Intalnirea pescarilor de somn - 28.12.2012

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Zoran Wiener
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zoran Wiener » 19 Dec 2012, 20:00

-------------------------------------------------------------
Data intalnirii: 28.12.2012
Incepe: orele 14:00
se incheie: ----------
Unde?: La hotel Timisoara (in ce sala exact, mai urmeaza sa va spun)
Alte informatii: parcare in fata hotelului
-------------------------------------------------------------
Buna prieteni, Imagine,
Nu am fost sigur pina acuma daca voi ajunge in Romania peste sarbatori, din cauza vremii de acum o saptamana… Acum, vremea e mai ok, asa ca sambata ma voi pune pe drum.

Mi-as dori f mult daca am putea sa ne intalnim, sa petrecem impreuna o dupa-amiaza-seara-noapte intreaga (fara inchidere fixa), sa ne povestim, sa stam la un relax, si sa bem si o bericica impreuna. Imagine
Am reusit cu greu sa rezerv o sala in Timisoara in care incapem cu siguranta 30 - 40 de persoane.
M-am gandit ca, toti cei care vor veni pot aduce cu ei cite ceva. Cum sa ma exprim…ceva facut personal, hand-made! Sau chiar si ceva cumparat, ceva deosebit, care s-ar putea sa intereseze si pe altii. De ex, stiu ca in Romania este mai greu sa mergi la magazin si sa iei in mana 100 de mulinete diferite (cum ar fi o Stella sau un TwinPower), sau sa vezi la magazin cum functioneaza un sonar Humminbird 798 si...
- M-as bucura de ex daca careva dintre voi ar veni cu citeva wobblere facute de el, sau chiar cu o lanseta hand-made gata facuta si chiar cu un blank, si sa ne si spuna citeva cuvinte despre cum le face, ce materiale foloseste, samd...
- Sau oricine are intrebari sau nelamuriri cu privire la monturi sau tehnici, le vom despica si face pe loc. Aici aduc eu fir, carlige, plute...
- Deasemenea vom incerca sa lamurim intrebari generale despre sonare: 2D - SI - DI - SS…
- Pe Informer il intereseaza cum functioneaza un multiplicator. Si aici voi aduce eu unul.
- Cine mai are idei sau intrebari, propuneri...le poate spune din timp, daca e necesar sa avem timp sa le si organizam.
Intalnirea va avea loc pe data de 28.12.2012, intr-o sala cu video-projektor a hotelului Timisoara, din Timisoara, incepand cu orele 14:00.

Aceasta va avea loc chiar daca vom fi doar 5 persoane, dar si daca vom fi mai multi de 40 si va trebui sa ne inghesuim sau sa stam in picioare.

Inca o data, m-as bucura nespus daca ati avea chef sa ne intalnim la niste taclale relaxante si la un mic work-shop.
V-as rog mult numai sa-mi spuneti pina in data de 27.12.2012 cine vine si cu cite persoane (aici in acest subiect).
Salut si fir intins,
Zoran Wiener
--------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com/

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Intalnirea pescarilor de somn - 28.12.2012

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Dec 2012, 20:23

Frumoasa initiativa..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 20 Dec 2012, 12:46

mentalitate nemteasca :respekt:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 20 Dec 2012, 13:31

mircioneolt scrie:mentalitate nemteasca :respekt:
Acu am un pic emotii , ca urmeaza cea romaneasca... :roll: :lol:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 20 Dec 2012, 13:48

:lol1: :lol1: :lol1: Tare...

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 20 Dec 2012, 20:13

sincer daca nu erau 600 si de km de veneam pt ca este o persoana de la care ai ce invata 8)

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 22 Dec 2012, 00:33

Pacat de distanta ca nu lipseam cu siguranta, dar sper sa gasiti o modalitate sa ne aratati si noua o inregistrare a intalnirii, poate invitati o televiziune (pv-tv.......) sau faceti voi o inregistrare si o puneti pe site.
Va urez distractie placuta :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

Zoran Wiener
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zoran Wiener » 26 Dec 2012, 06:44

Imagine,
cine doreste sa vina este bine venit. Intalnirea are loc in sala Roma 1 si 2, la parterul Hotelului Timisoara, incepand cu orele 14.

Vom viziona si un filmulet despre pescuitul somnului la clonk, filmari reale sub apa cu comportamentul somnilor:
- furt de momeala din carlig
- testarea momelii si a monturii inainte de muscatura cu mustatile
- selectarea momelii in functie de preferintele si mofturile acelei zi

Vom explica cateva monturi in detaliu.

Vom incerca sa dam de cap si sa explicam cum functioneaza sonarele 2D - DI - SI - SS - GPS, pt ce sunt bune si cum se pot folosi mai bine.

Vom ciocni si cate o bere sau chiar doua-trei... Imagine

Daca reusim sa transmitem online, vom posta link-ul din timp.
Salut si fir intins,
Zoran Wiener

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 26 Dec 2012, 13:03

O fi mentalitate nemteasca , da totusi , de ce nu ai intrebat mai intai daca sant doritori :!: , si dupa aia sa afisezi oraru sau sa rezervi sala !

Zoran Wiener
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zoran Wiener » 26 Dec 2012, 15:21

SF scrie:O fi mentalitate nemteasca , da totusi , de ce nu ai intrebat mai intai daca sant doritori :!: , si dupa aia sa afisezi oraru sau sa rezervi sala !
Salut,
pana acum 10 zile nu am stiut sigur daca ajung peste sarbatori in Ro sau nu. Oricum, cel putin 8 persoane tot vom fi.
"Programul" de fapt nu este un program, este ceva ce am organizat rapid, ceva interesant pentru pescarii de somn: pescuitul la clonc, despre sonare.... Nici o alta sala nu am avut timp sa caut, sa organizez ceva ieftin si bun, la fel, nici nu am avut timp sa astept cateva sapatamani sa vad cati interesati sunt, cate persoane vin sau ce preferinte au.
Asa ca, cei ce vor veni, tra sa se multumeasca cu ce este: o sala spatioasa de conferinte cu beamer, o bere gratis si povesti despre somni misteriosi.
Placerea deosebita va fi de partea mea, avand astfel ocazia sa cunosc live cat mai multi pescari de somn.
Va astept cu drag! :bere:
Salut si fir intins,
Zoran Wiener

Scrie răspuns