Cu si despre rapitori - PVTV
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cu si despre rapitori - PVTV
La o ora dupa ce am sunat, s-a remediat problema ca din senin, dar numai la recevierul hd; la cel simplu, digital, inca nu. 

-
- veteran
wdchdj hbehi dc fv erfffrnfj fvni fefej eferfrtggg derferfr erve weergwegweg g r e hwwcw bhcchbch
ia uitati la mine
ce bine stiu ungureste,i si faina limba 
ia uitati la mine

Mda ...Odata Zau de Campie avea salai...Vezi poza 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Asta e pe Sacalaia 
Cred ca mai are Zaul si acum dar e greu cu accesul... luni era o apa murdara si mica... mama-mama

Cred ca mai are Zaul si acum dar e greu cu accesul... luni era o apa murdara si mica... mama-mama
Legat de polemica ce s-a starnit as spune ca, decat sa ne luam de Malin de exemplu sau de vreo atitudine sau parere de-a lui, ar trebui sa ne educam mai mult si sa ne manifestam smecheria in viata reala si pe malul apei. Adica sa ne luam de cei cu 25 de lansete, sa le taiem plasele si pripoanele braconierilor, sa chemam anpa si inspectorii si politia si jandarmii si pe cine vrem cand descoperim o contraventie sau o infractiune la regimul piscicol, s.a.m.d. ... si or fi vreodata si ape si pesti. Aici sunt toti destepti si mari si tari, cum spunea Malin, dar pe apa sunt ca mieii. In alte tari cetateanul contribuie la "educarea" celor needucati, sesizand. Si stai si astepti sa vina autoritatile daca tot le chemi, si suni la 112 daca trebuie ca ramane apelul inregistrat s.a.m.d. Si n-ar strica sa mai si citim si sa ne mai si uitam la tv, macar la chestii legate de pescuit, ca si daca suntem mari guru, ceva tot n-om stii si s-o mai lipi de noi, si hei, poate devenim oameni macar un pic mai buni. Ma distreaza maxim ca nimeni nu stie, nu a vazut, nu a auzit, nu te cunosc, da cine-i pvtv, da e post de televiziune? n-a citit nici cartea aia, nici ailalta, revistele le ia numai de colectie daca le ia... da "ie decat experti unii"... ma mir de unde au informatiile, caz' doar nu i-o fi iluminat duhul sfant insushi, peste noapte, sau stand pe malul baltii...
Nu ma refer la nimeni in special dar fenomenul e cam general intr-adevar, si culmea, mai ales la persoanele alea, merge mana in mana cu polemica de doi bani, scandalul, porcaritul s.a.m.d. dar vreo postare serioasa, un pic de bun simt, informatie la obiect sau remarca pertinenta... mai greu... n-as vrea sa ced ca atata pot desi nu e exclus, ma gandesc ca sunt pescari-jucatori.. 

tot respectul pentru malin. candva ,umblam in buzunar c-o hartiuta pe care copiasem corespondentul masurilor anglo pentru lansete , greutati si puteri..copiasem, evident ,dintr-un tabel care aparuse intr-un articol scris de el, intr-o revista. m-am familiarizat de mult cu astea.dar el m-a ajutat. sunt convins ca si pe multi altii. mai ales despre multitudinea de boblere cu specificatiile lor ,informatii tehnice, in alt limbaj si a avut un rol important in popularizarea si intelegerea acestui limbaj .
ce-i a lui e a lui.
dar de aici si pana aici;
cred ca era cel mai bine pentru malin ,daca ignora topicul asta.
asa ca,tristiane,lasa-ne
ce-i a lui e a lui.
dar de aici si pana aici;
e cale luuunga, nene. in filmare chiar apareau pe fundal ditai vapoarele care treceau prin "curtea" onorabilului si nu cred ca-i apartineau.malin scrie:Paradoxul face ca cei trei crapi sa fie prinsi pe un canal luat in concesiune de Robert Raduta dupa ce a fost platita taxa de pescuit. Deci crapii au fost prinsi la Raduta si eliberati la Sylvan.
cred ca era cel mai bine pentru malin ,daca ignora topicul asta.
asa ca,tristiane,lasa-ne

Concluzia: ca sa stii sa pescuiesti, trebuie sa te uiti la pv-tv sau sa citesti carti sau reviste.
Situatiile difera de la o apa la alta, de la o naluca la alta. Niciodata nu se pupa ce scrie in carte cu situatia din teren. Asta in cele mai multe cauze.
Iar de cand s-a inventat internetul...multi au cules informatii(daca au cules) si de prin afara. Inca nu a aparut un Guru in materie de pescuit. Sau cine stie...poate se considera vreunul, habar n'am.
Eu unul n-am chef sa-mi fac rau citind mereu acelasi pomelnic. Apele sunt braconate, peste nu ie', toti nu fac nimic. Nici eu n-am vazut vreunul care sa se ia de braconieri, sa le taie plasele, sa le scufunde barcile , s.a.m.d. Ba chiar observ ca majoritatea se orienteaza catre locatii private! Se duc si prind pesti mari in incinte dar in reviste vaita soarta pescuitului pe salbatice. Si daca nici aici nu e vorba doar de bani....ma fac calugar.
Tehnici si altele cele se invata prin practica, nu prin citit reviste. Singurul avantaj ar fi noutatile in materie de echipament, dar pe mine daca nu ma intereseaza...normal ca nu citesc.
Si ar mai fi dar mi se ia de subiect...

