Filme care ma fac sa ma gandesc daca pescuiesc cu adevarat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- iulian_bud
- utilizator constant
Filmul se numeste "Gäddfeber - Pikefishing with Jerkbait" si eu personal l-am descarcat cu Emule,dar este unul si mai fain se numeste "The Flyrodders To Pike",asta este despre pescuitul la stiuca cu stremare Bunny Bug,in final prinde o stiuca de 15 kg,asta este cel mai tare film vazut de mine despre pescuitul stiucii,atac in ape sub 1 metru primavara devreme dupa ce a depus icrele.
C***t in traista!
Acuma lucrez la asta...dan bobei scrie:Si de unde s-ar putea lua al doilea film?

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
- iulian_bud
- utilizator constant
- Dornea Ionut
- senior
Cred ca ideea care sta la baza, este faptul ca, fiecare dintre noi, ca pescari sportivi ce suntem (cum zice Tarusdan bobei scrie:Cred ca glumesti.... tu vrei sa prinzi cat mai putin si cat mai mici?Dornea Ionut scrie:De ce toti vor sa prinda cat mai mult si cat mai mare?!?!

Vara asta am dat peste un loc misto, vezi pozele cu sarpele din galeria mea. Acolo dadeam cu o rotativa "00" si atat imi era de drag sa ma uit dupa ea cum invarte iar in urma ei alergau voinici si gata de lupta, clenuti cat degetul aratator. Nu cred ca aveau 5 centimetri.
Cred ca, pana la urma, provocarea este sa prinzi peste, sa vezi ca ai inceput sa il cunosti, sa vezi ca ai inceput sa sa inveti locurile pe unde el se ascunde sau mai stiu eu ce....
Faza cu "cat mai mare", ma duce cu gandul catre lacomie, zona in care "arta" cam dispare....

Parerea mea....
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

La pescuit eu cred ca cel mai important este sa prinzi peste..., sa ii faci poze si sa il eliberezi.Asa stii, ca poate, o sa il prinzi mai mare, daca nu da baietii peste el inainte...
Daca vrem pesti mari, nu e suficient sa eliberam o marla sau un clenut de 5 cm, ci si stiucile mai mari, de 4-5-etc kg, sau clenii de 1-2 kg.
Faceti si voi extinderea la toti pestii..
Adica ma gandesc ca daca prind o marla de un kil si ii dau drumul poate ajunge la 4 kg, dar daca o prind la 4 kg si nu ii dau drumul cu siguranta nu va ajunge la 15...
Respecte...!!!!!

Daca vrem pesti mari, nu e suficient sa eliberam o marla sau un clenut de 5 cm, ci si stiucile mai mari, de 4-5-etc kg, sau clenii de 1-2 kg.
Faceti si voi extinderea la toti pestii..
Adica ma gandesc ca daca prind o marla de un kil si ii dau drumul poate ajunge la 4 kg, dar daca o prind la 4 kg si nu ii dau drumul cu siguranta nu va ajunge la 15...
Respecte...!!!!!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
- Dornea Ionut
- senior
Imi place logica ta si sunt total de acord cu ea!!!!!
Bravo!!!!
Bravo!!!!
Messenger: dorneai

-
- junior
Eu intodeauna mi-am pus problema asta ...
Ok eliberam pestii sub dimensiune ... dar ce facem cu cei peste dimensiune ... avand in vedere raportul intre frecventza cu care ne intalnim cu aceste dileme ... nu stiu cata lume se gandeste ... daca prind un peste din specia respectiva ... de atatea kilograme ce fac cu el???
Eu mi-am pus niste limite pe care in limitata mea experientza de pescar ... nu le-am atins macar asa ca nu stiu cum o sa reactionez in anumite situatzii de genu ... sunt cu un avat de peste 5kile in bratze ... in mintea mea de acum el merita sa stea inapoi in apa ...
Nu tzin neaparat sa duc un peste acasa da cateodata mai ai pe cineva care se bucura de el
Cat despre film ... nu ma uit doar la capturi ... ma uit la mentalitate ... ma uit la respectul pe care pescarul il are fatza de peste ... ma uit cum o stiuca de peste 15kilograme este manevrata ca si cum ar fi de portzelan si drumul ei spre eliberare ... si ma gandesc apoi unde si cum se pescuieste in juru meu si imi pare ca este o discrepantza prea mare ...
Peste mare am avut doar de cateva ori in batz ... si sentimentul ca esti dominat de un peste este atat de intens incat imi doresc de mult timp sa mai traiesc adrenalina consumata cu un an in urma
Incercatzi sa vedetzi filmu ... e un fel de tata filmelor de pescuit ... din respect pentru cei ce l-au facut voi scoate fragmentul de pe tub. Si mai incercatzi sa vedetzi dincolo de frumusetzea pestilor ...
O subtitrare sau varianta in limba engleza este poate cel mai bun lucru pe care producatorii ar putea sa-l faca ... cred ca are o cantitate de informatzii imensa ...
Fire intinse de .... ce va place voua sa avetzi in batz
Ok eliberam pestii sub dimensiune ... dar ce facem cu cei peste dimensiune ... avand in vedere raportul intre frecventza cu care ne intalnim cu aceste dileme ... nu stiu cata lume se gandeste ... daca prind un peste din specia respectiva ... de atatea kilograme ce fac cu el???
Eu mi-am pus niste limite pe care in limitata mea experientza de pescar ... nu le-am atins macar asa ca nu stiu cum o sa reactionez in anumite situatzii de genu ... sunt cu un avat de peste 5kile in bratze ... in mintea mea de acum el merita sa stea inapoi in apa ...
Nu tzin neaparat sa duc un peste acasa da cateodata mai ai pe cineva care se bucura de el
Cat despre film ... nu ma uit doar la capturi ... ma uit la mentalitate ... ma uit la respectul pe care pescarul il are fatza de peste ... ma uit cum o stiuca de peste 15kilograme este manevrata ca si cum ar fi de portzelan si drumul ei spre eliberare ... si ma gandesc apoi unde si cum se pescuieste in juru meu si imi pare ca este o discrepantza prea mare ...
Peste mare am avut doar de cateva ori in batz ... si sentimentul ca esti dominat de un peste este atat de intens incat imi doresc de mult timp sa mai traiesc adrenalina consumata cu un an in urma
Incercatzi sa vedetzi filmu ... e un fel de tata filmelor de pescuit ... din respect pentru cei ce l-au facut voi scoate fragmentul de pe tub. Si mai incercatzi sa vedetzi dincolo de frumusetzea pestilor ...
O subtitrare sau varianta in limba engleza este poate cel mai bun lucru pe care producatorii ar putea sa-l faca ... cred ca are o cantitate de informatzii imensa ...
Fire intinse de .... ce va place voua sa avetzi in batz