LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Re: LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

Mesaj de SF » 26 Feb 2014, 00:06

Chief scrie:
Si daca va veni vremea sa-i recunoasca CIPF-FIPS federatia lui Popescu, ce-o sa faceti? Zi. Acuma. Sincer. Care se fac sportivi si se baga in competitii si asa mai departe si care nu mai calca niciodata pe o pista de concurs? Si de ce? Din orgoliu? Asta e singurul "premiu" al competitiilor de pescuit? Am auzit ca da. Ca asta e intrebarea. Cine, ce face? Atata tot!
Mai Tristian , si la tine ii ca la Popescu , cum adica sa nu calci niciodata o pista de concurs :?:
Concursuri private o sa fie multe si bune , in mod sigur mai bune ca la musiu Popescu . Ce rost are sa mergi cu el , daca loturile le fac capitani , dupa regulile lui Popica .

Situatia lui oricum ii fragila , legile si hotaririle se fac si se desfac , prezenta pescuitului ca sport in registru MTS io nu as zice ca-i bine infipta , la o adica poate zbura de acolo daca isi baga careva nasu mai bine, si atunci cade toata sandramaua .

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Feb 2014, 02:17

Chief scrie: AGVPS-ul e oricum mai odios, adica sa dam bani la vanatori si la sute de angajati care nu fac nimic pentru noi, mi se pare cel putin masochism daca nu prostie.

Eu spunea nu ca ce destept sunt eu CA V-AM SPUS EU, doar ca am pierdut timpul degeaba si intr-adevar, fenomenul competitional s-a degradat mult, din toate motivele alea... Mai stam.
Asta a facut Lefterescu, a speculat ura impotriva AJVPS Asta a fost factorul pe care a mizat care ca ii va mobiliza pe multi care l-au urmat in tabara sa...si se pare ca a stipulat corect.

Fenomenul s-a degradat din multe alte motive, dar sa nu intram ca e discutie lunga.Poate din exterior pare altfel, dar sa sti ca nu e asa cum se vede de la geam.
Chief scrie:
Ca ce va face Popescu? Mi se rupe.

Si daca va veni vremea sa-i recunoasca CIPF-FIPS federatia lui Popescu, ce-o sa faceti? Zi. Acuma. Sincer. Care se fac sportivi si se baga in competitii si asa mai departe si care nu mai calca niciodata pe o pista de concurs? Si de ce? Din orgoliu? Asta e singurul "premiu" al competitiilor de pescuit? Am auzit ca da. Ca asta e intrebarea. Cine, ce face? Atata tot!
Replica ta ca ce face Popescu ti se rupe, nu vreau sa o comentez pt ca nu ar fi de bine...esti totusi un baiat inteligent, de ce vrei sa ne dovedesti acum contrariu?!! Chiar crezi ca nu conteaza ce face musiu'?!!!Adica mi-e greu sa cred ca te legi de detalii si nu vezi esentialul.

Daca Federatia o sa fie recunoscuta de FIPS multi or sa mearga cu Popescu, sunt sigur de asta, dar de unii sunt la fel de sigur ca nu se vor lasa manati de glorie in staulul dictaturii federale...sti vorba cantecului:" Decat premiant in inchisoare, mai bine repetent in drum spre mare!!! "

...inteleji cam cum sta treaba... :roll: si ma bucur ca mai sunt oameni cu coloana vertebrala in LRS. Bine, normal ar fi ca sa existe mult mai multe voci care sa lupte pt ca sa nu ajunga un nimeni sa puna mana pe munca si pasiunea noastra, dar cum spuneam, pt unii dorinta de glorie ii tine pe burta pititi in iarba, pt ca nu stie cine castiga acest razboi si nu se stie in ce tabara se va juca mai departe...deci cam asta e lumea in care traim, nu e o lume perfecta, nici Romania nu e Norvegia, sau Danemarca, sau cum spunea un prieten: nici dacii nu au fost vikingi. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Feb 2014, 07:17

intram, votam, schimbam - asta era singura discutie legata de Popescu.

