articol stupefiant in Romania Libera
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
articol stupefiant in Romania Libera
nu citesc ziarele, si din inamplare am pus mana pe un ziar de acum 2-3 zile
in esenta
UE incurajeaza dezvoltarea pescuitului industrial, va aloca fonduri importante pentru dezvoltarea pescuitului industrial in romania
mai precis se doreste sa se pescuiasca mai mult si mai eficient
fondurile vor fi folosite partial pentru a subventiona pescarii industriali, la modul la care pentru fiecare kil de peste predat vor primi o suma reprezentand o subventie
exemplu, la 1 kil salau predat un plasar va primi de la stat x lei
sincer, credeam ca am vedenii cand citeam
imi bag p--a in ea de tara si de UE
de ce mortii masii nu subventioneaza plasitul la ei in UE pe apele lor naturale
deci trebuie sa incurajam plasitul fara margini pe ape naturale, sa fie mai multi si mai bine dotati si mai profitbail
poate face cineva rost de articol.....
in esenta
UE incurajeaza dezvoltarea pescuitului industrial, va aloca fonduri importante pentru dezvoltarea pescuitului industrial in romania
mai precis se doreste sa se pescuiasca mai mult si mai eficient
fondurile vor fi folosite partial pentru a subventiona pescarii industriali, la modul la care pentru fiecare kil de peste predat vor primi o suma reprezentand o subventie
exemplu, la 1 kil salau predat un plasar va primi de la stat x lei
sincer, credeam ca am vedenii cand citeam
imi bag p--a in ea de tara si de UE
de ce mortii masii nu subventioneaza plasitul la ei in UE pe apele lor naturale
deci trebuie sa incurajam plasitul fara margini pe ape naturale, sa fie mai multi si mai bine dotati si mai profitbail
poate face cineva rost de articol.....
Ultima oară modificat 04 Dec 2006, 10:11 de către danr, modificat 1 dată în total.
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
-
- veteran
si cand oamenii mai descuiati spuneau ca o sa o luam in mana si la M.UE cand vom adera nu-i credea nimeni...sa vezi ce preturi ne baga...au mai intrat in ue unii de curand si acuma regreta...cum a fost si cu nato asa e si cu ue...ne-au vazut mai prosti...sau...cu ochii dupa bani indiferent de urmari, si acum ne vor f**e la icre mult si bine...
-
- veteran
avem mentalitatea handicapata prin care credem ca mai multi bani, haine de firma ne ridica in societate si ne fac alti oameni decat suntem...de asemenea ptr a distruge rapid ptr 20ron pe zi, suntem primii, nu stim sa conservam si sa protejam ceea ce avem mai frumos si anume natura... daca faci ceva de placere(modul in care distrugi) si mai si primesti bani e perfect ptr o natiune tampita, ipocrita si cretina...la fel si ue care dupa cum am mai spus ne-a vazut un kkt in mijlocul curateniei si vor sa ne extermine...

-
- veteran
in articolul asta nu vad nimic rau!pikeman scrie:nush daca ii asta, dar e ceva asemanator:
http://www.guv.ro/presa/integrare/afis- ... dpresa=161 :cry: