Salut!
O sa prezint eu ultimele comentarii seci care expun punctul de vedere al organizatorului.
Nu a raspuns la nici una din intrebarile pertinente pe care le-am adresat...si in continuare se considera "denigrat".
Deci asta spune multe zic eu!
Imi pare rau ca s-a ajuns aici....dar se pare ca doar asa putem lupta pentru drepturile noastre.
Asta ca sa nu mai faceti comentarii neavizate.....
oby 1 says:
June 11, 2014 at 8:11 pm
vad peste tot cuvantul “respect”
unde e respectul cand cadourile de la sponsor zac aruncate pe jos…cine vrea ia cine are obraz nu?
unde e respectul cand sandwiciurile incluse in taxa vin cu 5 minute inainte de start , la fel cine apuca bine cine nu nu
unde e respectul pt cei cate stau in alta locatie trebuie sa isi plateasca extra transport pt a participa la sedinta tehnica si cina festiva?
unde e respectul cand ni se promite un pachet cu niste cheltuieli( transport ,extra cazare contra cost…)
si in final cu premiu sau nu nu vad de ce ar fi trebuit sa platesc dublu drumul dus intors…sau ma lua cineva la ocazie si imi dadea si o zi extra de concediu…
cu RESPECT oby locul 3 la periprava
oby 1 says:
June 11, 2014 at 9:25 pm
legat de respect unde e comentul meu?
oby LOCUL 3 la periprava
Vlad TOCAE says:
June 11, 2014 at 10:05 pm
Domnilor,
Nu neaga nimeni ca Periprava a fost o etapa mai delicata din toate punctele de vedere (incapand cu transferul si temrinand cu Miruna care in ciuda intelegerii de a veni ditrect la festivitate..a ales sa faca altfel sau a cerut bani suplimentari pentru chestiuni care spunea ca le ofera gratuit)…. si am invatat cu totii cred din asta. Fiecare a ales unde sa stea unde este mai bine pentru el.
Totusi nu vad legatura intre o etapa mai dificila (pentru toti.. inclusiv pt cei care au participat la festivitate) sa facem atata tevatura.
Repet imi pare rau persoanal, dar consider ca este un precedent periculos si la fel cum am mai spus o lispsa de reespect pt noi toti: concurenti, organizatori si sponsori!
Am primit linkuri halucinante in care unii incitau la solidaritate bazate pe un pahar de bautura, sau altii care aruncau cu nori.. totusi m-au bucurat parerile echilibrate…care analizau care a fost cauza si efectul
Nu cred ca a analiza ce se intalmpla daca..sau parca….sau cine a platit pentru rezervarea facuta de voi si anulata in preziua concursului, sau alte chestiuni de acest gen
Este un fapt consumat… si imi pare rau de acest eveniment cu atat mai mult cu Obi ma stiu de ceva timp
Cred ca putem considera subiectul incheiat cel putin la nivel de “forum” si putem discuta telefonic sau de ce nu fata in fata pentru eventuale alte detalii
Voi inchide comentariile ulterioare pentru ca acest post s-a dorit a fi doar o pozitie publica fata de comentarii (neavizate parere mea) ale altor persoane pe canale.. cel putin discutabile
O seara placuta
Vlad