Situatiile difera de la o apa la alta, de la o naluca la alta. Niciodata nu se pupa ce scrie in carte cu situatia din teren. Asta in cele mai multe cauze.
Iar de cand s-a inventat internetul...multi au cules informatii(daca au cules) si de prin afara. Inca nu a aparut un Guru in materie de pescuit. Sau cine stie...poate se considera vreunul, habar n'am.
Eu unul n-am chef sa-mi fac rau citind mereu acelasi pomelnic. Apele sunt braconate, peste nu ie', toti nu fac nimic. Nici eu n-am vazut vreunul care sa se ia de braconieri, sa le taie plasele, sa le scufunde barcile , s.a.m.d. Ba chiar observ ca majoritatea se orienteaza catre locatii private! Se duc si prind pesti mari in incinte dar in reviste vaita soarta pescuitului pe salbatice. Si daca nici aici nu e vorba doar de bani....ma fac calugar.
Tehnici si altele cele se invata prin practica, nu prin citit reviste. Singurul avantaj ar fi noutatile in materie de echipament, dar pe mine daca nu ma intereseaza...normal ca nu citesc.
Si ar mai fi dar mi se ia de subiect...
-
- utilizator constant
Ma scuzati ca stric "discutia despre crapi"
, dar am o intrebare :
Pe cand la UPC ?
Ca m-am saturat de astia de la F&H - ba doi bieti vanatori care reusesc sa impuste un fioros pui de caprioara
, ba un individ (sau mai multi - prea multi!!) care amesteca in lighean si vorbeste despre " MEHLEM "
Asa ...din doua posturi as mai avea ce alege....
Si pana la urma v-ar mai vedea si cealalta jumatate de Romanie !!!!!!! - deci alta cota de audienta !!!

Pe cand la UPC ?
Ca m-am saturat de astia de la F&H - ba doi bieti vanatori care reusesc sa impuste un fioros pui de caprioara

Asa ...din doua posturi as mai avea ce alege....
Si pana la urma v-ar mai vedea si cealalta jumatate de Romanie !!!!!!! - deci alta cota de audienta !!!
-
- veteran
[quote="Chief"]Legat de polemica ce s-a starnit as spune ca, decat sa ne luam de Malin de exemplu sau de vreo atitudine sau parere de-a lui, ar trebui sa ne educam mai mult si sa ne manifestam smecheria in viata reala si pe malul apei. Adica sa ne luam de cei cu 25 de lansete, sa le taiem plasele si pripoanele braconierilor, sa chemam anpa si inspectorii si politia si jandarmii si pe cine vrem cand descoperim o contraventie sau o infractiune la regimul piscicol, s.a.m.d. ... si or fi vreodata si ape si pesti.
Nu vreau sa ma laud,singur,va astept pe voi,evident,
,dar am strins si stricat doua plase,am furat o barca a braconierilor , am sesizat de citeva ori Politia,am filmat Politia Comunitara cum baga in portbagajul masinii de serviciu peste braconat, degeaba, pestele tot nu s-a inmultit sub aripa legii.Nu va mai dati ,unii,mari pescari si campioni,ca sint destui pescari pe forum ce pot da lectii de pescuit la spinning multora dintre participantii la Master ,doar ca nu au chef sa se agite pe baltile de concurs alaturi de inca 40 de pescari.Cit despre domnii scriitori la revistele de profil ,,halieutic"eu as vrea sa vad la ei caracter,in primul rind ,abia pe locul doi sa promoveze balti,naluci minune si alte bazaconii.Comunitatea pescareasca are nevoie de modele cu caracter,in primul rind,de pescuit ne mai descurcam si singuri.Am auzit,de la pescari din Bucuresti,ca au fost unii deranjati de comentariile mele vizavi de noua aparitie PPT,ca ma banuie ca sint clona lui Vijelie,ca o sa-mi faca si o sa-mi dreaga ca le stric prosteala pe fata si noua negustoreala.Acei pescari s-au amuzat ,ei cunoscindu-ma de cam 2 ani,si mi-au transmis vorbele de duh pronuntate la adresa mea.Concluzia ar fi,domnilor farisei in ale scrisului si pescuitului,ca ,daca vreti sa ma cunoasteti sau sa vorbiti cu mine,sa cautati numerele mele de contact de pe topicul pe care l-am deschis si ne vedem cind vreti d-voastra.
Nu vreau sa ma laud,singur,va astept pe voi,evident,