LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Avatar utilizator
ULK
veteran
veteran
Mesaje: 4163
Membru din: 26 Sep 2009, 23:41
Localitate: Cluj Napoca

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de ULK » 13 Feb 2013, 15:54

Este corect Cristi ce zici.....dar din pacate tot degeaba tastam pe aici...sa ne aparam propria dreptate? For what?
Mai bine cu Tache si Fache. ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Avatar utilizator
Chief
veteran
veteran
Mesaje: 2067
Membru din: 17 Apr 2007, 20:08
Localitate: Tg.Mures
Contact:

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de Chief » 13 Feb 2013, 16:05

Spunand asta

Cod: Selectaţi tot

Inteleg, de aia n-au evoluat lucrurile cu federatia, pentru ca eu si alti cativa, pe care ii poti numara pe degete, am batut din gura aici pe forum. 
De aia n-au evoluat lucrurile nici in LRS ca eu si alti cativa, pe care ii poti numara pe degete, am batut din gura tot aici pe forum. De aia n-ai putut tu si altii sa va apucati de treaba, sa nu va spurcam noi pe rapitori.ro.
te bazezi gresit pe faptul ca lumea de aici nu stie adevarul, ca sa iti sustii argumentele. Adevarul e ca la vremea aceea numai o mana de oameni stiu exact ce scandaluri au fost, ce presiuni au fost pe cluburi, ce pusi la zid erau cei care numai ar fi indraznit sa stea de povesti cu Popescu, exclusi de peste tot, ce presiuni pe presedinti sa fie dati unii si altii afara, sanctionati altii, ca ala si alalalt de ce spun aia, etc... ca eu cu ce drept vorbesc, ca cine sunt eu... da, am fost luat in discutie in AG, sunt persoana importanta! Vezi ca am facut si eu ceva pentru fenomen? De ce esti Urichiashu Mincinos? "A... c-am vorbit noi aici pe forum si hihi haha". MINCIUNA! Daca vrei putem sa spunem aici tot adevarul ca io n-am nici o problema da mi-e ca dam foc la tot. N-am vrut sa sufere alti oameni pentru ceva ce imi partinea oricum numai mie, dar au fost si ei judecati tot la modul vostru comunist. Sa-ti fie rusine pentru tentativa asta de inselaciune.

Vezi sa nu jignesti tu pe cineva, nu incerca sa-mi pui vorbe in gura ca nu da bine la proces, cred ca RAHATUL iti apartine
Trecem peste faptul ca jignesti din start peste 200-300 de oameni, care au participat in timp cu banii, munca si implicarea propriu-zisa la acest turneu de rahat.
Nu inmulti 50 la cursul de azi ;)

N-am spus ca se poate face peste noapte. Am spus ca asta trebuie construit. Invata sa citesti si sa procesezi. Pe banii altora si io organizez. Federatia nu exista inca, de unde sa aiba bani? Dar federatia poate avea mult mai multi bani decat LRS oricand. Cu tine iar ajung ca la gradinita. Ai rastalmacit tot. Nu spun ca a fost usor sa organizezi, spun ca se putea mult mai bine. Nu-i nici o problema, nu-i nimeni de condamnat. Da cand te bazezi pe banii sportivilor risti sa patesti asta. Sa nu vina nimeni si sa ramai cu datorii. E un principiu de functionare pe care tu nu vrei sa-l vezi revolutionat si ai pretentii ca te pricepi si ai habar de organizare. Cred ca numai tu n-ai priceput sau te faci ca n-ai priceput, socotind fara temei ca nu s-au prins nici altii. Ai invatat si tu ceva de la Dumitru si Gerula.

Astepti sa-ti cada bani de la pescari?

Tu sti cum se face un buget? Nu cred ca vrei sa vorbim de bugete. Nu ala de la LRS cand aduni taxele de la concurenti si vezi cum ii imparti sa "iasa bine". Un buget adevarat. Pe un an inainte. Sa stii cum arata anul viitor. Unul optimist, unul pesimist, pe care mergi, pornesti de la cheltuieli fixe, izolezi veniturile sigure... buget asa cum trimiti la un minister la un momentdat. Nici nu visezi dinastea. Si normal ca trebuie un aparat propriu cu personal renumerat! Sa-ti fie clar asta! ;)

Poate imi spui si de ce media de varsta in competitie era de 35 de ani, si nu-mi ca de aia ca erau MASTER. :)

Hai ca m-ai obosit destul, tu intelegi ce vrei, io-ti desenez si lumea sa judece. Ne vedem peste 2 ani cand poate dai premii niste trofee de mistret :lol: Sau la AGVPS ti frica sa latrii? ;) CURAJ MIHUTA!

