Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Re: Cu si despre rapitori - PVTV

Mesaj de ranga » 29 Apr 2012, 12:27

malin scrie:Un crap eliberat dupa 5 minute de frecat pe uscat, pus intr-o sacosa de rafie la cantarire... Iata un alt subiect de disecat pentru tine, un exeget al C&R. Cat despre datul dupa ceafa Ranga draga, banuiesc ca ala intra in lumea din care vii pe Rapitori, in zona ta de normalitate, ca alcoolul si sexul oral. Altfel chestii mishto. Depinde cu cine le practici. Sa ai forumul intins, ca banuiesc ca la cate posturi ai aici si aiurea, timp de pescuit nu prea iti ramane :lol1:
N-am zis ca sunt fan C&R. Ai citit tu pe undeva asta? Da-mi citatul te rog. Am zis ca mi se pare total deplasat sa afirmi ca pestele luat din mediul lui natural si eliberat intr-o incinta privata, este o chestie de normalitate si tine de conceptul C&R. Asta pe baza afirmatiei tale, precum ca, oricum nu avea sanse in mediul lui natural. Mai pe intelesul prostilor, ati facut un gest "nobil". Pai nu este asa, asta am vrut sa zic, nu ca mi-am legat pancarda cu C&R de gat.
Pe de alta parte, de unde stii tu zona mea de normalitate? Cu un post mai sus vorbeai de atac la persoana. :lol: Oricum nu ma intereseaza parerea ta, pentru mine esti nimeni. Fara alte argumente, vad ca tu adopti varianta cea mai ieftina si anume: atac la persoana. Nu-i bai, tu da-i inainte.

PS: faptul ca acel crap a fost eliberat in MEDIUL LUI NATURAL, inseamna ceva. Daca il bagau in portbagaj, ziceai ca-s fomisti. Daca il iei si il duci intr-un lac privat, este egal cu portbagajul. Acum ai inteles? Fac o schema?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Apr 2012, 16:01

"In ceea ce priveste atacurile la persoana si limbajul de margine de comuna dobrogeana pe care le practici atunci cand emiti pareri pe aici si pe alte forumuri de profil"

Nu doar pe forumurile de profil............
Acest mukos,venit pe Mobra prin Capitala,cu aere de Indian Larry,isi permite sa isi bage nasul in viata privata a unor forumisti,asa cum a fost si in cazul meu...

Sugestia mea,Indian Larry,ar fi sa-ti vezi de treaba ta,atita timp,cit nu esti instare sa prinzi la artificiale,un salau nici macar cit al fiului meu cind avea 5ani,iar de c@R,vezi-ti de sacii tai...umpluti cu mirle..asta ca aduse-si vorba de fomisti..

Ai venit pe acest forum si habar nu aveai de pescuit cu artificiale,nu ca ar fi o problema,da acu vaz ca esti si profesor..

Dute bah,la pescuit vreo 10 ani macar ,si apoi mai vorbim..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 29 Apr 2012, 16:32

:lol: :lol: :lol: gerula, tu esti?
"Obrajicatbucile" care saci ma? ia arata-mi si mie sacii aia. :lol: sugestia pastreaz-o linistit. Si asa am fhutut topicul, ia baga tu niste poze cu sacii mei. Nu te da dupa cires, demonstreaza-ti spusele, hai.
Daca vrei, hai pe topicul ala despre C&R. Tot pe acolo sunt si citatele tale in care spuneai ca retii salau. Hai, daca tot zici de fomisti. :lol: Si nu uita, vreau pozele cu sacii. Hai sa te vad cum joci gheo'.
obrajicatbucile scrie:Ai venit pe acest forum si habar nu aveai de pescuit cu artificiale,nu ca ar fi o problema,da acu vaz ca esti si profesor..
unde vezi tu ca sunt eu profesor mai umflatule? :roll: ia da-mi si mie exemplu, hai.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 29 Apr 2012, 18:52

se poate face ceva sa revenim la subiect,,, adica emisiuni PVTV, eventual discutii despre crapi salvati de la gratar...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Apr 2012, 19:31

cristi.albu scrie:se poate face ceva sa revenim la subiect,,, adica emisiuni PVTV, eventual discutii despre crapi salvati de la gratar...

Da chiar sa revenim.Ca sa nu o dam in derizoriu ...Deci :

operator de cablu :RDS-RCS
locatia : Aiud-jud.Alba

Fenomenul se manifesta deja de cca 10 zile. Deci?

Ps: atentie ca la Aiud incepe sa devina obisnuinta "fenomenul" ...Merci.

Restul e ...cu adevarat can-can :headbash: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 29 Apr 2012, 19:40

Eu nu mai inteleg nimic...
Mai oameni buni ce se intampla cu voi, ce nu va ajunge? De la cateva opinii contradictorii ati ajuns sa va spuneti numai de bine. E pacat ce faceti voi.
Pescuitul e atat de frumos... reveniti la subiecte si lasatile naibi de jigniri ca nu aduc nimic bun, ba din contra, atrag antipatii.
In ultima vreme, pe forum apar tot mai multe derapaje si numai de pescuit nu se mai vorbeste... :|

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 29 Apr 2012, 19:45

Zamfi scrie:operator de cablu :RDS-RCS
Mda, cu ei am avut cele mai mari probleme si la inceputul anului pentru ca au schimbat tot felul de setari la partea audio; nu as vrea sa vorbesc aiurea si tocmai din acest motiv te rog sa ne mai lasi cateva zile pentru a incerca sa vedem ce anume scartaie

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 29 Apr 2012, 19:55

@Steff, nu te deranja, sunt niste clasici deja :lol: citeste printre posturi daca nu intelegi :P

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Apr 2012, 20:01

cristi.albu scrie:
Zamfi scrie:operator de cablu :RDS-RCS
Mda, cu ei am avut cele mai mari probleme si la inceputul anului pentru ca au schimbat tot felul de setari la partea audio; nu as vrea sa vorbesc aiurea si tocmai din acest motiv te rog sa ne mai lasi cateva zile pentru a incerca sa vedem ce anume scartaie
Ok.Multumesc si eu pentru intelegere. A devenit chiar deranjant ce fac baietii astia pe la noi...Desi in rest sunt multumit de serviciile lor. Nu cred ca intereseaza,dar cum am mai spus si F&H sufera de aceeasi boala.Inaintea voastra cu ceva timp! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 29 Apr 2012, 20:51

steff scrie:In ultima vreme, pe forum apar tot mai multe derapaje si numai de pescuit nu se mai vorbeste... :|
Javra se tine scai pe toate topicurile. Unde i se scoala, da cu mucii in fasole...

O sa tin cont de sfaturi. :wink: Scuze de off-topic. :respekt:

Închis