Interviu cu Petre German. Castigatorul Turneului AVP 2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 21 Noi 2008, 19:17

Are mare dreptate German
Eu doar in vara asta m-am apucat de spin, inca nu am capturi impresionante, dar nu m-as intoarce la pluta si bambina pt nimic in lume.
Cum am putut fi asa fraier vre-o 5 ani de zile ca am dat numai la stationar ?

Numai bine !
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 22 Noi 2008, 10:41

misulian scrie: Cum am putut fi asa fraier vre-o 5 ani de zile
Eu pescuiesc din acest an ( in total ! )

Cei care pescuiesc fly, zic la fel !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Noi 2008, 12:20

Zic sa nu fii asa abrupt... :lol: Cred ca si pescuitul la stationar a avut farmecul lui, dovada ca l-ai practicat 5 ani...Si ar mai fii ceva:NICIODATA sa nu-ti para rau de ce ai facut ci de ce nu ai facut!!! :wink:

Ps:ca sa fiu sincer , eu dau si acum cateodata la stationar si daca m-as "forta"as posta o poza cu ultima stiuca la stationar , prinsa acum doua saptamani, si al carei drill mi-a adus reale satisfactii...Pana la urma este important sa te simti bine si daca tu te simti bine doar pescuind la spinning este ok,astfel incati nu imi ramane sa-ti urez decat fir intins! Si sa fii iubit... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 24 Noi 2008, 16:26

misulian scrie:Are mare dreptate German
Eu doar in vara asta m-am apucat de spin, inca nu am capturi impresionante, dar nu m-as intoarce la pluta si bambina pt nimic in lume.

Numai bine !
nu fi radical!!! Si eu ca si multi altii pescuiesc cu aceeasi placere si la stationar. E adevarat ca spiningul e mai activ, mai altfel, asta nu inseamana ca nu ies cu prietenii la o partida de stationar cu muulta placere.
Si aproppo de stationar sunt niste locuri in care daca vreau sa vad stiuca trebuie sa o caut cu un pestisor viu in carlig, altfel din cauza vegetatiei abundente nu am sanse sa o vad cu o naluca in coltul gurii decat iarna; peste o sapt doua o sa o caut si cu table :wink:
Pt mine pescuitul e un motiv de relaxare, de a iesi in aer liber, de a ma simti bine si de a ma bucura de compania prietenilor care imi impartasesc pasiunea pt pescuit. Unii dintre ei sunt pasionati de stationar, dar asta nu inseamna ca nu strecoara apa cu cate o naluca, chiar daca au un bat telescopic de 3.9 m :lol: Si s-a intamplat sa prinda pesti mai faini decat mine. :cry: :wink: De aceea e pescuit.
Nu imi place sa merg la stationar pe balti private, dar pe un rau sau o balta salbatica merg cu tot dragu

Scrie răspuns