Parerea noastra nu a contat

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Avatar utilizator
StefanDinu
veteran
veteran
Mesaje: 1515
Membru din: 31 Ian 2006, 17:02
Localitate: Question EVERYTHING!
Contact:

Re: Parerea noastra nu a contat

Mesaj de StefanDinu » 10 Feb 2013, 12:08

LucianBc scrie:”LRS, cu spatele la zid, cu numai o zi înainte de alegerile pentru președinție, are o singură certitudine: președintele LRS încă în exercițiu, în ultimele zile ale mandatului său, a avut o întâlnire de taină cu domnul N. Șelaru, președintele AGVPSR. Ce au discutat timp de aproape o oră, asta vom intui din atitudinea pe care președintele în exercițiu o va avea la alegerile… prezidențiale de la AG-ul LRS. Deocamdată acesta a îmbrăcat pielea curelei de transmisie între AGVPS și LRS. Imaginați-vă însă că această curea de transmisie devine la un moment dat chiar factor de decizie al sub-comisiei de spinning, adică unul dintre șefii președintelui LRS nou ales, indiferent care va fi acesta. Iar proiectele de organizare pe care viitorul președinte și le asumă cu echipa sa în fața cluburilor din LRS vor fi filtrate și ajustate tot timpul, pe alte criterii – cele ale AGVPS de catre… fostul președinte. Pare comic, însă dacă se va întâmpla, asta însemnă că suntem un neam de slugi, blestemați să fim conduși de cozi de topor. Și dacă Iuda nu e până la urmă Iuda, atunci pescarilor de spinning le mai rămâne o șansă: aceea a gladiatorilor care își câștigă în arena cu lei dreptul la libertate.”
Din păcate pentru el, Malin și-a arătat din nou limitele dar mai ales a demonstrat, pentru a nu stiu cata oara, lipsa unei etici profesionale. Iar asta impreuna
Dupa ce a incercat din rasputere sa induca o atmosfera grea in LRS (desi acest lucru nu a fost decat unul mediatic si artificial) Luceafarul spinningului romanesc da din nou cu muci in fasole. Neverificand informatiile din cel putin doua surse (pesemna alipsit la cursul de etica a ziaristului) a facut publice niste informatii total false.
Dar acum s-a terminat: incepand de ieri nu mai sunt presedintele LRS. Si am ceva polite de platit unor oameni asa de mici incat nici nu stiu daca merita efortul. Ma gandesc. Oricum urmariti cspr.ro ... va urma istoria total neromanta a ultimilor 6 ani in LRS si a principalilor jucatori ... cu bune si cu rele.

@ lucian: trofeul tau pentru Cel mai bun debut este la mine Mi-ar fi facut placere sa ti-l inmanez personal.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Avatar utilizator
StefanDinu
veteran
veteran
Mesaje: 1515
Membru din: 31 Ian 2006, 17:02
Localitate: Question EVERYTHING!
Contact:

Re: Parerea noastra nu a contat

Mesaj de StefanDinu » 10 Feb 2013, 12:29

M-am gândit ... nu merita. Dar articolul va apărea totuși.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Scrie răspuns