Darvari... Concurs frumos!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei-ovidiu
veteran
veteran

Darvari... Concurs frumos!

Mesaj de andrei-ovidiu » 14 Mar 2006, 17:13

Care se gandeste sa se bage la Concurs la Darvari pe 15 aprilie?

Ma gandesc serios :!: , chiar daca vin taticii de la Bucuresti..., care cunosc f. bine balta!

Care se hotaraste si vrea sa mearga, pt. frumusete vreau sa merg si pt. a vedea cum este sa pescuiesti contra-timp, sa zica ceva..., poate mergem impreuna si iesim mai ieftin!

Plus, ai ce invata, si sigur te ajuta pe viitor un asemenea concurs, in fond n-ai nimik de pierdut, decat eventual banii de inscriere si celelalte cheltuieli, dar eu unul nu pun problema asa!

Si mai mult este bine sa te intreci cu cei mai buni, pt. ca inveti multe, si de ce nu daca pici bine pe sector poti sa dai cu brio in peste! Eugen - BerTi Team a castigat anul trecut cu nu mai putin de 26 de salai!

Va astept cu idei si opinii!

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 14 Mar 2006, 22:05

Taticu Eugen (Berti) care a castigat detasat anul trecut concursul de pe Darvari (primul ! sa nu ma injure Ovidiu ) nu mai pescuise pe lacul acesta de cel putin trei ani . Am avut o tentativa sa ne ducem in recunoastere macar o data inainte dar n-am cazut la pace cu paza(Victor nu era acolo si avea tel. inchis) asa ca ne-am dus frumusel la vecinu'(si am dat in ei! si am dat drumul la ei ! ca de regula baltii pe Gostilele) . Si cel de-al doilea concurs de pe Darvari ( la care nu am participat din motive de 3 mil ) nu a fost castigat de "oamenii baltii" ( taticii ) ci de Ovidiu ( da tata ala 13-14 ) care a dat cu cauciucuri la cauciuc ( cine stie cunoaste ! ) .

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 26 Mar 2006, 23:13

Berti a castigat pe bune acel concurs dar a cantarit si pesti subdimensionatzi(oricum cu ce capturi "legale" avea castiga pe bune).....si asta mie personal mi-a stirbit sentimentul cum K spinnerii ar fi oameni dintr-o bucata.....mai ales ca totzi pestii prinsi de Berti(si cantaritzi "la juvelnic") au plecat spre "frigiderul din DARVARI" :oops: .......mai putzin al meu pe care l-am eliberat in prima mansha
inainte sa se inchida mansha......... :wink: :D
Eu am vazut tot "genocidul".......adica omul s-a postat intr-un singur loc si a dat la twister alb cu spate negru .....in buza stufului.....la cca 200 de metri de "pompa". 8)......abia astept sa filmez locatia in "primavara competitzionala 2006".... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 27 Mar 2006, 07:59

andrei-ovidiu a zis:
nu mai vin la Darvari la concurs pe bune! n-are rost! 75 de barci inghesuite pe cateva locuri prolifice cred ca se va prinde mult in conditiile astea!

in schimb cred c-o sa vin sa dau la liber, demult imi doresc un pescuit pe langa Kpitala! sa vad si eu ce resurse are!
intre timp s-a razgandit :lol:

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 27 Mar 2006, 15:34

Tata Muskloie cred ca ai vazut alt film !!! E drept ca a prins o gramada dar cel putin in prima manse din treispe prinsi a retinut doar sase iar in a doua a dat drumul la vreo trei ( eu fiind cu barca in stanga lui si Sever (locul trei ) in dreapta suntem cred cei mai in masura sa-ti confirmam ca pe absolut toti ia masurat cu rigla la unii la limita renuntand exact pt a nu genera discutii !) . Asa ca aia cu gustul amar ai grije sa nu fie de la altceva si Doamne fereste sa nu se agraveze ! Ovidiu ( ala 14 ) poate deasemeni confirma ca el ia cantarit . Victor Oana a decis ca are prea multi masculi in garla si i-a rechizitionat (specificand chiar ca toti sunt masculi , oricum e garla lui si omu' decide ) .
Cred ca a fost de departe cel mai corect concurs si atunci la garla nimani nu a comentat nimic negativ vis a vis de organizare si corectitudine !

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 27 Mar 2006, 15:46

Ove, hotaraste-te: ori Darvari, ori Ciric! :P Vezi ca nu sunt tot una... cu toate ca amandoua concursurile sunt pe 15 aprilie. sau poate ai vreo clona si nu am aflat noi :roll:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 27 Mar 2006, 16:47

musKloiu scrie:Berti a castigat pe bune acel concurs dar a cantarit si pesti subdimensionatzi(oricum cu ce capturi "legale" avea castiga pe bune).....si asta mie personal mi-a stirbit sentimentul cum K spinnerii ar fi oameni dintr-o bucata.....mai ales ca totzi pestii prinsi de Berti(si cantaritzi "la juvelnic") au plecat spre "frigiderul din DARVARI" :oops: .......mai putzin al meu pe care l-am eliberat in prima mansha
inainte sa se inchida mansha......... :wink: :D
Eu am vazut tot "genocidul".......adica omul s-a postat intr-un singur loc si a dat la twister alb cu spate negru .....in buza stufului.....la cca 200 de metri de "pompa". 8)......abia astept sa filmez locatia in "primavara competitzionala 2006".... :lol:
Nu exista Florine ,
Eugen sa bage la juvelnic salai subdimensionati?????
Cred ca mai degraba isi taie o mana ....
A facut o demonstratie de ....meserie .
Toata stima si sa mai faca!
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns