LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Iun 2011, 12:35

vali stratonov scrie:Tot fara suparare unde m-am laudat eu??

"Mestere" de Modena :lol: :lol: poate expui si tu o poza cu sau fara pesti in care sa-ti apara si capul ca sa stim si noi cu cine avem de-a face ... :lol: :lol: :lol:

Nu de alta dar vorba proverbului : "unde nu-i cap vai de picioare".
:wink:
si care ar fi motivul pentru care sa fac ceea ce ai zis tu ... nu vad rostul momentan asa ca raman in continuare cu picioarele ca vai de ele ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Iun 2011, 12:40

Lasa brae , ca are el poze cu pesti de Milotina,unde s-a dus "intimplator",probabil sa "omologheze"o potentiala pista de concurs...Da intreaba-l sa-ti arate pesti prinsi pe natural..Sa bati 535km ...pentru niste poze... :lol: :lol: :lol: Mai bine venea la noi la Mures ca-l duceam eu sa prinda.. :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 14 Iun 2011, 12:55

semlecangheorghe scrie:Lasa brae , ca are el poze cu pesti de Milotina,unde s-a dus "intimplator",probabil sa "omologheze"o potentiala pista de concurs...Da intreaba-l sa-ti arate pesti prinsi pe natural..Sa bati 535km ...pentru niste poze... :lol: :lol: :lol: Mai bine venea la noi la Mures ca-l duceam eu sa prinda.. :lol: :lol: :lol:
Eu bat si 8000 km pt. niste poze , asa cum am mai facut-o si o sa o mai fac in curind ...nu merg pina la Mures sa prind somn sa-l fac gratar, jumere si cirnati... :lol: :lol: :lol: ca altii. :wink:

iata putul gindirii unora :
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11460

Semlecane nu am auzit nici macar un cuvintel asa din coltul gurii dupa etapa de pe Vale , nu tu zice-ai ca ai sa fi marele meu suporter???/

Sper sa nu te fi dezamagit prea tarecu rezultatul obtinut :lol: :lol: :lol:

La Milotina nu am condus special 535km , ci doar am parcurs cei 6 km. de la Vale pina la balta Milotina :wink:, era pacat sa nu pescuiesc acolo daca tot eram asa aproape ....si in plus chiar daca TIE ti se pare scump , locatia merita atentie ...

P.S. In viziunea mea Milotina nu prea este balta de concurs din mai multe motive , dar mai stii ce ne poate rezerva viitorul ......poate deveni si pista de competitii de ce nu.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Iun 2011, 14:13

Auzi ,unde am spus eu ca este scump???Eu am zis ca este 100ron pe zi....si atit.N-am spus ca este scump sau ieftin.Asa ca te rog nu-mi interpreta spusele...

Despre Valea Argovei ,ce sa zic???Ma mir ca ai luat numai locul opt ,avind in vedere ca ai fost super motivat de premiile in produsele Daiwa ,pe care le admiri atit.Totusi un loc opt in conditii dificile(multe gherle) ,nu este de lepadat.Felicitari.Dar pina la podium mai este un pas..mic.Poate daca nu ti-ai fi pierdut energia sa le explici unora ca unii stau mai mult pe net in loc sa mearga la pescuit..Da ma rog,cine-s eu sa te judec...

Cit despre somn,da imi place fileul,si n-o sa-mi fie rusine de asta.Ii las pe aia cu gura mare sa pozeze in "ecomesia",...cum am vazut scris pe undeva....

Sa-ti pun niste poze cu ultimele capturi(somn ,salau??)Haipa ,ma mai gindesc...poate o sa mai scriu o istorioara ,cine stie.. :roll:

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Iun 2011, 14:39

vali stratonov scrie: Eu cred ca infiintarea federatiei de pescuit este un pas important si obligatoriu pt. pescuitul de competitie indiferet despre care ramura sportiva este vorba.

Ceea ce nu inteleg este faptul ca "unii" care se tin mari pescari de competitie incearca sa minimalizeze importanta infiintarii federatiei si incearca sa o discrediteze inca de la infiintare indeminind probabil chiar la neafilierea cluburilor constituite deja .

Total gresit.

Motivele pot fi multe , poate ca unii se tem ca isi vor pierde functiile ,altii influentele ,altii pt. ca au razboaie personale cu Popescu de pe net , chiar nu mai conteaza ,ceea ce ar trebui sa conteze ar fi stringerea tuturor doritorilor de competitii sub aceasi umbrela cea a Federatiei.....

Personal ma intereseaza prea putin faptul ca a infiintat Popescu sau Ionescu Federatia de pescuit pot trai linistit cu asta ,in primul rind ma intereseaza din postura de concurent sa ma ocup doar de pescuit in timpul concursului nu sa imi bat capul de unde sa sting bani de-a plati taxa de participare ,bani de motorina si eventual daca am sau nu sponsori la etapa .... basca sa o mai si organizez.. :roll:

Toate astea se vor rezolva din momentul in care Federatia va fi recunoscuta de MTS care implicit o va si bugeta ....cu ce suma , ramine de vazut.
Din cite stiu cea mai "saraca " federatie are un buget anual de 200000 roni.

Ar trebui sa se gindeasca fiecare la ce este mai bine pt. el ca si concurent,sa continue sa bage 300 euro /etapa ca si pina acum sau sa devina spotiv legitimat la fel ca in alte sporturi si participant intr-un campionatul national fara taxa de inscriere. :?:
Asa suna minciuna electorala in forma sa initiala. O data infiintata Federatia, ca sportiv nu vei mai avea grija taxei de participare la competitii, chltuieli de deplasare. Etapele nu se vor mai organiza de catre cluburi, nu vor mai avea nevoie de sponsori.

Ai scapat astazi de aceste griji ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Noi 2011, 02:23

:cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Noi 2011, 08:51

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Noi 2011, 08:52

Intotdeauna vor fi de astia ca tine.Si tu esti tata lor :cry:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Noi 2011, 08:53

Ce datorii am eu si fata de cine?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Noi 2011, 09:08

Ai datoria morala sa nu mai tot induci lumeain eroare cu afirmatii de genul,ca pina lasfirsitul lunii octombrie federatia primeste toate avizele necesare
-ca federatia este bugetata cu 2 miliarde
-sa nu mai minti pe crap.mania.ro afirmind ca forurile internationale nu trateaza decit cu structura recunoscuta de statul roman,adica federatia ta..Minciuna gogonata.
-aud ca unele piste cu care te lauzi nici nu exista.
Sa mai continui..??

E un proverb biblic cu paiul si cu birna.Cea din urma este in ochiul tau.Vezi-ti de ea si lasa paiul din ochiul L.R.S.,caci ai vazut ca sint baieti mari si si-l scot singuri..

.

Scrie răspuns