apel la frati de spinnig :((
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
apel la frati de spinnig :((
Fac apel la cei care stiu sa repare betze de spinnig ...recent adica azi miam rupt batzul...asi vrea sa stiu daca o mai reusit cinva sa repare...sau ceva indrumari

- johnnybravo
- Moderator

Asa am facut si io cu un bat Kettner si merge. Varfu e din grafit, nu din fibra de sticla, nu mai are aceeasi actiune, asta e clar, da merge...E de rezerva, il mai foloseste consoarta cand mai are chef de pescuit... La interior, pt lipire, am folosit silicon, si e ok.daedalus scrie:Eu am rupt virful (vreo 30 cm) de la o varga din 2 bucati. Solutia a fost un "plici" -- un virf de fibra de la magazin introdus prin interior si lipit plus un inel de virf nou. Rezultatul .... mai bun decit originalul.
- nickydarnico
- senior

tinere ! ai vrut un bat mai rigid <acum cu parere de rau se pare ca vei avea
oricum daca optezi pt solutia cu varf umplut , pe interior, neaparat sa-l matisezi la inbinare ca inelele care sunt pe bat nu sunt cu cerc de fixare.
sory pt tine, si totusi cred ca era mai bine sa incerci sa-l schimbi la magazinul de unde la-i luat.
nu credeti ca bunul nostru prieten face o gresala cu reparatul batului ?
ca i s-a rupt pe lansare si batul ii destul de nou !
oricum daca optezi pt solutia cu varf umplut , pe interior, neaparat sa-l matisezi la inbinare ca inelele care sunt pe bat nu sunt cu cerc de fixare.
sory pt tine, si totusi cred ca era mai bine sa incerci sa-l schimbi la magazinul de unde la-i luat.
nu credeti ca bunul nostru prieten face o gresala cu reparatul batului ?
ca i s-a rupt pe lansare si batul ii destul de nou !
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- johnnybravo
- Moderator

Eu am introdus prin interior chiar bucata rupta. S-a redus lungimea cu circa 15 cm (citiva cm au fost indepartati la finisarea capetelor rupte).
Am inceput prin a da jos inelul de virf si l-am pus inapoi dupa ce am introdus segmentul rupt.
Ca adeziv am folosit silicon (pentru a nu rigidiza si mai mult bucata dublata).
Pe partea exterioara a imbinarii am pus un inel metalic (constructie proprie ... provenind de la o antena telescopica a unui radio dezafetat).
Mentionez insa ca este vorba de o lanseta telescopica (Milo Primatipe de 5 m).

Am inceput prin a da jos inelul de virf si l-am pus inapoi dupa ce am introdus segmentul rupt.
Ca adeziv am folosit silicon (pentru a nu rigidiza si mai mult bucata dublata).
Pe partea exterioara a imbinarii am pus un inel metalic (constructie proprie ... provenind de la o antena telescopica a unui radio dezafetat).
Mentionez insa ca este vorba de o lanseta telescopica (Milo Primatipe de 5 m).

- johnnybravo
- Moderator