LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Vrei sa zici ca esti curios ce o sa zic cand o sa ne spui cine esti
....esti acelas idiot care si-a facut forum privat ca sa ne deranjeze in continuare pe forumul pe care l-a blamat si a incercat sa-l zdruncine din temelie.
Am nimerit-o la fix?!Ia zi te-am citit?!...noa acuma hai mars la tine in balcon dupa draperie ca ne-am saturat de besinile pe care le tragi p-aici.

....esti acelas idiot care si-a facut forum privat ca sa ne deranjeze in continuare pe forumul pe care l-a blamat si a incercat sa-l zdruncine din temelie.
Am nimerit-o la fix?!Ia zi te-am citit?!...noa acuma hai mars la tine in balcon dupa draperie ca ne-am saturat de besinile pe care le tragi p-aici.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Esti departe Gheorghe , da nu esti singur , din pacatesemlecangheorghe scrie:Da de ce,mah,ce-i asa de ris ca am si io o parere??In orice sport daca nu ar exista competitii,ce ar fi de sportul ala??Ce ar fi de fotbal,daca nu ar fi campionate de tot felul....Poate ca pe moment nu...dar poate copii nostrii vor avea o viziune mai frumoasa despre ce inseamna pescuit...Tari ca Franta,de exsemplu,are o traditie competitionala in pescuit de zeci de ani,daca nu mai bine,si asta se vede in apele lor si pescuitul lor.....Poate pentru tine astea sint o gluma,io le privesc cu seriozitate,poate gresesc,dar macar fac ceva...

Pescuitu , amice , nu-i un sport ! Ca asa ai auzit tu la altii ii altceva ! Pescuitu ”it s a way of life” ! Ceva gen ”sex , alcohol and rock and roll ” !
Ai minimu habar ce inseamna sport in ziua de azi ?
Ai habar ce se ascunde in spatele fatadei !?
Ca americanii o facut un circ cu pescuitu la bass , ii treaba lor , insa ala nu-i pescuit ! Ii circ ! Nicidecum sport !
Insa poate esti constient de toate astea , si chiar le doresti !
Tara arde si baba se piaptana !
hei, si cum a fost astazi la marea sedinta de constituire ? a fost sau nu, un succes ? ? ?
ma gandesc ca pana la ora asta s-o fi terminat sedinta,... nu respira nimica ?
sau fondatorii inca sarbatoresc marele eveniment ? !...
nu de alta, da' sa stim si noi, cum a fost, ce functii s-au impartit, cine sunt alesii... chestii d-astea mondene
sa stim si noi pe cine trebe sa felicitam !!!

nu de alta, da' sa stim si noi, cum a fost, ce functii s-au impartit, cine sunt alesii... chestii d-astea mondene

