Cu si despre rapitori - PVTV

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
feugen
veteran
veteran

Re: Cu si despre rapitori - PVTV

Mesaj de feugen » 28 Apr 2012, 12:57

Biban scrie:Eu zic sa revenim la oile noastre, mai exact la pptv si la problema care persista la audio in limba romana si la care nu are bunavointa sa ne raspunda nimeni dintre cei acreditati pptv.

Pt cealalata problema faceti un topic separat....
Si in ce limba vrei sa ti se raspunda oficial? :lol:
Bucuresti

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Apr 2012, 14:11

Al naibii mucea asta micu...rau al naibii...
Acuma e si profesor in c@R :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Apr 2012, 14:30

asta ar fi zis orice fomist care nu se poate kk de foame... :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Apr 2012, 15:58

Nu asta ar fi zis orice persoana care stie ce habarnist erai(nu ca acu ai sti tu prea multe) cind ai venit pe rapitori.ro,si acu te dai balena cu c@R...
Indian Larry,profu' de c@R......facut de altii...
Mi-o placut'salteaua de primire'....mai fa-i reclama,poate prinzi vreo comanda pentru C.M. de la Corbu :lol: :lol: :lol: :lol:

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Apr 2012, 16:12

semlecangheorghe scrie:Nu asta ar fi zis orice persoana care stie ce habarnist erai(nu ca acu ai sti tu prea multe) cind ai venit pe rapitori.ro,si acu te dai balena cu c@R...
Indian Larry,profu' de c@R......facut de altii...
Mi-o placut'salteaua de primire'....mai fa-i reclama,poate prinzi vreo comanda pentru C.M. de la Corbu :lol: :lol: :lol: :lol:
esti pulbere fina jijele... :lol:
n-am pretins niciodata nimic. inainte sa vin pe rapitori, citeste cu degetul pe litere ce pescuiam eu. ia vezi, poti, sau te faci ca ploua? :lol:
cand eliberam pesti, nici nu stiam ce inseamna C@R. n-am blamat pe nimeni care retine peste, chiar si eu mai retin din cand in cand. :wink: aici era fix altceva, dar cum tu nu prea ai treaba pe acasa....ti s-a aprins scanteia si ai ridicat fusta pentru scarpinat. :lol:
De la Corbu vand orice, pentru ca am si pentru ca vreau. Esti multumita jiji? :lol: Da-ti rumegusul de pe ochi si cauta-ma inainte sa ajung pe rapitori.
Cand vrei pauza, lasa-ti fusta jos.

PS: e buna ma si salteaua aia, decat la traista ca tine sa manance si gura lu copilu tau ceva...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Apr 2012, 20:51

Bah,Indiancumuciinbarba,fiu-meu iti da lectii oricind la pescuit..
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... ge_id=9194
Daca vrei ,iaca renunta si tu la citeva episoade din Hanah Montana,si vorbesc cu el sa te invete una alta..Caci se pare ca inafara de "facut" din buze,nu esti in stare de nimic..
Mai intii invata sa prinzi pesti ,si apoi vorbeste de ..'eliberare'
Ca la c@R,am vazut o gramada care se dau profesori..da cu pestii altora..cind este vorba de ei insisi..adio...
P.s.Salaul din imagine a fost eliberat,tu la virsta lui ai facut asa ceva??

.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 29 Apr 2012, 11:02

Biban scrie:Eu zic sa revenim la oile noastre, mai exact la pptv si la problema care persista la audio in limba romana si la care nu are bunavointa sa ne raspunda nimeni dintre cei acreditati pptv.
Pt cealalata problema faceti un topic separat....
Cel mai in masura sa iti raspunda la problema asta este reprezentantul operatorului de cablu. Gandeste-te ca noi emitem prin cateva zeci de operatori de cablu (mai mici sau mai mari) si e greu sa stim fiecare problema. Daca stim exact despre ce operator este vorba ne putem interesa.
Daca aici - http://pv-tv.tv/stream/player/pvtv-ro.html - se aude bine inseamna ca la noi totul este OK si pleaca bine semnalul audio din emisie.
Nu stiu daca ai zis de la ce operator primesti semnal. Spune-mi te rog aici si incercam sa ne interesam saptamana viitoare.
Restul e can-can ... ieftin din partea unora.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 29 Apr 2012, 11:57

