LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Re: LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

Mesaj de StefanDinu » 26 Feb 2014, 12:39

Chief scrie:Da puteti si voi sa va calcati pe mandrie si sa admiteti ca avem nevoie de federatie (ca aia era singura mea problema) si atunci s-au rezolvat 90% din probleme.
Ei bine îți spun eu de ce nu avem nevoie de federație.

Pentru ca răspunsurile la întrebările astea nu ne convin!
1. Regulamentele & calendarele competiționale sunt stabilite in subcomisii. Cine votează în comisiile alea?
2. Loturile sunt stabilite de selectioner si nu de competiții. Care sunt criteriile de stabilire a selectionerului si a selectionate?
3. Banii se pun la dispoziție de către cine și pe ce criterii? Cum se vor împărții banii intre ramuri si selecționate?

Pentru ca intervine Popescu sau alte deciizi care nu au nimic cu competiția! Popescu care are habar despre competiție cat habar am eu despre neurochirurgie. Si nu am habar despre neurochirurgie drept care nu operez pe nimeni pe creier. Pentru ca dorințele sportivilor de spinning nu se vor regăsi în decizii FRPS. Chestie care în acest moment se întâmplă altfel.
Ca Popescu ar vrea ca sportivii sa se tina de competiții si sa ia el decizii este cu totul alta problema. Dar e problema lui. Ca Popescu vrea sa crească o noua generație de sportivi care sa spun doar "Da! Domnule Președinte! Sa trăiți! Îmi cer scuze ca ma îndoiesc!" este un proiect de a cărei fezabilitate ma îndoiesc.
Chief scrie:Io am niste "banuieli" ca CIPS-FIPS va merge cu Popescu.
Eu am date certe ca va fi invers.
Iar tendința generala "a guvernelor de a aduna băieții de pe maidane" in organizații controlate de stat nu au nici o susținere. Iar eu personal nu vreau ca un stat bolnav, defectuos, neputincios și corupt sa își bage picioarele in pasiunea mea fie ca acest stat este The Romanian State. Pentru ca nu face staul roman absolut nimic decat da 4 hârtii: CIS pentru federație, CIS pentru cluburi sportive, autorizare loturi reprezentative selectare de FRPS si autorizare competiții internaționale organizate sub federații la care FRPS este parte. Atât. Finanțe pauza!
Cat privește influenta statului asupra FRPS, aceasta ar trebui sa fie minima. Dar FRPS exarcerbeaza (doar când ii convine) acest "protectie". In rest il ia la măciuci!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Feb 2014, 13:24

chief, gyorg s.a
In continuare nu vad niciun argument rational pentr care avem/aveti nevoie de federatie cu de toate, crap, spin, staionar, fly, etc.
S-a facut un topic pe tema asta, nu am vazut decat un singur argument rational, si ala eventual. Federatia ar fi necesara ca eventala forma de manifestare a societatii civile, ca reprezentanta a pescarilor in relatia cu autoritatile.
Dar ceva imi spune ca fanii ideii de federatie nu de-aia o vor...dar nici nu ne spun de ce o vor...
Deci, pentru a nu stiu cata oara:
de ce e nevoie de federatie? :roll:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 26 Feb 2014, 13:34

nucus scrie:rcorbu,iar cinti dupa ureche ? Ce ajutor specializat ??? Popescu si cetatea au pierdut procesul de dizolvare a LRS si au de plata 2.500 lei cheltuieli de judecata ! Definitiv si irevocabil !Este o vorba pe la noi: prostu' nu e prost destul daca nu e si fudul ! Sper sa nu i se aplice doar lui popete :D.
Poate o sa fie federatia admisa in FIPS dar in mod sigur fara popescu .Cit e el acolo n-o sa se intimple!
@nucus, atunci de ce sunteti toti speriati de Fane ? de un personaj nesemnificativ si prost.
o fi un motiv de a mai umple niste pagini pe forum, se poate ! :evil: :evil: :evil:
Iar pentru tine asa ca sa stii, chestia cu procese de desfiintare a LRS, Federatie, AGVPS sunt tampenii care nu au nici-o sansa de castig in tribunale.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Feb 2014, 13:37

Cei mai in masura sa spuna daca este sau nu nevoie de o federatie sant pescarii de competitie..noi astia de pe margini,doar ne dam cu presupusul..Cum pina acum rezultatele in competitie au fost bune si foarte bune pe mai multe planuri,este ca si cum ai intreba o masina de formula 1...daca mai are nevoie de o roata pe linga alea 4 traditionale..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 26 Feb 2014, 13:45

semlecangheorghe scrie:Nu exista asemnea mecanisme,decat prin vot al A.G. ,care trebuie sa aiba o ordine de zi,care la rindu-i este stabilita de ceva de genu' ''biroul federal',unde ia ghiciti cine hotarasete??Da...Popescu... :D Nu ca-i fain..??
Nu te inghesui ma , las pe Tristian sa ne explice unde o vazut el cum merge asta cu schimbatu :wink: , ca de vorbit vorbeste omu .