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
- semlecangheorghe
- veteran
SF scrie:Esti departe Gheorghe , da nu esti singur , din pacatesemlecangheorghe scrie:Da de ce,mah,ce-i asa de ris ca am si io o parere??In orice sport daca nu ar exista competitii,ce ar fi de sportul ala??Ce ar fi de fotbal,daca nu ar fi campionate de tot felul....Poate ca pe moment nu...dar poate copii nostrii vor avea o viziune mai frumoasa despre ce inseamna pescuit...Tari ca Franta,de exsemplu,are o traditie competitionala in pescuit de zeci de ani,daca nu mai bine,si asta se vede in apele lor si pescuitul lor.....Poate pentru tine astea sint o gluma,io le privesc cu seriozitate,poate gresesc,dar macar fac ceva...![]()
Pescuitu , amice , nu-i un sport ! Ca asa ai auzit tu la altii ii altceva ! Pescuitu ”it s a way of life” ! Ceva gen ”sex , alcohol and rock and roll ” !
Ai minimu habar ce inseamna sport in ziua de azi ?
Ai habar ce se ascunde in spatele fatadei !?
Ca americanii o facut un circ cu pescuitu la bass , ii treaba lor , insa ala nu-i pescuit ! Ii circ ! Nicidecum sport !
Insa poate esti constient de toate astea , si chiar le doresti !
Tara arde si baba se piaptana !
Viziunea ta sadica asupra vietii,in general,eu nu o impartasesc.Este treaba ta cum privesti viata..Ma deranjeaza modul jignitor cum iti expui punctul tau de vedere.......De exemplu eu unul nu ma hazardez sa dau o definitie cuvintului "sport"si fenomenului "pescuit"Daca nu era competitia ,foarte multi nu stiau de jigging,rubesian,wagller,firde par...Daca nu era chestia aia care nu poate fi numita pescuit,bassmaster,eu unul ,de exemplu,nu stiam de naluci suple,de prezentari in aproape,si cite ,si mai cite ....Daca nu era jiggingul,...in Arad ,de exemplu ,pe perioada iernii,toti pescuiau cu 5-6 lansete ,cu bucatica de peste capturind strapi.Asta era pina acu vreo trei ani...Acuma cel putin jumate din aia dau la jig...Cu o lanseta ...ca mai multe odata nu poti..Ca sa stie cum ,au intrebat in stinga ,in dreapta,au mai citi o revista,au intrat pe netetc...Toate aceste tehnici au fost promovate de competitie....
Ai fost vreodata la un concurs de pescuit?Sa vezi cum a fost pentru mine:era un amical ,organizat de sindicatul firmei unde lucram,pe o mica pescarie cu plata linga Arad.Fiecare s-a dus cu ce a avut...Eu cu un Feeder si o lanseta de 2.70,cu care dadeam la vobler de obicei...Era cam ora unu si nu aveam prins nici un crap....Si cum stateam asa intr-un cot la umbra,privind cum vecinii de vis a vis,mai prindeau cite unul,brusc mi-am dat seama ca ciortanii aveau un traseu...puteam,vedea trasaturile ,pe rind,de la dreapta la stinga..Trebuia sa fac ceva,acusica concursul era gata,si nu aveam un crap...Asa ca repede,am trecut pe Wagller,si am aditivat puternic ,putina nada ce imi ramasese,si am plasat-o sub forma de bulgari in nasul crapilor ,care aveau traseul pe mijloc,prin fata mea...Am prins intr-o ora suficienti crapi ca sa salt pe locu; 5 si mentiune...
Apoi dupa un timp am meditat la episod..Daca nu era sub forma de concurs..dormeam la umbra si era inca o iesire din aia ,cind "n-a mincat"Am realizat ca de multe ori pestele maninca numai ca trebuie sa cauti ,cum.Ei bine in concursuri ,existind presiune pe tine ,gasesti sau nu ,acele modalitati de a prinde peste,modalitati la care in conditii normale poate nu le-ai gasi.Unii suporta acea presiune ,altii nu....Asa s-au nascut tehnici pe care le folosim cu totii...
Ca in spatele concursurilor se ascund masinatii de tot felul stiu si eu,la fel ca oriunde...Pentru mine aceasta nu este un impediment .Cred ca ,concursurile pot ridica nivelul pescarului.......cu riscul de a fi considerat un naiv...Pina una alta am facut asa cum m-a indemnat constiinta(si nu altii cum sint convins ca ,cred unii),si individual am facut lobby(asa-i zice,nu?),pentru ala de v-a conduce competitiile in Romania..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
miky scrie:hei, si cum a fost astazi la marea sedinta de constituire ? a fost sau nu, un succes ? ? ?![]()
Acuma pun la cale desfiintarea L.R.S.....
.
.
Insa folosesti cuvantu destul de des !semlecangheorghe scrie:SF scrie:semlecangheorghe scrie:Da de ce,mah,ce-i asa de ris ca am si io o parere??In orice sport daca nu ar exista competitii,ce ar fi de sportul ala??Ce ar fi de fotbal,daca nu ar fi campionate de tot felul...
Ma deranjeaza modul jignitor cum iti expui punctul tau de vedere.......De exemplu eu unul nu ma hazardez sa dau o definitie cuvintului "sport"
Se doreste legitimarea pescuitului ca sport , si am io asa impresia ca deja cineva , acum vreo cativa ani o incercat marea cu degetu pe la agentie ! Poate in curand , si intr-o Romania iesita din tiparu normalului o sa se intample , de aici va fi un pas propunerea catre COI , si astfel pescuitu va deveni sport olimpic , bagati mare

