CNAFP

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
APSHD
veteran
veteran

CNAFP

Mesaj de APSHD » 10 Ian 2008, 21:16

Astazi am fost contactat telefonic de reprezentantii CNAFP si mi-au solicitat o gramada de date printre care si necesarul de permise de pescuit sportiv pentru anul 2008. :twisted: :roll: :P
La solicitarea lor le-am raspuns ca nu au baza legala de a tipari si elibera permise de pescuit sportiv asociatiilor de pescari.
Raspunsul lor a fost , recunosc naucitor : MAI VEDEM NOI
:roll: :twisted: :wink:
Am sunat in draci la ANPA sa le cer punctul de vedere dar la telefon nu raspundea nimeni.
L-am sunat direct pe cele doua telefoane pe Gigi Stefan dar le avea inchise pe amindoua.
INCOTRO PESCUITUL IN ROMANIA :?: :?: :?:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 10 Ian 2008, 21:22

APR-ul a fost contactat inca din decembrie pe aceeasi tema.
Vezi de ce in alte topicuri ti-am spus ca poate va grabiti cu cotizatiile si cu acordul nescris de la anpa?
este in vigoare 514 care da dreptul anpa pt a elibera permisele catre asociatii .....cnafp si anpa sunt in cadrul aceluias minister....de gat nu-i pot lua asociatiile caci ei se iau unii pe altii deocamdata
iata poteca pescuitului
in aceeasi ordine de idei se vorbeste despre intalniri la minister dar nu exista publicat pe site nici un proiect de lege de la gigi stefan....care inainte de a convoca o sedinta si un dialog cu partenerii sociali este obligat sa faca publica ordinea de zi a discutiei implicit ordinul sau legea sub forma de proiect la care face referire
zapada mare si la ei :) si in creierul lor mai ales
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 10 Ian 2008, 21:31

Cei de la ANPA mi-au spus ca se va trece pe saitul Ministerului Agriculturii proiectul de Ordin abia saptamina viitoare unde trebuie sa steie vreo 30 de zile dupa care se va discuta cu asociatiile , dupa care se fac modificarile de rigoare , dupa care se semnesza de catre Ministru , dupa care se publica in MO , dupa care se tiparesc permisele de pescuit , dupa care trece perioada de prohibitie si vom avea si noi permise de pescuit. :respekt: :respekt: :respekt:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 10 Ian 2008, 21:35

e bine ca nu dureaza cine stie cat ....se rezolva sa nu avem nici o nadejde
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Ian 2008, 07:46

APSHD scrie:Cei de la ANPA mi-au spus ca se va trece pe saitul Ministerului Agriculturii proiectul de Ordin abia saptamina viitoare unde trebuie sa steie vreo 30 de zile dupa care se va discuta cu asociatiile , dupa care se fac modificarile de rigoare , dupa care se semnesza de catre Ministru , dupa care se publica in MO , dupa care se tiparesc permisele de pescuit , dupa care trece perioada de prohibitie si vom avea si noi permise de pescuit. :respekt: :respekt: :respekt:
optimistule! :lol:

Eu zic ca intai trece pederioana de prohibitie si apoi se tiparesc permisele, nu invers! :lol:

Scrie răspuns