Ranga, nu nu te pot lasa nedumerit, asa ca nu vreau sa inchei acest dialog cu tine fara sa-ti spun ca acei crapi prinsi in concesiunea cu pricina puteau oricand sa iasa din zona concesionata spre alte zone din natural. Deci erau "crapi liberi", nu erau neaparat crapii lui Raduta. In ceea ce priveste atacurile la persoana si limbajul de margine de comuna dobrogeana pe care le practici atunci cand emiti pareri pe aici si pe alte forumuri de profil, eu cred ca putin respect fata de "colegii" pescari nu ar strica. Nu are sens sa-ti umfli muschii in spatele unui anonimat, oricum usor de devoalat la o adica. Eu zic ca rolul acestui forum este sa schimbi pareri, idei, opninii, nu sa sari la gatul unuia si altuia, dandu-te cel mai shmeker pescar din cartier. Invata sa-i respecti pe ceilalti si atunci cand nu esti de acord cu ei. Poti sa faci lucrul asta chiar si la varsta ta, chiar daca acasa si la scoala nu prea a fost cineva care sa-ti insufle chestia asta. Merita efortul.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 29 Apr 2012, 12:10

Un crap eliberat dupa 5 minute de frecat pe uscat, pus intr-o sacosa de rafie la cantarire... Iata un alt subiect de disecat pentru tine, un exeget al C&R. Cat despre datul dupa ceafa Ranga draga, banuiesc ca ala intra in lumea din care vii pe Rapitori, in zona ta de normalitate, ca alcoolul si sexul oral. Altfel chestii mishto. Depinde cu cine le practici. Sa ai forumul intins, ca banuiesc ca la cate posturi ai aici si aiurea, timp de pescuit nu prea iti ramane :lol1:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 29 Apr 2012, 12:19

Malin.. :lol: nu mi-am umflat muschii si nici nu m-am dat mare pescar. De unde reiese asta, ca eu nu m-am prins.
Ai dreptate, forumul este pentru schimb de idei/pareri/opinii, ceea ce am si facut. Mi-am exprimat parerea despre ceva. :D Daca tie nu-ti convine cum am formulat, e fix problema ta. Asa sunt eu dintr-o bucata si imi place sa spun verde in fata, fara voalari ieftine.
Daca nu avem aceleasi pareri, asta nu inseamna ca sar la gatul tau..

"dandu-te cel mai shmeker pescar din cartier"
Lasand la o parte cocalarismele tipului de mai sus, zi-mi si mie de unde ai tras aceasta concluzie. Sau ai comentat dupa spusele omului cu "obraji cat bucile"? :lol:

"In ceea ce priveste atacurile la persoana si limbajul de margine de comuna dobrogeana pe care le practici atunci cand emiti pareri pe aici si pe alte forumuri de profil"

Zi-mi si mie macar 1(unul) din forumurile alea de profil. Vorbesti din auzite sau m-ai citit tu pe undeva?

"Poti sa faci lucrul asta chiar si la varsta ta, chiar daca acasa si la scoala nu prea a fost cineva care sa-ti insufle chestia asta"

Stai tu linistit ca a fost cineva. In timp am invatat sa raspund fiecaruia cum merita. Nu mi-a placut si nici nu s-a prins de mine zicala aia :"cand cineva iti da o palma, intoarce si celalalt obraz". Cu jigodiile vorbesc asa cum merita ele, chiar daca ma cobor pana la nivelul ala, dupa cum ai observat. Nu mi-e jena deloc si n-am nici cea mai mica problema.
Daca te-a deranjat expresia mea referitoare la "pomelnicele tale", asta e, imi cer scuze. E ok? Asta consider eu despre ele. Ce ai vrea, sa-ti spun ca sunt topit dupa ele? Nu, pentru ca mi se par altfel.

Sanatate! :D

Închis