LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Re: LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

Mesaj de SF » 03 Mar 2014, 18:54

Gigi , spune pe nume , io nu am scris private la moderatori sau admin niciodata :D

Sincer , mi se pare imoral sa faci concursuri de pescuit , asta asa ,de inceput !

Si dupa aia....imaginea, tabloul perfect la care se pretinde a ajunge ii ala in care unii concureaza intr-un campionat , si dupa castigatorii prezinta nalucile , betele , etc. cu care au castigat , si fanii iau cu asalt magazinele ca se se umple de sculele respective . Si ei , concurentii , vezi ca mare parte din ei is cu magazine , la fel in restu lumii ,ar baga un ban in buzunar . Doar ca din tabloul asta lipseste unu dintre ingredientele principale , pestele . Ca sa ma apuc de spin , si sa prind cum prind concurentii din LRS , pe langa cumparat scule ce mai tre sa fac :?: Sa platesc balti unde este peste , cat de cat :wink:
Umbla oamenii de cativa ani in cautare de locatii pt. concursuri, daca iti tai jos stiucile de pe Vladi , cu cate ramai Gigel :wink: , ca nu-ti ajung de un articol mai acatarii .
Si dupa aia , concureaza pe piste cu peste , atata cat ii , si dupa aia se pretinde a vinde echipament la oamenii care probabil nu au banii pentru balti cu plata . Ce sa faca cu sculele :?: , cand nu ai in fata decat perspectiva de a pescui pe natural !
Pescuitu pe rauri ii ceva mai diferit , si desi practicat , spinningu ma refer , ii cam ocolit prin reviste si prin alte parti unde se presupune ca se vorbeste despre pescuit , ii intr-un fel de con de umbra , cei alesi sa duca pescuitu mai departe , spinningari de competie is mai mult pe acvarii .

DA Gigel , ii imoral sa pretinzi a face bani si a pune pe roate un fenomen economic din care sa profiti economic , si in care elementu cheie ii pestele , mai bine zis prezenta lui , insa pentru care cei alesi sa dupa pescuitu mai departe aka pescarii de competie nu-s prea dispusi sa miste , ei vor doar sa concureze . In felu asta roata nu se completeaza , fenomenu nu se sustine , si parca vad ca la concursuri o sa mai scada incet limita in cm , pana nu a mai fi nimic de prins nici in ultimele balti . Sa vad unde or concura atunci , ca dinamica generala in ultimii ani asta o fost , au ramas putine balti .

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 04 Mar 2014, 01:14

Pagina 236
Bravo.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Mar 2014, 02:15

SF scrie: Pescuitu pe rauri ii ceva mai diferit , si desi practicat , spinningu ma refer , ii cam ocolit prin reviste si prin alte parti unde se presupune ca se vorbeste despre pescuit , ii intr-un fel de con de umbra , cei alesi sa duca pescuitu mai departe , spinningari de competie is mai mult pe acvarii .
.
Am facut anul trecut doua emisiuni care se vor difuza pe PV TV filmate pe natural, una pe Mures si una pe Dunare...am mai facut una pe Alesd, dar care a fost gherla( si nu pt ca nu e peste pe lac, ci pur si simplu nu i-am gasit), deci noi nu am doar pe acvarii, chiar ne place naturalul.
Uite una a si iesit pe post: http://www.wsbteam.com/video/pescuit-la ... a-dunarii/
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 04 Mar 2014, 02:32

Domnul Adelin, pe cand o filmare in balta lui "****-siul"...am auzit ca e si naturala si artificiala....in acelasi timp!!!!.Chiar nu va tenteaza nici un pic!!?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Mar 2014, 06:58

Adelin scrie:
SF scrie: Pescuitu pe rauri ii ceva mai diferit , si desi practicat , spinningu ma refer , ii cam ocolit prin reviste si prin alte parti unde se presupune ca se vorbeste despre pescuit , ii intr-un fel de con de umbra , cei alesi sa duca pescuitu mai departe , spinningari de competie is mai mult pe acvarii .
.
Am facut anul trecut doua emisiuni care se vor difuza pe PV TV filmate pe natural, una pe Mures si una pe Dunare...am mai facut una pe Alesd, dar care a fost gherla( si nu pt ca nu e peste pe lac, ci pur si simplu nu i-am gasit), deci noi nu am doar pe acvarii, chiar ne place naturalul.
Uite una a si iesit pe post: http://www.wsbteam.com/video/pescuit-la ... a-dunarii/

Lasa mah,ca ''numai pe incinte se prinde peste'' :D Pentru stomacul multora e mai digerabil asa..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Mar 2014, 07:27

Noh,daca tot mi-ati sters mesajul o sa va iexplic draga Tavi si draga S.F.oleaca mai in detaliu.. :mrgreen:

Tavi o spus ca..
ar fi profund imoral sa pretinzi bani pentru pescuit de la contribuabil
:roll:

Ok.,fiecare are dreptul sa considere moral sau imoral ceva.. :!: Insa mie mi se pare oleaca ciudata afirmatia lui Tavi,pentru ca sustinea nu mai stiu exact pe unde, ca pescuitul de competitie nu face nimic bun pentru ape si pesti.