Daca te uiti putin prin statut ii cam de jale :oops: , is obligatii si sanctiuni , sportivul are obligatia sa participe la cantonamente , concentrari si antrenamente ori de cate ori dispune antrenoru , iar in cazu in care nu o face se merge pe sanctiuni , care pot duce pan la excludere , la o adica chiar din federatie .Rezultatele acestui sistem se vad in sportul romanesc de azi , ce-am fost si ce-am ajuns .

Evident , orice s-ar intampla popica si federatia nu au de-a face , obligatiile , raspunderile si indatoririle cad toate in sarcina clubului , el doar asigura cadru legal , intr-un loc unde loturile is facute de antrenori , la cum se misca Romania in ultima vreme vor merge aia care imping interesu mai sus .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Feb 2014, 14:35

Stiu ma,ca l-am puricat acu vreo 2 ani..In federatie platesti pentru orice..Daca ai o contestatie...mai intai trebuie sa platesti la comisie si dupa aia se dezbate.. si tot asa..

Si intrebarea aia cu schimbatul presedintelui ,am pus-o si eu si nimeni nu o raspuns concrret,inafara de printul fly-erilor ,ala de e campeon,care o zas ca mi-s al mai prost om din lume..asta ca raspuns..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 27 Feb 2014, 13:49

Tavi scrie:chief, gyorg s.a
In continuare nu vad niciun argument rational pentr care avem/aveti nevoie de federatie cu de toate, crap, spin, staionar, fly, etc.
S-a facut un topic pe tema asta, nu am vazut decat un singur argument rational, si ala eventual. Federatia ar fi necesara ca eventala forma de manifestare a societatii civile, ca reprezentanta a pescarilor in relatia cu autoritatile.
Dar ceva imi spune ca fanii ideii de federatie nu de-aia o vor...dar nici nu ne spun de ce o vor...
Deci, pentru a nu stiu cata oara:
de ce e nevoie de federatie? :roll:
Eu mi-am exprimat parerea, de ce am vrea federatie, dar nu face rau sa ma repet:
1. sa scapam de agvps ptr inscrierea concurentilor la fips-cips.
2. sa comasam interesele pescarilor intr-o singura forta, mai mare, mai puternica in lupta cu autoritatile pentru pasiunile noastre.
3. pentru organizare.Piste de concurs, un sediu, un spijin de la stat, o recunoastere oficiala a sportivilor ca in toate sporturile profesioniste.
DAR !!!
nu asa cum a facut-o il dictatore de pescuit, ci asa cum ar fi normal sa se faca:
- constituirea de comisii pe fiecare categorie in parte: crap, spinning, fly, stationar, etc. Fiecare comisie isi alege conducerea: presedinte, secretar, etc. Fiecare comisie are bugetul ei, administrarea, programul si-l hotareste, regulamentul, etc.
- conducerea comisiilor propune conducerea federatie pe baza voturilor fiecarui club sportiv. Cati sportivi ai determina numarul de voturi!

In principiu nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa inviti fiecare club in parte sa-si constituie comisia, iar la final sa-si voteze conducerea federatiei.

p.s cel mai tare a fost popescu in emisiune: " Cum sa-mi dau demisia cum a zis Gyorg? Am verifica cu cei din jurul meu si nu este nimeni in stare sa conduca federatia, numai eu sunt capabil :shock: " Adica popescu este singurul din Romania care poate sa faca treaba asta, nu mai exista nimeni?
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 27 Feb 2014, 13:55

Gyorg scrie:Adica popescu este singurul din Romania care poate sa faca treaba asta, nu mai exista nimeni?
Numai Popescu este capabil sa conduca FRPS in forma actuala. Eu personal nu m-as baga in gogomania aia de organzaitie nici platit in aur!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 27 Feb 2014, 14:03

StefanDinu scrie:
Gyorg scrie:Adica popescu este singurul din Romania care poate sa faca treaba asta, nu mai exista nimeni?
Numai Popescu este capabil sa conduca FRPS in forma actuala. Eu personal nu m-as baga in gogomania aia de organzaitie nici platit in aur!
Asta este si idea, cine ar fi nebun in forma actuala? Dar, totusi asta ar fi forma de organizare ideala ptr noi, sportivii care vrem altceva decat agvps!
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 27 Feb 2014, 14:07

Cred ca ideal ar fi o Confederatie care sa reuneasca Federatiile de pe fiecare ramura: spinning, fly, crap, stationar si feeder. Tot in confederatie pot intra si federatiile de pescari receativi gen AGVPS & FNPSR.

Scrie răspuns