intrebare pescuit Grecia

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Ian 2010, 23:21

tudor scrie:
tudor scrie:Monturile astea se cumpara gata facute. Vezi cu responsabilul raionului de pescuit de la Decathlon ca poate sa-ti comande.
Mai simplu de atat nu se poate. :lol:
Am auzit de Decathlon, str Iuliu Maniu din Bucuresti dar nu stiam ca au si raion de pescuit. Merita vizitat magazinul?

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 26 Ian 2010, 23:41

daca mergi ca sa iti cumperi scule de pescuit nu se merita. Calitate slaba, cel putin cand am fost eu acolo ultima data.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 26 Ian 2010, 23:49

Am observat o chestie , si anume nu in toate magazinele Decathlon gasesti aceleasi chestii , unele la raionu cu scule de pescuit is foarte prost , altele la alte raioane !
Am vazut pe net insa material ieftin si bun in magazine Decathlon .

Insa nu cumperi monturi , fie de oriunde ar fi , pe toti draci , cum sa cumperi monturi gata facute :?:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Ian 2010, 12:27

SF scrie:Am observat o chestie , si anume nu in toate magazinele Decathlon gasesti aceleasi chestii , unele la raionu cu scule de pescuit is foarte prost , altele la alte raioane !
Am vazut pe net insa material ieftin si bun in magazine Decathlon .

Insa nu cumperi monturi , fie de oriunde ar fi , pe toti draci , cum sa cumperi monturi gata facute :?:
Ai ajuns si la Decathlonul din Bucuresti sau doar pe net ai vazut?
De ce sa nu cumpar monturi gata facute daca sunt realizate de profesionisti? Deacat sa ma chinui singur si sa le fac aiurea....as da si 15-20 lei pe o montura buna de surf casting, ca doar dau cam 8-10 lei pe una de crap. Nu e mare sacrificiul.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 27 Ian 2010, 13:10

T.Adrian scrie:daca mergi ca sa iti cumperi scule de pescuit nu se merita. Calitate slaba, cel putin cand am fost eu acolo ultima data.
Ba sa stii ca am mai vazut si cate ceva interesant ! Ceva mulinete, Shimano chiar...hoo nu dati :lol: :lol: :lol: Aveau si Daiwa :wink: :wink:
si cateva bete bune, dar fff putine ! Si au si niste bete , o marca proprietatea Decathlonului probabil , care nu cred ca sunt mai proaste decat ET, spre exemplu !!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 27 Ian 2010, 15:44

Fario, ti-am spus sa comanzi montura sefului de raion de pescuit stiind ca aceasta nu exista in magazinul din Bucuresti pentru ca nu ar avea de ce sa existe. Monturile sunt insa comercializate de Decathlon in alte parti ale Europei unde oamenii pescuiesc mai mult in mare. De aceea seful de raion ti le poate comanda, te duci si le iei si gata.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Ian 2010, 16:35

tudor scrie:Fario, ti-am spus sa comanzi montura sefului de raion de pescuit stiind ca aceasta nu exista in magazinul din Bucuresti pentru ca nu ar avea de ce sa existe. Monturile sunt insa comercializate de Decathlon in alte parti ale Europei unde oamenii pescuiesc mai mult in mare. De aceea seful de raion ti le poate comanda, te duci si le iei si gata.
OK, asa am sa fac. Mersi!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 27 Ian 2010, 17:32

Fario_nebunu scrie: OK, asa am sa fac. Mersi!
Ce cauti tu e aici : http://fr.decathlon.com/bas-ligne-japon ... 377240.htm

Iar tipul de plumb care se pune in cap e aici :
http://fr.decathlon.com/plomb-debrayabl ... 332010.htm

Ii arati vanzatorului ca doar are PC acolo si in mod normal iti va aduce. S-ar putea sa-ti ceara avans niste bani ca daca uiti sa mai vii ramane cu ele de geaba. :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Ian 2010, 22:34

tudor scrie:
Fario_nebunu scrie: OK, asa am sa fac. Mersi!
Ce cauti tu e aici : http://fr.decathlon.com/bas-ligne-japon ... 377240.htm

Iar tipul de plumb care se pune in cap e aici :
http://fr.decathlon.com/plomb-debrayabl ... 332010.htm

Ii arati vanzatorului ca doar are PC acolo si in mod normal iti va aduce. S-ar putea sa-ti ceara avans niste bani ca daca uiti sa mai vii ramane cu ele de geaba. :lol:
Mersi din nou! Vad ca sunt mai ieftine decat aveam eu de gand sa dau; 2-3 euro fata de 4-5 cat as fi platit. bine, mai sunt si taxele de transport plus comisionul magazinului.
Vad aici un set surf casting Set Surf Start care costa doar 35 euro - mulineta plus lanseta! E un pret senzational, daca e cat de cat bunisor e chiar o afacere!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Ian 2010, 22:37

Azi am aflat ca in februarie pec cateva zile la Istanbul. Turcaletii au mare deci sigur in magazineke lor de pescuiala pot gasi monturi de surf si alte carlige si fire speciale. Imposibil sa ju existe asa ceva. Plus ca acolo poti negocia orice pret....

Scrie răspuns