Colet din Japonia taxe
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Colet din Japonia taxe
Buna tuturor!
Ma ajutati va rog cu sfaturi si cifre in legatura cu toate taxele postale care trebuiesc platite in cazul in care doresc sa achizitionez o mulineta din Japonia? Modelul nu exista la noi.
Mulineta ar costa in jur de 1600 de lei.
Am tot cautat pe net, dar nu am gasit nimic concret pe acest subiect.
Poate a mai comandat cineva recent si stie...
Multumesc
Ma ajutati va rog cu sfaturi si cifre in legatura cu toate taxele postale care trebuiesc platite in cazul in care doresc sa achizitionez o mulineta din Japonia? Modelul nu exista la noi.
Mulineta ar costa in jur de 1600 de lei.
Am tot cautat pe net, dar nu am gasit nimic concret pe acest subiect.
Poate a mai comandat cineva recent si stie...
Multumesc
- johnnybravo
- Moderator
Re: Colet din Japonia taxe
Sal,
E vorba de taxe vamale (3-5%) + TVA, ambele raportate la suma + transport.
Vezi ca de un an aproape coletaria din Japonia par avion prin EMS e sistata pentru Romania asa ca ai de asteptat pentru varianta de transport pe mare., sau optezi pentru Fedex care in general e scump.
spor
E vorba de taxe vamale (3-5%) + TVA, ambele raportate la suma + transport.
Vezi ca de un an aproape coletaria din Japonia par avion prin EMS e sistata pentru Romania asa ca ai de asteptat pentru varianta de transport pe mare., sau optezi pentru Fedex care in general e scump.
spor
Hm, e cam scumpa toata treaba atunci.
Mersi mult de info
Mersi mult de info
- johnnybravo
- Moderator
- pana in 10 euro nu se plateste nimic
- intre 10 euro - 150euro se plateste taxa postala 8ron + 19% TVA exceptie cadouri pana in 45eur pt care nu se plateste
- peste 150euro se plateste taxa postala 8ron + taxe vamale + 19% TVA
la o mulineta de 630ron am platit 90 transport si 173 vama (20 si ceva taxe vamale + 19% TVA pe valoare produs+transport)
Daca iei de 1600 transportul ramane la fel. Pentru mine a fost cam scump sa-mi aduc mulineta respectiva (50% din valoarea ei) dar macar pe aici nu o gasesc
Daca iei de 1600 transportul ramane la fel. Pentru mine a fost cam scump sa-mi aduc mulineta respectiva (50% din valoarea ei) dar macar pe aici nu o gasesc
P.S. daca functiona posta japoneza, mai faceai o schema la vama, asa cu fedex ti le vamuiesc ei
mariuse,numai la scheme si combinatii iti sta gandul...
lucreaza legal...
lucreaza legal...
- mariusw
- utilizator constant
Salutare !
A mai comandat cineva ceva , recent de prin Japonia ? As vrea sa pun o comanda pt o mulineta pe Plat.co.jp si as vrea sa stiu cam care ar fi taxele pt suma de 28.000yeni daca mi se merita sau nu….
A mai comandat cineva ceva , recent de prin Japonia ? As vrea sa pun o comanda pt o mulineta pe Plat.co.jp si as vrea sa stiu cam care ar fi taxele pt suma de 28.000yeni daca mi se merita sau nu….
C&R
salut marius
ti-am trimis un Mp
ti-am trimis un Mp