N-am zis ca sunt fan C&R. Ai citit tu pe undeva asta? Da-mi citatul te rog. Am zis ca mi se pare total deplasat sa afirmi ca pestele luat din mediul lui natural si eliberat intr-o incinta privata, este o chestie de normalitate si tine de conceptul C&R. Asta pe baza afirmatiei tale, precum ca, oricum nu avea sanse in mediul lui natural. Mai pe intelesul prostilor, ati facut un gest "nobil". Pai nu este asa, asta am vrut sa zic, nu ca mi-am legat pancarda cu C&R de gat.malin scrie:Un crap eliberat dupa 5 minute de frecat pe uscat, pus intr-o sacosa de rafie la cantarire... Iata un alt subiect de disecat pentru tine, un exeget al C&R. Cat despre datul dupa ceafa Ranga draga, banuiesc ca ala intra in lumea din care vii pe Rapitori, in zona ta de normalitate, ca alcoolul si sexul oral. Altfel chestii mishto. Depinde cu cine le practici. Sa ai forumul intins, ca banuiesc ca la cate posturi ai aici si aiurea, timp de pescuit nu prea iti ramane
Pe de alta parte, de unde stii tu zona mea de normalitate? Cu un post mai sus vorbeai de atac la persoana.

PS: faptul ca acel crap a fost eliberat in MEDIUL LUI NATURAL, inseamna ceva. Daca il bagau in portbagaj, ziceai ca-s fomisti. Daca il iei si il duci intr-un lac privat, este egal cu portbagajul. Acum ai inteles? Fac o schema?