Ei bine î?i spun eu de ce nu avem nevoie de federa?ie.Chief scrie:Da puteti si voi sa va calcati pe mandrie si sa admiteti ca avem nevoie de federatie (ca aia era singura mea problema) si atunci s-au rezolvat 90% din probleme.
Pentru ca r?spunsurile la întreb?rile astea nu ne convin!
1. Regulamentele & calendarele competi?ionale sunt stabilite in subcomisii. Cine voteaz? în comisiile alea?
2. Loturile sunt stabilite de selectioner si nu de competi?ii. Care sunt criteriile de stabilire a selectionerului si a selectionate?
3. Banii se pun la dispozi?ie de c?tre cine ?i pe ce criterii? Cum se vor împ?r?ii banii intre ramuri si selec?ionate?
Pentru ca intervine Popescu sau alte deciizi care nu au nimic cu competi?ia! Popescu care are habar despre competi?ie cat habar am eu despre neurochirurgie. Si nu am habar despre neurochirurgie drept care nu operez pe nimeni pe creier. Pentru ca dorin?ele sportivilor de spinning nu se vor reg?si în decizii FRPS. Chestie care în acest moment se întâmpl? altfel.
Ca Popescu ar vrea ca sportivii sa se tina de competi?ii si sa ia el decizii este cu totul alta problema. Dar e problema lui. Ca Popescu vrea sa creasc? o noua genera?ie de sportivi care sa spun doar "Da! Domnule Pre?edinte! Sa tr?i?i! Îmi cer scuze ca ma îndoiesc!" este un proiect de a c?rei fezabilitate ma îndoiesc.
Eu am date certe ca va fi invers.Chief scrie:Io am niste "banuieli" ca CIPS-FIPS va merge cu Popescu.
Iar tendin?a generala "a guvernelor de a aduna b?ie?ii de pe maidane" in organiza?ii controlate de stat nu au nici o sus?inere. Iar eu personal nu vreau ca un stat bolnav, defectuos, neputincios ?i corupt sa î?i bage picioarele in pasiunea mea fie ca acest stat este The Romanian State. Pentru ca nu face staul roman absolut nimic decat da 4 hârtii: CIS pentru federa?ie, CIS pentru cluburi sportive, autorizare loturi reprezentative selectare de FRPS si autorizare competi?ii interna?ionale organizate sub federa?ii la care FRPS este parte. Atât. Finan?e pauza!
Cat prive?te influenta statului asupra FRPS, aceasta ar trebui sa fie minima. Dar FRPS exarcerbeaza (doar când ii convine) acest "protectie". In rest il ia la m?ciuci!