-------------------------------------------------------------
Data intalnirii: 28.12.2012
Incepe: orele 14:00
se incheie: ----------
Unde?: La hotel Timisoara (in ce sala exact, mai urmeaza sa va spun)
Alte informatii: parcare in fata hotelului
-------------------------------------------------------------
Buna prieteni,

Nu am fost sigur pina acuma daca voi ajunge in Romania peste sarbatori, din cauza vremii de acum o saptamana… Acum, vremea e mai ok, asa ca sambata ma voi pune pe drum.
Mi-as dori f mult daca am putea sa ne intalnim, sa petrecem impreuna o dupa-amiaza-seara-noapte intreaga (fara inchidere fixa), sa ne povestim, sa stam la un relax, si sa bem si o bericica impreuna.

Am reusit cu greu sa rezerv o sala in Timisoara in care incapem cu siguranta 30 - 40 de persoane.
M-am gandit ca, toti cei care vor veni pot aduce cu ei cite ceva. Cum sa ma exprim…ceva facut personal, hand-made! Sau chiar si ceva cumparat, ceva deosebit, care s-ar putea sa intereseze si pe altii. De ex, stiu ca in Romania este mai greu sa mergi la magazin si sa iei in mana 100 de mulinete diferite (cum ar fi o Stella sau un TwinPower), sau sa vezi la magazin cum functioneaza un sonar Humminbird 798 si...
- M-as bucura de ex daca careva dintre voi ar veni cu citeva wobblere facute de el, sau chiar cu o lanseta hand-made gata facuta si chiar cu un blank, si sa ne si spuna citeva cuvinte despre cum le face, ce materiale foloseste, samd...
- Sau oricine are intrebari sau nelamuriri cu privire la monturi sau tehnici, le vom despica si face pe loc. Aici aduc eu fir, carlige, plute...
- Deasemenea vom incerca sa lamurim intrebari generale despre sonare: 2D - SI - DI - SS…
- Pe Informer il intereseaza cum functioneaza un multiplicator. Si aici voi aduce eu unul.
- Cine mai are idei sau intrebari, propuneri...le poate spune din timp, daca e necesar sa avem timp sa le si organizam.
Intalnirea va avea loc pe data de 28.12.2012, intr-o sala cu video-projektor a hotelului Timisoara, din Timisoara, incepand cu orele 14:00.
Aceasta va avea loc chiar daca vom fi doar 5 persoane, dar si daca vom fi mai multi de 40 si va trebui sa ne inghesuim sau sa stam in picioare.
Inca o data, m-as bucura nespus daca ati avea chef sa ne intalnim la niste taclale relaxante si la un mic work-shop.
V-as rog mult numai sa-mi spuneti pina in data de 27.12.2012 cine vine si cu cite persoane (aici in acest subiect).