Ei bine îți spun eu de ce nu avem nevoie de federație.Chief scrie:Da puteti si voi sa va calcati pe mandrie si sa admiteti ca avem nevoie de federatie (ca aia era singura mea problema) si atunci s-au rezolvat 90% din probleme.
Pentru ca răspunsurile la întrebările astea nu ne convin!
1. Regulamentele & calendarele competiționale sunt stabilite in subcomisii. Cine votează în comisiile alea?
2. Loturile sunt stabilite de selectioner si nu de competiții. Care sunt criteriile de stabilire a selectionerului si a selectionate?
3. Banii se pun la dispoziție de către cine și pe ce criterii? Cum se vor împărții banii intre ramuri si selecționate?
Pentru ca intervine Popescu sau alte deciizi care nu au nimic cu competiția! Popescu care are habar despre competiție cat habar am eu despre neurochirurgie. Si nu am habar despre neurochirurgie drept care nu operez pe nimeni pe creier. Pentru ca dorințele sportivilor de spinning nu se vor regăsi în decizii FRPS. Chestie care în acest moment se întâmplă altfel.
Ca Popescu ar vrea ca sportivii sa se tina de competiții si sa ia el decizii este cu totul alta problema. Dar e problema lui. Ca Popescu vrea sa crească o noua generație de sportivi care sa spun doar "Da! Domnule Președinte! Sa trăiți! Îmi cer scuze ca ma îndoiesc!" este un proiect de a cărei fezabilitate ma îndoiesc.
Eu am date certe ca va fi invers.Chief scrie:Io am niste "banuieli" ca CIPS-FIPS va merge cu Popescu.
Iar tendința generala "a guvernelor de a aduna băieții de pe maidane" in organizații controlate de stat nu au nici o susținere. Iar eu personal nu vreau ca un stat bolnav, defectuos, neputincios și corupt sa își bage picioarele in pasiunea mea fie ca acest stat este The Romanian State. Pentru ca nu face staul roman absolut nimic decat da 4 hârtii: CIS pentru federație, CIS pentru cluburi sportive, autorizare loturi reprezentative selectare de FRPS si autorizare competiții internaționale organizate sub federații la care FRPS este parte. Atât. Finanțe pauza!
Cat privește influenta statului asupra FRPS, aceasta ar trebui sa fie minima. Dar FRPS exarcerbeaza (doar când ii convine) acest "protectie". In rest il ia la măciuci!