Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Haideti sa vedem cum au mai evoluat lucrurile intre timp.vali stratonov scrie: "Se constata o reducere de 1000-2000 de exemplare vandute lunar, in conditiile in care pe piata a aparut inca o revista care se adreseaza aceleiasi categorii de cititori.
E mult, e putin ?
E interesant sa vedem ce se va intampla in continuare. "
............................................................................................................
Pai tocmai aici e "buba" "domnule stie tot" ,ca in timp ce revista cea "consacrata" pierde 1000-2000 de exemplare dupa plecarea redactiei vechi iar apoi ramine la o medie de 7500 exemplare vindute in 2010 in timp ce aia noua fara brand creste de la 0 pina la media de 7000 exemplare ,poate deveni o mica problema, nu crezi?
Ca vinde momentan mai multe exemlare si ca implicit este citita de mai multi pescari este adevarat dar poate fi o falsa problema ...de ce ? pt. ca una dintre reviste are un istoric de 9 ani si nu a mai putut creste in timp ce revista noua luata de la zero ii sufla in ceafa dupa primul an de la aparitie . Oare de ce?
Sper ca nu o sa ne rogi sa facem cumva vre-o comparatie intre corpul redactional al "revistei avp-wsb" cu ceea ce scriu redactorii si colaboratrii de la superpescar ...![]()
![]()
Lasind comparatia la o parte nu de alta dar nu cred ca se poate pune nici macar semnul egal intre cele 2 redactii ceea ce ar trebui sa-i bucure pe cititori ar fi faptul ca sunt deja 4 reviste de profil in Ro si personal cred ca mai e loc de inca 3-4....
Parerea mea.![]()
![]()
Graficul NOSTRU???razvan m. scrie:Nu e nicio problema ca nu ai nimic de spus la subiect, important este ca ai vorbit si ca ai avut ultimul cuvant, domnule politician !![]()
PS Deci cum este cu cresterea de care vorbeai in cuvantarile anterioare, cand iti atrageam atentia ca graficul vostru "fulgera in jos" ?
fara suparare ... dar deja miroase intreaga zona a rahat de la cum te scremi sa te lauzi de unul singur pe aici ...vali stratonov scrie:Graficul NOSTRU???
Vezi ca nu eu sunt "angajat" la revista aia ci voi , stii tu care , tu si cei de pe linga tine .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mie mie clar ca lumina zilei care a fost tirgul facut de Tudose impreuna cu Vulpe atunci cind sa fortat brenduirea campionatului LRS.
P.S.
Am vazut ca l-ai bagat pe teava si pe micul Bufon de Arad care trebuie sa recunosc ca-i foarte talentat dar numai la povesti cu pesti nu si la pescuit .
Si mai cred ca articolul ala a trebuit sa-l scrie altineva pt. ca el avea aracet pe buricele degetelor si nu putea tasta....![]()
![]()
![]()
Semlecane tu nu trebuie tata sa te ingrijorezi de banii pescarilor de competitie pt. ca TU, NU esti si NU vei fi dintre ei niciodata oricit te-ai stradui ..![]()
![]()
![]()
Stii de ce ?? Nu ai talent , d'aia ...![]()
![]()
![]()
vali stratonov scrie:Graficul NOSTRU???razvan m. scrie:Nu e nicio problema ca nu ai nimic de spus la subiect, important este ca ai vorbit si ca ai avut ultimul cuvant, domnule politician !![]()
PS Deci cum este cu cresterea de care vorbeai in cuvantarile anterioare, cand iti atrageam atentia ca graficul vostru "fulgera in jos" ?
Vezi ca nu eu sunt "angajat" la revista aia ci voi , stii tu care , tu si cei de pe linga tine .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mie mie clar ca lumina zilei care a fost tirgul facut de Tudose impreuna cu Vulpe atunci cind sa fortat brenduirea campionatului LRS.
P.S.
Am vazut ca l-ai bagat pe teava si pe micul Bufon de Arad care trebuie sa recunosc ca-i foarte talentat dar numai la povesti cu pesti nu si la pescuit .
Si mai cred ca articolul ala a trebuit sa-l scrie altineva pt. ca el avea aracet pe buricele degetelor si nu putea tasta....![]()
![]()
![]()
Semlecane tu nu trebuie tata sa te ingrijorezi de banii pescarilor de competitie pt. ca TU, NU esti si NU vei fi dintre ei niciodata oricit te-ai stradui ..![]()
![]()
![]()
Stii de ce ?? Nu ai talent , d'aia ...![]()
![]()
![]()