:arrow:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

pikeman
veteran
veteran
Mesaje: 3976
Membru din: 28 Ian 2006, 23:27
Localitate: Brasov
Contact:

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de pikeman » 13 Feb 2013, 16:07

Cristi, cum sa iti spun, ai ceva argumente acolo, insa cetind asa de sus, parca mi se pare ca cei care o iau cam personal din diverse motive si nu prea mai discuta la nivel de idei, nu prea mai trebuie urmariti, ma intelegi? :lol: adica nu mai sunt argumente, ci reprosuri ... si din stanga si din dreapta :P

cat despre Fed, poate tu ai timp, sau altii, ca unii au timp sa posteze chiar din juma in juma de ora (vezi Popescu in ultima vreme) astia de prin LRS, cam muncesc, unii a dreq de mult (sti ...concursurile costa, ca sa iti permiti tre sa muncesti, asta daca nu ai avut vro Tamara in familie ) nu are nimeni timp sa isi bata capul cu astea, federale, intalniri si mai dreq stie ce... ca in fond stai tu linistit ca nici la alea de le Fed nu te plateste nimeni sa asisti. Dar sa constati ca pestele ca si federatia de la cap se impute :lol: :lol: :lol: e prea haios sa nu te abtii. Si de LRS nu te inteleg de ce te iei? sau de unde inversunarea ta? a trecut impasul, mai e unu mic dar rezolvabil ... si cam atat ... pe de alta parte te tot lasi influentat de valurile facute de unu care nici macar nu adie de 3 ani de zile :headbash:

Avatar utilizator
Chief
veteran
veteran
Mesaje: 2067
Membru din: 17 Apr 2007, 20:08
Localitate: Tg.Mures
Contact:

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de Chief » 13 Feb 2013, 16:22

Pikeman, mi-a sarit si mie mustarul dar mi-a trecut :) Cand vad minciuni dinastea vad negru in fata ochilor. Stii si tu cum a fost pe vremea ia in camera secretelor si la AG-uri. Imi vine el ca "ah.. noi ca fetele, am glumit un pic pe rapitori.ro? vai... hi hi hi". Asa a fost? :wink:

Is "nescris" si io pe rapitori.ro, asa am vazut ca trebe sa amintesti siteul la fiecare 2 propozitii. Deci noi aici pe rapitori.ro nu putem discuta civilizat daca vrem si putem sa ne organizam mai bine si mai profesionist. Nu-i problema. Asa cum am spus si in manifest, am tot respectul pentru oamenii care au muncit, chiar si pentru Mihuta din punctul asta de vedere, si inca muncesc pentru a pune pe roate treaba. Stiu ca e timpul, banii, energia si nervii lor in joc. Asta e inca un argument pentru un personal angajat. E o chestiune de timp, asa cum spuneam si in manifest pe pvtv.ro, sa ne dam seama ca tot o structura superioara si mai bine organizata ne trebuie, ca sa nu chinuim nici pescarii nici organizatorii prea tare. Pe rapitori.ro insa, este "tabu" intre fete.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

zavera
veteran
veteran
Mesaje: 728
Membru din: 16 Noi 2012, 12:47

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de zavera » 13 Feb 2013, 16:22

Este genul de dispută în care fiecare parte are dreptatea sa.
La început, n-a fost nimic.
Apoi, au început să apară concursuri, sportivi, piste, sponsori, premii ...iar la un momement dat, a apărut LRS.
S-a structurat competiţia, au apărut două divizii valorice, s-a externalizat arbitrajul şi organizarea, s-au făcut şi respectat regulamente, etc.
Apoi, au apărut alte modele, alte faţete ale spinning-ului. Vorbim de bass, dar noi nu avem bass în Romania.
Vorbim de motoare fără limită de putere, dar noi nu avem Marile Lacuri. Vorbim de premii mari, dar România nu este de calibrul Americii, nici ca resurse, nici ca bază de selecţie pentru competitori. Avem vreun pescar profesionist de spinning ? Trăieşte cineva din asta ?
Nu, noi avem cateva sute de entuziaşti, majoritatea oameni cu grija zilei de mâine, care fac sacrificii serioase pentru a participa la competiţii.

Colegul chief are dreptate că trebuie progresat, trebuie privit departe, trebuie visat frumos.
Dar şi colegul Razvan M. are dreptate, când vorbeşte de resurse.
Iar când dă sfaturi, toată lumea are dreptate, până la urmă. Idei sunt, mai bune sau mai rele. Dar, fiecare vrea ca alţii să execute, să împingă lucrurile înainte.
Atâta timp cât nu a prezentat nimeni un proiect, cu cap şi coadă, cu program, buget, ţinte şi răspunderi precise, şi pe care să se angajeze că-l pune în practică...echipa Buculei trebuie să meargă înainte.

