Malin..

nu mi-am umflat muschii si nici nu m-am dat mare pescar. De unde reiese asta, ca eu nu m-am prins.
Ai dreptate, forumul este pentru schimb de idei/pareri/opinii, ceea ce am si facut. Mi-am exprimat parerea despre ceva.

Daca tie nu-ti convine cum am formulat, e fix problema ta. Asa sunt eu dintr-o bucata si imi place sa spun verde in fata, fara voalari ieftine.
Daca nu avem aceleasi pareri, asta nu inseamna ca sar la gatul tau..
"dandu-te cel mai shmeker pescar din cartier"
Lasand la o parte cocalarismele tipului de mai sus, zi-mi si mie de unde ai tras aceasta concluzie. Sau ai comentat dupa spusele omului cu "obraji cat bucile"?
"In ceea ce priveste atacurile la persoana si limbajul de margine de comuna dobrogeana pe care le practici atunci cand emiti pareri pe aici si pe alte forumuri de profil"
Zi-mi si mie macar 1(unul) din forumurile alea de profil. Vorbesti din auzite sau m-ai citit tu pe undeva?
"Poti sa faci lucrul asta chiar si la varsta ta, chiar daca acasa si la scoala nu prea a fost cineva care sa-ti insufle chestia asta"
Stai tu linistit ca a fost cineva. In timp am invatat sa raspund fiecaruia cum merita. Nu mi-a placut si nici nu s-a prins de mine zicala aia :"cand cineva iti da o palma, intoarce si celalalt obraz". Cu jigodiile vorbesc asa cum merita ele, chiar daca ma cobor pana la nivelul ala, dupa cum ai observat. Nu mi-e jena deloc si n-am nici cea mai mica problema.
Daca te-a deranjat expresia mea referitoare la "pomelnicele tale", asta e, imi cer scuze. E ok? Asta consider eu despre ele. Ce ai vrea, sa-ti spun ca sunt topit dupa ele? Nu, pentru ca mi se par altfel.
Sanatate!