucco River Trout, etc.) Care se inmoaie pe Capricorn. Care din motive pur comerciale are un tambur cu conicitate inversa. Mai devreme bateam campii. In fond, ce rost are sa te contrazic...

. Oricum a zis onesti ca-mi trimite o rola de Maxima Ultragreen care nu mai face peruci.
P.S. onesti, n-o lua personal! Glumeam...

Io cred ca tu ai facut o pasiune pentru SS !
De ai ajuns s-o desfaci si ce nu trebuia desfacut !
Deh.. timpul de epscuit e putin bata-l vina.
PS: Glumesc... eu am constatat ca exista 2 posibilkitati ca pescar : Ori o rejectezi ca pe un chinezism demodat, ori te indragostesti de ea puternic.
Cu alte cuvinte devii SS-ist !
Printre SS-isti celebri sa-i amintim pe :Jean Scurtu, Gerula, Musti, toti mandri de aceasta mulineta !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Musti
- veteran

Mugurstefan scrie:
PS: Glumesc... eu am constatat ca exista 2 posibilkitati ca pescar : Ori o rejectezi ca pe un chinezism demodat, ori te indragostesti de ea puternic.
Printre SS-isti celebri sa-i amintim pe :Jean Scurtu, Gerula, Musti, toti mandri de aceasta mulineta !
Pardon, ca eu nu sunt o celebritate pe forum! Sunt un SS-ist de pluton

. Pe onesti ar mai fi trebuit sa-l enumeri, ca-l simt de-al nostru, he, he, he...
Si daca zici de SS c-am facut o pasiune, stai sa vezi cum fac cu lansetele

...

-
onesti
- veteran

Musti scrie: Oricum a zis onesti ca-mi trimite o rola de Maxima Ultragreen care nu mai face peruci.
Musti, dar tzi-am trimis-o de mult. Prin GLS. E posibil sa n-ajunga!
-
Musti
- veteran

onesti scrie:...E posibil sa n-ajunga!
... am sa ma usuc asteptand-o

-
SF
- veteran

Se pune numa aia care ie un viata pe forum , deci Musti , Onesti ( bre , esti sigur ? hehe! ) si....mai care hehe!!
Musti , rezulta ca am si un Capricorn , care tot asa , s-o apucat sa puna firu conic invers , fapt care nu-mi placea , ca scurta lanseu , dupa ce i.am pus o saiba din alea doua care veneau in cutie , si-o revenit si pune firu normal . La un coleg nu i-o venit saibele in cutie , si tot asa pune firu conic invers hehe!!! Si daca pui doua saibe ii conic , dar cu virfu in sus .
Fir Intins!!
-
Musti
- veteran

SF scrie: daca pui doua saibe ii conic , dar cu virfu in sus...
...si daca ii pui 4 saibe ai tambur long cast pe Capricorn

.
-
nickydarnico
- senior

-
eu am o "okuma electra etr-30" si am primit in cutie cele doua saibe , daca le montez am sansa sa arunc mai depatre? adica nu o sa am probleme cu perucile ?
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
Mugurstefan
- veteran

Musti scrie:Mugurstefan scrie:
Pardon, ca eu nu sunt o celebritate pe forum! Sunt un SS-ist de pluton

. Pe onesti ar mai fi trebuit sa-l enumeri, ca-l simt de-al nostru, he, he, he...
Si daca zici de SS c-am facut o pasiune, stai sa vezi cum fac cu lansetele

...

Lasa-ma sa ghicesc: fetishist incurabil !!

)
Deshii ... eu cred ca stiu leacul la boala asta !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Mugurstefan
- veteran

SF scrie:Se pune numa aia care ie un viata pe forum , deci Musti , Onesti ( bre , esti sigur ? hehe! ) si....mai care hehe!!
Fir Intins!!
Intru si eu soldat plin, pe langa Feldwebel-ii enumerati mai sus..
Mai pune-l si pe Oby 1 si Gerula ..si facem un fel de "clubul trabantistilor" posesori de SS daca ai auzit de el !

Mugur Dixit !
-
Musti
- veteran

Mugurstefan scrie:...Intru si eu soldat plin, pe langa Feldwebel-ii enumerati mai sus...
Ai cu ce, sau inca sunt proiecte?