Dacă vine federaţia (a dlui Popescu sau alta), sau oricine altcineva, cu ceva mai bun, se poate discuta.
Dar, între a păstra ce ai deja, chiar să faci alţi paşi înainte şi a nu mai fi nimic, alegerea e clară.
Vine federaţia cu piste (altele decât cele care sunt), cu program competiţional, cu premii, cu sponsori ? Nu vine !
Atunci, la ce foloseşte ? La popularizarea legii 69/2000 prin citate si extrase ?

Caragiale e viu, tare viu, si se regaseste in prea multi. Ori toti sa muriti, ori toti sa scapam.

Avatar utilizator
Chief
veteran
veteran
Mesaje: 2067
Membru din: 17 Apr 2007, 20:08
Localitate: Tg.Mures
Contact:

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de Chief » 13 Feb 2013, 16:44

Io n-am nimic impotriva. Riscul insa ramane sa nu se prezinte concurentii. Atata tot. Daca vin 100 de oameni la fiecare etapa si sunt dispusi sa plateasca taxa aferenta unei organizari decente, sa suporte cheltuielile de transport si cele de ultim moment e ok. Sa mearga asa pana la adanci batraneti si organizatorilor le doresc cea mai sincera putere de munca si sanatate. Mai ramane si treaba cu AGVPS-ul pentru care nimeni nu are nici o alta solutie, decat ca sa o HALEASCA, in primul rand pentru a recunoaste meritele celor care au muncit pentru lotul national. E un santaj mare a unei structuri, care se agata de orice si ea, odioasa pentru pescuitul de competitie spun eu, dar care e noul subiect tabu, presimt eu. Mi se pare ca e un moment hotarator din nou, care de data asta poate insemna inhamarea la un jug destul de greu si de durata. Acum ar trebui unitate si clarviziune mai multa decat acum 2 ani. Ar trebui independenta si atragerea domeniului privat. Cred ca sub AGVPS asta pica din start. E vorba tot de viitor.

ma retrag, pt ca pe rapitori.ro se poarta :wallbash: , :censored: , :fluch , :lol1: , :elkgrin: si :headbash: si dupa cateva zile mi s-a facut lehamite din nou... il supravegheati voi pe Mihuta daca latra la Selaru. Ziceti-i sa caute si niste poze cu dinozauri pentru AGVPS.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Avatar utilizator
semlecangheorghe
veteran
veteran
Mesaje: 9544
Membru din: 04 Mai 2009, 07:05
Localitate: Arad

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Feb 2013, 16:44

Asta e inca un argument pentru un personal angajat.

Cristi,eu unul nu as fi de acord cu personal angajat..asta implica o groaza de bani,salarii,dari la stat,etc..
Competitiile tin cit e sezonul cald,adica cam 6,hai.8 luni.
Jumatate de an personalul ala, ce face??
Daca bine am inteles, anul acesta se va incerca externalizarea organizarii etapelor.Adica terti,vor organiza etapele.Ca la nunta..nu mai face tata socru satra,ca sa nu-l acuze tata socru mic ca face mismasuri..Asa, apeleaza la o 'firma specializata'.Si atunci toata lumea e multumita.Tata socru a scapat de munca(e fericit,nu?)si socru mic,nu-l mai poate acuza ca a cheltuit pe cuie de exemplu,mai mult decit fac in realitate..
Mda,da'domnia se plateste.Adica se baga adinc mina in buzunar..
No anul asta,daca se merge pe organizarea de catre terti,cam asa o sa fie situatia...O sa vedem cit va costa o etapa pentru omu'de rind..
Masura externalizarii+gruparea etapelor pe o latura a hartii Romaniei=mai multi concurenti???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant
Mesaje: 211
Membru din: 23 Iun 2007, 18:06
Localitate: Pitesti-Calarasi
Contact:

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de bogdanpesc » 13 Feb 2013, 16:57

personalul angajat ,cand nu are de munca il trimiti pe teren (mai ales iarna)sa faca rost de sponsori(calitativi) si-l platesti in procente din sponsorizari

Avatar utilizator
Gyorg
veteran
veteran
Mesaje: 1166
Membru din: 07 Iul 2004, 15:22
Localitate: Ilfov
Contact:

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de Gyorg » 13 Feb 2013, 17:00

zavera scrie:Este genul de dispută în care fiecare parte are dreptatea sa.
La început, n-a fost nimic.
Apoi, au început să apară concursuri, sportivi, piste, sponsori, premii ...iar la un momement dat, a apărut LRS.
S-a structurat competiţia, au apărut două divizii valorice, s-a externalizat arbitrajul şi organizarea, s-au făcut şi respectat regulamente, etc.
Apoi, au apărut alte modele, alte faţete ale spinning-ului. Vorbim de bass, dar noi nu avem bass în Romania.
Vorbim de motoare fără limită de putere, dar noi nu avem Marile Lacuri. Vorbim de premii mari, dar România nu este de calibrul Americii, nici ca resurse, nici ca bază de selecţie pentru competitori. Avem vreun pescar profesionist de spinning ? Trăieşte cineva din asta ?
Nu, noi avem cateva sute de entuziaşti, majoritatea oameni cu grija zilei de mâine, care fac sacrificii serioase pentru a participa la competiţii.

