La naluci nu apuca sa inghita , insa multi dau cu un leader scurt din struna metalica ! Io nu , insa dau cu fluo gros , gros bine

http://picasaweb.google.es/petre234/Ju# ... 6720829202
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ai dreptate, la noi ar fi mica vanzarea. Dar cred ca si in Marea Neagra s-ar preta cat de fat. Pe mine ma sperie rau complexitatea montajelor, cate agrafe, clispsuri, shield-bouclier si alte minunatii!tudor scrie:Monturile astea se cumpara gata facute. Vezi cu responsabilul raionului de pescuit de la Decathlon ca poate sa-ti comande. In Romania nu vei gasi prin pravalii pentru ca nu ai avea ce face cu ele.
Mono , normal ! Treci pe struna daca ai taieturi , daca nu continuiFario_nebunu scrie:SF, mersi again! Spui ca daca prind lufar , palamida , murena sau conger imi taie firul cu dintii. OK, atunci ce sa pun la carlig? Textil, mono ff gros, fir metalic pt stiuca? Iar daca e gros nu mai intra lavrac si chefal, pesti sensibili la ce e anormal. Deci logic nu poti soera cu acelasi montaj saprinzi si chefal si lufar. Iar daca pun un carlig de paternoster cu fir f gros (0.50) ptr rapitor si unul cu 0.25 transparent pt chefal, laban, lavrac atunci e tiganie, nu voi sti excat care la ce a tras si cat de tare sa reglez frana!
Inca nu m am decis daca sa pun inaintas din textil sau din fir 0.45.