Daca este atat de usor sa se faca acest''veni,vidi,vici'' ..de ce nu sa facut pana acum??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 26 Feb 2014, 07:44

Tristiane draga, tu ai intrat in federatia asta despre care ne tot spui ca e singurul viitor posibil ?

Daca pescarii de competitie intrau in federatie, atunci cand s-a constituit, in 2011, se implineau deja 3 ani de stat acasa in ce priveste competitiile internationale!
Or, intre timp, craparii au iesit campioni mondial in 2012 (cea mai notabila performanta a pescuitului romanesc de competitie de pana acum), la spinning in 2013 baietii au adus un bronz de la Campionatul Mondial din Irlanda, au iesit vicecampioni mondiali la Olimpiadele de Pescut din Italia din 2011 s.a.m.d

Intelegi acum ce a pierdut si ce a castigat pescuitul de competitie in acesti ani ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Feb 2014, 07:50

O 'pierdut' ...''pista ' de la Orastie.. :D
Si masina de pompieri..
Si vestiarele..si sala de mese..Sala de festivitati..

Se zice ca sant inca tot in stadiul de proiect...Oh,am uitat,nu putea sa le faca ,ca n-avea c.i.s.-ul..acu ca il are ,sa vedeti voi.. :evil:

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 26 Feb 2014, 08:17

Chief scrie: AGVPS-ul e oricum mai odios, adica sa dam bani la vanatori si la sute de angajati care nu fac nimic pentru noi, mi se pare cel putin masochism daca nu prostie.
Desi cred ca esti manat de intentii bune, din pacate im dau seama ca esti foarte departe de realitate. Cati bani a dat la AGVPS, in 2013, clubul Abrevis al carui tricou il porti ?! Dar in 2012, dar in 2011 ?
Iti spun eu, niciun leu.

Ei, la federatie va da ! Si va da in conditiile in care banii se vor duce la comun cu cei ai stationaristilor, ai feederistilor, ia muscarilor, ai craparilor si ce o mai fi pe acolo, itr-un mare buget pe care Popescu il va gestiona. Iar destinatia va fi taman cea care ti se pare acum masochista, daca nu prostie : plata a o gramada de angajati care nu fac nimic pentru tine.
Nu crezi, ia arunca o privire pe organigrama federatiei de carton sa vezi cate comitete si comitii asteapta ca sandramaua sa treaca pe incasarile promise de guru. Nu, nu e nevoie sa te obosesti, iti dau eu linkul:

http://frpsc.ro/category/conducerea-frps/
http://frpsc.ro/category/comisii-si-colegii/

Si ce primesti in schimb ? Uite ce primesti: daca pana acum cei de la spinning isi hotarau singuri campionatele, organizarea si regulamentele, in federatie o vor face la comun cu altii care nu au nicio treaba cu disciplina lor, adica cu stationaristii, feederistii, muscarii sii craparii. Vor dicta cei care sunt mai multi. Intr-acolo se vor duce banii ramasi dupa plata mostruosului aparat federal.
Deci n-ar fi de mirare ca viitoarul campionat oficial de pescuit cu momeli artificiale sa constea intr-o etapa sau doua pe unde balta e moka...

Iar dupa toate acestea, cand e vorba de participat la o competitie internationala, vine un selectioner si sterge cu buretele peste rezultatele din campionat si face el echipa reprezentativa, dupa criterii incerte.

Cam asta e sandramaua construita de Popescu, dupa chipul si asemanarea sa. Nu e altceva decat un alt AGVPS, cum bine a subliniat chiar Malin, in emisiune de aseara, intr-un moment de sinceritate...

Si atunci de ce sa il inlocuim pe dracu cu mama-sa ?!!
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 26 Feb 2014, 08:59

Aoualeuuuu !!! cata galagie, pentru nimic.
O vorba romaneasca spune: cainii latra ursul merge, daca te simti urs mergi mai departe si lasi cainii sa latre.
Cu cat dati mai multa importanta cu atat se va amplifica subiectul si va fi mai mediatizat.
LRS mergeti la concursurile voastre, mai consultati si un avocat si vedeti-va de treaba, nimeni nu va poate face nimic daca stiti cum sa va aranjati cartile.

Sau poate sunteti prea mandrii sa cautati un ajutor specializat !!!!

:mrgreen: :mrgreen:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 26 Feb 2014, 11:07

razvan m. scrie:
Desi cred ca esti manat de intentii bune, din pacate im dau seama ca esti foarte departe de realitate. Cati bani a dat la AGVPS, in 2013, clubul Abrevis al carui tricou il porti ?! Dar in 2012, dar in 2011 ?
Iti spun eu, niciun leu.

Ei, la federatie va da ! Si va da in conditiile in care banii se vor duce la comun cu cei ai stationaristilor, ai feederistilor, ia muscarilor, ai craparilor si ce o mai fi pe acolo, itr-un mare buget pe care Popescu il va gestiona. Iar destinatia va fi taman cea care ti se pare acum masochista, daca nu prostie : plata a o gramada de angajati care nu fac nimic pentru tine.
Nu crezi, ia arunca o privire pe organigrama federatiei de carton sa vezi cate comitete si comitii asteapta ca sandramaua sa treaca pe incasarile promise de guru. Nu, nu e nevoie sa te obosesti, iti dau eu linkul:

http://frpsc.ro/category/conducerea-frps/
http://frpsc.ro/category/comisii-si-colegii/

Si ce primesti in schimb ? Uite ce primesti: daca pana acum cei de la spinning isi hotarau singuri campionatele, organizarea si regulamentele, in federatie o vor face la comun cu altii care nu au nicio treaba cu disciplina lor, adica cu stationaristii, feederistii, muscarii sii craparii. Vor dicta cei care sunt mai multi. Intr-acolo se vor duce banii ramasi dupa plata mostruosului aparat federal.
Deci n-ar fi de mirare ca viitoarul campionat oficial de pescuit cu momeli artificiale sa constea intr-o etapa sau doua pe unde balta e moka...

Iar dupa toate acestea, cand e vorba de participat la o competitie internationala, vine un selectioner si sterge cu buretele peste rezultatele din campionat si face el echipa reprezentativa, dupa criterii incerte.

Dar asta nu e totul :lol:
Cum o dat Razvan linku am aruncat si eu o privire pe pagina , la intamplare .

Pun un exemplu de mecanism popescian . Organizatorul unei competitii frps , de la etapa la campionat national , are niste obligatii , cum ar fi sa asigure paza si protectia intregului eveniment , iar in acest sens va incheia contracte cu corpurile de ordine . Atentie , ii obligatia organizatorului la etapa sau competitia respectiva , nu a federatiei , asa ca pune banii de la el , organizatorul .

Sau , cluburile sant obligate sa asigure sportivii pe toata durata punerii la dispozitie , inclusiv pe durata competitiei , se intelege ca si la deplasarea catre aceasta , evident , in caz de boala sau accidentare.Ca la sfarsit sa scrie candid ca frps nu este obligata sa despagubeasca cluburile in caz de ceva si nici cadrele medicale care intervin daca se intampla ceva .

Federatia lui popescu :cry:

Si inca ceva , Tristian , te rog sa ne areti cum se poate da jos popica in cazu in care ai intra in federatie :?: Pur si simplu un link de unde sa reiasa procedeul !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Feb 2014, 11:59

Nu exista asemnea mecanisme,decat prin vot al A.G. ,care trebuie sa aiba o ordine de zi,care la rindu-i este stabilita de ceva de genu' ''biroul federal',unde ia ghiciti cine hotarasete??Da...Popescu... :D Nu ca-i fain..??

.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 26 Feb 2014, 12:25

rcorbu,iar cinti dupa ureche ? Ce ajutor specializat ??? Popescu si cetatea au pierdut procesul de dizolvare a LRS si au de plata 2.500 lei cheltuieli de judecata ! Definitiv si irevocabil !Este o vorba pe la noi: prostu' nu e prost destul daca nu e si fudul ! Sper sa nu i se aplice doar lui popete :D.
Poate o sa fie federatia admisa in FIPS dar in mod sigur fara popescu .Cit e el acolo n-o sa se intimple!

Scrie răspuns