Egoisti sau altruisti?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Ian 2006, 23:49

[quote="MAREAN"] Este drept si recunosc, dupa mesajele lor nu am mai citit ce a urmat si acum ma gandesc ca probabil asa fac toti cei noi de pe siteul asta. [/quote]

Ba uite ca in pagina a-3-a , dupa postari la greu , te-ai trezit sa mai intri odata si sa intrebi ce-ai intrebat , fara sa uiti a pune un maimutoi pe acolo . Si acuma vi si-mi spui mie ca ma grabesc . Amice .....

Fir Intins!!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Ian 2006, 23:53

musKloiu scrie:eu nu inteleg sincer "incrancenarea" in legatura cu mistourile....oamenii care tin la mistouri mie mi se par oameni inteligenti.
Uite sa-ti spun parerea mea: sunt anumite mistouri care prin viu grai, intre prieteni, sunt foarte reusite. Cand unul s-a mandrit vreodata, la inceputurile sale ca pescar, cu vreo stiuculita sub limita legala, e nostim ca de cate ori ajungi cu el la al cincilea pahar sa-l intrebi despre felul cum bomba pieptul cand intindea marla spre aparatul de fotografiat :lol:.
Pe un forum insa, a-i arunca in fata unui participant, cu care nici macar nu te cunosti in real life, din doua in doua topicuri, un clean subdimensionat, devine un comportament penibil si denota cu totul altceva decat simtul umorului. Verba volant, scripta manent, dar unii nu pot pricepe lucrul asta.
Cu lacrimi Bastus!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 09 Ian 2006, 00:05

pai asta incercam sa zugravesc in vorbele mele.....ori se vindeca ori deschidem sectiune speciala pe forum......www.destinde-te.ro.....este totusi o distractie.... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 09 Ian 2006, 00:26

MAREAN scrie:Kre k topicul ar mai trebui sa il citesti tu odata, in special printre primele mesaje venite de la geniile Gerula, Nick si Valeron.
Mai kre k astia de va permiteti sa-i jigniti pe altii si sa luati lumea peste picior aveti pile la adm de forum, altfel nu imi explic de ce nu va atrage atentia.
Uite ca iti rapund ca un "geniu"ce ma aflu:
Am raspuns la misto la topicu respectiv dintr-un singur motiv:M-am saturat sa vina un user cu trei postari sa intrebe o chestie fara sa consulte ce s-a discutat.Despre firele textile s-a tot discutat,nea Jean cred ca are bataturi de la tastatura de cate ori a raspuns la subiectul asta.Si o sa vezi ca in fiecare luna o sa vin cineva cu aceeasi intrebare,daca tu o sa fii mai rabdator,bravo tie,dar abtine-te in a mai face pe alti "genii",fara sa mergi macar o data cu ei la pescuit. :?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Ian 2006, 00:56

Epilog

Acest forum se dreseaza inclusiv incepatorilor care adreseaza intrebari simple.
Este de dorit ca acestia sa caute in topicurile vechi. daca nu o fac pot fi indrumati sau atentionati in mod civilizat.

Dintre userii vechi: cine n-are chef, nu citeste, cine nu vrea, nu raspunde.
Consumati-va timpul si inteligenta cu altceva daca doriti.

Cine are chef sa raspunda unui incepator, perfect, si ii multumesc mult pentru acest lucru.

Si pentru ca vad ca au inceput si aici discutiile aberante, si acest topic se inchide, iar pe cei care au chef de scandal ii invit in topicul nou infiintat "ARENA".

Închis