La ce peste pescuin in perioada decembrie.....febroarie????

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MaryS_27
junior
junior

La ce peste pescuin in perioada decembrie.....febroarie????

Mesaj de MaryS_27 » 11 Feb 2007, 08:33

Pentru mine acasta perioada reprezinta un timp mort in materie de pescuit.......Din pacate imi este peste mana sa ajung la dunare pt a pescui la stiuca :cry: .......Poate pe viitor o sa am parte si de acest peste. :roll:

Fir intins all !

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 11 Feb 2007, 09:16

In primul rind conteaza foarte mult pe ce fel de apa pescuiesti (curgatoare/ statatoare) si localizarea pestelui.
Am sa enumar, la gramada, doar citeva specii: stiuca, salau, biban, clean, avat, oblete, platica, mreana.
In functie de specia vizata iti adaptezi echipamentul, grosimea liniei si momeala (artificiala/naturala) folosita.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 11 Feb 2007, 11:00

Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 11 Feb 2007, 12:23

Acum la Dunare merge bine salaul si daca dai la stationar,babusca.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

MaryS_27
junior
junior

Mesaj de MaryS_27 » 11 Feb 2007, 12:34

nu mai agreez deloc stationarul....sunt inabunit dupa spinning....eu vreau sa afluu in special daca mai pacalim cate un clean,pastrav astea fiind speciile la care am pescuit cel mai mult...din pacate deocamdata nu am permis si nu prea am cu cine sa ajung la dunare sa incerc ceva nou pt mine stiuca....trebuie sa fac neaparat o iesire ca nu mai pot...cred ca intelegeti..microbu e bine infiltrat... :D

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 11 Feb 2007, 12:37

Pe ce garla se intampla treaba asta Ionut?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Feb 2007, 13:26

MaryS_27 scrie:nu mai agreez deloc stationarul....sunt inabunit dupa spinning....eu vreau sa afluu in special daca mai pacalim cate un clean,pastrav astea fiind speciile la care am pescuit cel mai mult...din pacate deocamdata nu am permis si nu prea am cu cine sa ajung la dunare sa incerc ceva nou pt mine stiuca....trebuie sa fac neaparat o iesire ca nu mai pot...cred ca intelegeti..microbu e bine infiltrat... :D
da ,da,cunoastem :lol:
pe la noi nu prea am vazut miscare in ultimul timp la spinning,eu am fost si ieri si azi si ............000000000 zerooo
am dat pe Olt si pe balti dar nimic si pot spune ca am dat cu tot ce aveam(de nervi).
chiar nu stiu ce sa iti spun,se pare ca Oltul nostru nu ne prea mai ofera satisfactii acuma,poate mai spre vara :cry:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

MaryS_27
junior
junior

Mesaj de MaryS_27 » 11 Feb 2007, 13:43

da ,da,cunoastem
pe la noi nu prea am vazut miscare in ultimul timp la spinning,eu am fost si ieri si azi si ............000000000 zerooo
am dat pe Olt si pe balti dar nimic si pot spune ca am dat cu tot ce aveam(de nervi).
chiar nu stiu ce sa iti spun,se pare ca Oltul nostru nu ne prea mai ofera satisfactii acuma,poate mai spre vara

poate o iesire la bradisor sau vidra.....nu cu foarte mari sperante dar cu satisfactia ca mai iesim in natura...si cand se mai incalzeste putin mergem sa recuperam..cand zic "recuperam" nu inseamna ca trebuie sa ne ducem sa facem ravagii.. :D
Daca ar ezista si la noi in Valcea macar o balta cu stiuca.. :cry:

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 11 Feb 2007, 18:13

Puiu Cristinel scrie:Pe ce garla se intampla treaba asta Ionut?
De Teleajen ai auzit?
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 11 Feb 2007, 19:59

adiwolf scrie: da ,da,cunoastem :lol:

chiar nu stiu ce sa iti spun,se pare ca Oltul nostru nu ne prea mai ofera satisfactii acuma,poate mai spre vara :cry:
salut

se pare ca si Muresul asteapta temperatura magica 9 grade in apa, nimik si la mine, un alevin de stiuk rapea in altzi alevini de lipusi, in rest PAUZA :evil:

saltare

PS cleanu cica merge la `rama` pe Mures, da pe cine intere `rama`!
be smart be silent be deadly.....

Scrie răspuns