Deci,lui mister Voinea i se pare perfect normal sa pretinda pescarilor de competitie sa faca ceva pentru apele naturale(aflate in mod normal in gija oricui altcuiva decat a pescarilor de competitie),dar i se pare imoral ca acestia sa pretinda bani de la contribuabili,pentru pescuit. :respekt:

Noh,judecand dupa reactia dinToledo,bag sama ca si iubitul nostru morosan o fi zis si el ceva similar,desi io nu-mi aduc aminte ca nu ii monitorizez scrierile forumistice. 8)

Insa atitudinea lui Tavi,am remarcat-o.

Noh,si poate amandoi Tavi si S.F. va amintiti ca nu mai departe de anul trecut ,intr-o etapa L.R.S. spinning de pe mal,concurentii au platit din propriul buzunar niste pastraviori...Stiu,stiu...or facut-o pentru ca sa aiba ce prinde,pentru imagine.bla,bla..stiu,stiu...pescuitul pe incinte prinde oricine..bla.bla...stiu stiu,dupa concursuri se etalaeaza scule sa se vanda...bla,bla...

Noh si acuma concluzia pentru Tavi,ca el saracu' intotdeauna''nu intelege''.... :D :D (gluma)nu comentez moralitatea sau imoralitatea,normalitatea sau anormalitatea ,faptului
sa pretinzi bani pentru pescuit de la contribuabil
...Ci faptul ca e aiurea sa scoti ochii pescarilor de competitie ca nu fac nimic bun pentru ape publice,dar, daca ei ar pretinde bani pentru pescuit,atunci ar fi 'imoral'..vezi doamne.. :wallbash:

Noh, pana una alta,L.R.S. o bagat si peste in apa,si in plus or aratat c@R...asa ca exemplu..''imoralii da ei''...In plus ,dupa cum se cede ,unii agreeaza ideea de federatie,altii nu...noh e fix treaba lor cum se constiuie pin' la urma..Ca si daca se constituie in federatie nu cred ca cineva e atat de aerian sa creada ca statul va da bani pentru pescuit,unul singur este capabil sa emita o asemena tampenie...aor priesidenth Popescuu.. :elkgrin:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Mar 2014, 08:49

Deci,lui mister Voinea i se pare perfect normal sa pretinda pescarilor de competitie sa faca ceva pentru apele naturale(aflate in mod normal in gija oricui altcuiva decat a pescarilor de competitie),dar i se pare imoral ca acestia sa pretinda bani de la contribuabili,pentru pescuit.
Corect. Trebuia sa fiu mai explicit: sa pretinzi bani de la contribuabili pentru competitii de pescuit, asta e imoral, mai ales intr-o tara in care, printre altele, sanatatea si educatia sunt subfinantate.
E adevarat, promovarea C&R in concurs si popularile facute de concurenti sunt exemple pozitive, dar in lipsa pazei din pacate efectele sunt 0 sau chiar mai rau, in unele cazuri, dupa un concurs pe o apa populata raman mai putini pesti ca inainte pentru ca dau navala altii care au aflat ca s-a populat si rad tot ce prind.
Singura solutie pentru a schimba ceva este tot la pescari, inclusiv la cei de competitie, care trebuie pe de o parte sa puna presiune pe autoritati sa creeze un cadru legislativ coerent care sa permita gestiunea mai buna a apelor si pe de alta parte sa se implice direct in ingrijirea apelor si pestilor (paza), prin cluburi si asociatii, vezi exemple ca Zetea si Snagov in Romania si nenumarate alte exemple in tarile civilizate din vest. Nu prin concursuri C&R au ajuns cei de dincolo sa aiba apele alea, ci prin implicarea comunitatilor de pescari.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Mar 2014, 10:10

SF scrie:daca iti tai jos stiucile de pe Vladi , cu cate ramai Gigel :wink: , ca nu-ti ajung de un articol mai acatarii .
Gigi , ii vorba despre stiuci , daca nu s-a inteles explic :)

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Mar 2014, 10:15

Adelin scrie:
.
Ii cam ocolit , nu inseamna ca deloc :wink: pe deasupra , alea doua emisuini inca nu s-au dat , deci nu exista deocamdata . Am zis ca-s mai mult pe acvarii , nu doar pe acvarii :wink:
Asta se vede in presa scrisa si pe sticla , ma uit de vreo saptamana la un canal de profil romanesc si ma scarbesc , pescuit la crap pe acvarii , inca nu am prins un pescuit pe rau , indeferent la ce .

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Mar 2014, 10:24

semlecangheorghe scrie: apele naturale(aflate in mod normal in gija oricui altcuiva decat a pescarilor de competitie),
Bun, tu zici ca pescarii de competitie n-au nicio treaba cu apele naturale. Dar cine anume este "altcuiva" in grija caruia s-ar afla apele "in mod normal"?
Poti sa detaliezi cum crezi tu ca ar trebui sa se intample lucrurile "in mod normal"? Sau unde se intampla acel "mod normal" si cum functioneaza?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns