Chief scrie: AGVPS-ul e oricum mai odios, adica sa dam bani la vanatori si la sute de angajati care nu fac nimic pentru noi, mi se pare cel putin masochism daca nu prostie.
Desi cred ca esti manat de intentii bune, din pacate im dau seama ca esti foarte departe de realitate. Cati bani a dat la AGVPS, in 2013, clubul Abrevis al carui tricou il porti ?! Dar in 2012, dar in 2011 ?
Iti spun eu, niciun leu.
Ei, la federatie va da ! Si va da in conditiile in care banii se vor duce la comun cu cei ai stationaristilor, ai feederistilor, ia muscarilor, ai craparilor si ce o mai fi pe acolo, itr-un mare buget pe care Popescu il va gestiona. Iar destinatia va fi taman cea care ti se pare acum masochista, daca nu prostie :
plata a o gramada de angajati care nu fac nimic pentru tine.
Nu crezi, ia arunca o privire pe organigrama federatiei de carton sa vezi cate comitete si comitii asteapta ca sandramaua sa treaca pe incasarile promise de guru. Nu, nu e nevoie sa te obosesti, iti dau eu linkul:
http://frpsc.ro/category/conducerea-frps/
http://frpsc.ro/category/comisii-si-colegii/
Si ce primesti in schimb ? Uite ce primesti: daca pana acum cei de la spinning isi hotarau singuri campionatele, organizarea si regulamentele, in federatie o vor face la comun cu altii care nu au nicio treaba cu disciplina lor, adica cu stationaristii, feederistii, muscarii sii craparii. Vor dicta cei care sunt mai multi. Intr-acolo se vor duce banii ramasi dupa plata mostruosului aparat federal.
Deci n-ar fi de mirare ca viitoarul campionat oficial de pescuit cu momeli artificiale sa constea intr-o etapa sau doua pe unde balta e moka...
Iar dupa toate acestea, cand e vorba de participat la o competitie internationala, vine un selectioner si sterge cu buretele peste rezultatele din campionat si face el echipa reprezentativa, dupa criterii incerte.
Cam asta e sandramaua construita de Popescu, dupa chipul si asemanarea sa. Nu e altceva decat un alt AGVPS, cum bine a subliniat chiar Malin, in emisiune de aseara, intr-un moment de sinceritate...
Si atunci de ce sa il inlocuim pe dracu cu mama-sa ?!!