Deci ai meditat dupasemlecangheorghe scrie:
,si am aditivat puternic ,putina nada ce imi ramasese,si am plasat-o sub forma de bulgari in nasul crapilor ,care aveau traseul pe mijloc,prin fata mea...Am prins intr-o ora suficienti crapi ca sa salt pe locu; 5 si mentiune...
Apoi dupa un timp am meditat la episod..

Pina sa ajungi la concursu asta tu nu dadeai nada , nu aruncai pe mijloc in fata , sa inteleg ca asta o fost o noutate pentru tine

Da , Gheorghe , am fost la 2 concursuri ! De spin marin ! Locu 2 si 4 ! Nu-mi amintesc sa fi avut ceva revelatii in cea ce priveste tehnica

- semlecangheorghe
- veteran
N-ai inteles nimic ,S.F.,sau te faci ca nu intelegi,asa ca hai sa-ti explic..Ai zis ca americanii au facut un circ cu pescuitul la bass, poate si ei ar putea spune ca ce practici tu sau eu se numeste"circ"Te-ai pus sa imi arati ce inseamna pescuitul pentru tine...ok,dar asta este numai pentru tine,nu poti sa-l definesti prin prisma ta si sa mai ai pretentia ca toti sa vada lucrurile la fel...Pentru mine pescuitul este cea mai mare pasiune...dar nu caut sa impun asta cuiva...mi-am spus parerea si atit...Nu am hahahait ca tine ,cind altul are alta parere despre pescuit decit am eu...Poate ca mi-am exprimat o parere,dar cit am putut ,am incercat sa nu ii jignesc pe altii...Daca n-am reusit perfect ,mea culpa,imi cer scuze...
Cit despre concursul ala de crap amical,daca citeai atent,ai fi vazut ca am trecut pe wagller dupa ce toata ziua ma uitasem dintr-un cot la feederul care se incapatina sa ramina betonat in peisaj...Automat am dat cu cirlig mai mic,forfac mai fin,am schimbat mereu pe adincimi,concomitent cu nadirea constanta cu bulgarii ce mi-au ramas din nada.....Adica am facut ceva ,altceva decit daca nu ar fi fost concurs....Daca nu era concurs beam niste bere pina seara,consolindu-ma ca "azi nu maninca"
Am vrut sa evidentiez faptul ca ,atunci cind esti in concurs,simplul fapt in sine, te face sa cauti si sa gasesti(da nu neaparat) solutii ca sa prinzi pesti...Sper ca am fost clar....
Cit despre concursul ala de crap amical,daca citeai atent,ai fi vazut ca am trecut pe wagller dupa ce toata ziua ma uitasem dintr-un cot la feederul care se incapatina sa ramina betonat in peisaj...Automat am dat cu cirlig mai mic,forfac mai fin,am schimbat mereu pe adincimi,concomitent cu nadirea constanta cu bulgarii ce mi-au ramas din nada.....Adica am facut ceva ,altceva decit daca nu ar fi fost concurs....Daca nu era concurs beam niste bere pina seara,consolindu-ma ca "azi nu maninca"
Am vrut sa evidentiez faptul ca ,atunci cind esti in concurs,simplul fapt in sine, te face sa cauti si sa gasesti(da nu neaparat) solutii ca sa prinzi pesti...Sper ca am fost clar....
.
.