Colegul chief are dreptate că trebuie progresat, trebuie privit departe, trebuie visat frumos.
Dar şi colegul Razvan M. are dreptate, când vorbeşte de resurse.
Iar când dă sfaturi, toată lumea are dreptate, până la urmă. Idei sunt, mai bune sau mai rele. Dar, fiecare vrea ca alţii să execute, să împingă lucrurile înainte.
Atâta timp cât nu a prezentat nimeni un proiect, cu cap şi coadă, cu program, buget, ţinte şi răspunderi precise, şi pe care să se angajeze că-l pune în practică...echipa Buculei trebuie să meargă înainte.

Dacă vine federaţia (a dlui Popescu sau alta), sau oricine altcineva, cu ceva mai bun, se poate discuta.
Dar, între a păstra ce ai deja, chiar să faci alţi paşi înainte şi a nu mai fi nimic, alegerea e clară.
Vine federaţia cu piste (altele decât cele care sunt), cu program competiţional, cu premii, cu sponsori ? Nu vine !
Atunci, la ce foloseşte ? La popularizarea legii 69/2000 prin citate si extrase ?

Caragiale e viu, tare viu, si se regaseste in prea multi. Ori toti sa muriti, ori toti sa scapam.
Bine conturat, dar mai lipsesc unii mentionati .. cei care au idei, pareri cam cum ar putea sa fie mai bine, plini de sfaturi, viziuni abstracte sau pamantene, dar neimplicati total..
fara suparare, dar marea majoritate a acestora provin din sfera jurnalistilor... si aici poti fi incadrati toti, incepand cu Gerula ...

Poate ca Mihuta a fost mai putin diplomat, dar a puncul pe "I" .. cine face o sinteza la o asemenea analiza si anvergura, trebuie sa fi avut o implicare mult mai adanca decat sa primeasca niste informatii si atat, reducand totul la "se poate face, dar numai intr-un anumit mod". Mai ales ca informatiile pe care le are, se vad, provin dintr-o singura sursa si directie!
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Avatar utilizator
razvan m.
veteran
veteran
Mesaje: 4456
Membru din: 18 Oct 2004, 17:24
Localitate: arad
Contact:

Re: LRS Competitii la Rapitor in 2013 !

Mesaj de razvan m. » 13 Feb 2013, 17:02

LRS-ul nu face ce spune Mihuta, Tristiane. Sunt 19 cluburi acolo (sper ca am numarat bine), iar vointa LRS se formeaza in adunarea generala. Daca cluburile au decis sa spuna pas Federatiei popesciene, probabil ca au avut motive serioase sa se indoiasca de formula propusa de el si de mijloacele prin care el crede ca o va face sa functioneze.

Dar pescuitul, ti-am mai spus, nu inseamna doar spinning. Spinningul este cam pe locul 3 la popularitate si nr. de practicanti. Mai sunt si craparii, stationaristii si muscarii.
Toti astia au ascultat de Mihuta, de nu au aderat la Federatia popesciana ? Toti astia sunt prosti de nu vad de unde le-ar putea veni binele ?

Poblemele la care trebuie gasit raspuns in momentul de fata sunt astea:

- au nevoie pescarii de competitie (crapisti, stationaristi, spinner si muscari) de o federatie care sa ii adune pe toti ?
- crapistii, stationaristii, spinnerii si muscarii isi doresc in acest moment o federatie care sa ii adune pe toti sub acelasi acoperis ?
- exista resurse financiare pentru o astfel de constructie ?

Vezi Tristiane, dupa '89 au fost cel putin 5 tentative de a constitui o federatie a pescarilor si toate au esuat. Stii de ce ? In primul rand pentru ca s-a incercat o constructie artificiala, de sus in jos. Toate s-au impotmolit pana la urma in nimicuri birocratice, semn ca nu a existat vointa reala pentru un astfel de proiect.

Sunt pregatiti in acest moment pescarii de competitie sa se aseze la aceeasi masa pentru a face o federatie ?
Parerea mea e ca nu sunt nici acum, dupa aproape 25 de ani de la Revolutie. Pescuitul de competitie este inca la primii pasi, din punct de vedere organizatoric.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns