LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Mai 2011, 06:03

Beeei,maruntisul nu conteaza...da-i bre incolo... :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 29 Mai 2011, 08:16

apsalba scrie:....... Nu ne incurcam in maruntis.
De aceea nu-ti onorezi promisiunea cu cei 10milioane de lei vechi pt popularea de aici de pe forum??? :roll: :roll:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Iun 2011, 09:03

vali stratonov scrie: "Se constata o reducere de 1000-2000 de exemplare vandute lunar, in conditiile in care pe piata a aparut inca o revista care se adreseaza aceleiasi categorii de cititori.
E mult, e putin ?

E interesant sa vedem ce se va intampla in continuare. "
............................................................................................................

Pai tocmai aici e "buba" "domnule stie tot" ,ca in timp ce revista cea "consacrata" pierde 1000-2000 de exemplare dupa plecarea redactiei vechi iar apoi ramine la o medie de 7500 exemplare vindute in 2010 in timp ce aia noua fara brand creste de la 0 pina la media de 7000 exemplare ,poate deveni o mica problema, nu crezi?

Ca vinde momentan mai multe exemlare si ca implicit este citita de mai multi pescari este adevarat dar poate fi o falsa problema ...de ce ? pt. ca una dintre reviste are un istoric de 9 ani si nu a mai putut creste in timp ce revista noua luata de la zero ii sufla in ceafa dupa primul an de la aparitie . Oare de ce?

Sper ca nu o sa ne rogi sa facem cumva vre-o comparatie intre corpul redactional al "revistei avp-wsb" cu ceea ce scriu redactorii si colaboratrii de la superpescar ... :lol: :lol: :lol:

Lasind comparatia la o parte nu de alta dar nu cred ca se poate pune nici macar semnul egal intre cele 2 redactii ceea ce ar trebui sa-i bucure pe cititori ar fi faptul ca sunt deja 4 reviste de profil in Ro si personal cred ca mai e loc de inca 3-4....

Parerea mea. :wink: :wink:
Haideti sa vedem cum au mai evoluat lucrurile intre timp.

Pe trimestrul intai al anului 2011 revista Superpescar a distribuit lunar:
- ianuarie:5.872 (spre comparatie in ianuarie 2010: 8.945)
- februarie:5.357 (spre comparatie in februarie 2010: 8.472)
- martie: 5.382 (spre comparatie in martie 2010: 8.699)
Sursa: http://www.brat.ro/index.php?page=publi ... 26&index=0 si
http://www.brat.ro/index.php?page=publi ... &indexPer=

Pe trimestrul intai al anului 2011 revista Aventuri la Pescuit a distribuit lunar:
- ianuarie:7.668 (in ianuarie 2010 nu a aparut)
- februarie:7.671 (in februarie 2010 nu a aparut)
- martie: 8.060 (spre comparatie in martie 2010: 9.126)
Sursa: http://www.brat.ro/index.php?page=publi ... 85&index=0 si
http://www.brat.ro/index.php?page=publi ... &indexPer=

Cel mai in masura sa compare doua corpuri redactionale si continutul revistei este cititorul. :wink:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 14 Iun 2011, 09:59

Multumim vigilentului "redactor" Mihuta fara de care aceasta super stire raminea acoperita de praf.

Adevarul gol golut e ca nu sa mai pomenit in lume un corp redactional ca al WSB-ului si nici un redactor mai "inspirat' ca tine . :lol: :lol: :lol: :lol:
si cred cu tarie ca acesta crestere spectaculoasa a vinzarilor ti se datoreaza. :wink: :wink:

PS. Asta dovedeste ca in 2010 nu a avut nimeni nici un interes ca LRS sa fie brenduit cu sigla AVP. :lol: :lol: :lol: nu-i asa Mihuta?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Iun 2011, 11:00

Nu e nicio problema ca nu ai nimic de spus la subiect, important este ca ai vorbit si ca ai avut ultimul cuvant, domnule politician ! :oops:

PS Deci cum este cu cresterea de care vorbeai in cuvantarile anterioare, cand iti atrageam atentia ca graficul vostru "fulgera in jos" ? :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Iun 2011, 11:11

...Lasa brae cresterea,cum ii aia cu "pescarii de competitie sa nu mai duca grija banilor"???? :lol: :lol:

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 14 Iun 2011, 11:47

razvan m. scrie:Nu e nicio problema ca nu ai nimic de spus la subiect, important este ca ai vorbit si ca ai avut ultimul cuvant, domnule politician ! :oops:

PS Deci cum este cu cresterea de care vorbeai in cuvantarile anterioare, cand iti atrageam atentia ca graficul vostru "fulgera in jos" ? :lol:
Graficul NOSTRU???

Vezi ca nu eu sunt "angajat" la revista aia ci voi , stii tu care , tu si cei de pe linga tine .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mie mie clar ca lumina zilei care a fost tirgul facut de Tudose impreuna cu Vulpe atunci cind sa fortat brenduirea campionatului LRS.

P.S.

Am vazut ca l-ai bagat pe teava si pe micul Bufon de Arad care trebuie sa recunosc ca-i foarte talentat dar numai la povesti cu pesti nu si la pescuit .

Si mai cred ca articolul ala a trebuit sa-l scrie altineva pt. ca el avea aracet pe buricele degetelor si nu putea tasta.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Semlecane tu nu trebuie tata sa te ingrijorezi de banii pescarilor de competitie pt. ca TU, NU esti si NU vei fi dintre ei niciodata oricit te-ai stradui .. :lol: :lol: :lol:

Stii de ce ?? Nu ai talent , d'aia ... :lol: :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Iun 2011, 11:52

vali stratonov scrie:Graficul NOSTRU???

Vezi ca nu eu sunt "angajat" la revista aia ci voi , stii tu care , tu si cei de pe linga tine .

Mie mie clar ca lumina zilei care a fost tirgul facut de Tudose impreuna cu Vulpe atunci cind sa fortat brenduirea campionatului LRS.

P.S.

Am vazut ca l-ai bagat pe teava si pe micul Bufon de Arad care trebuie sa recunosc ca-i foarte talentat dar numai la povesti cu pesti nu si la pescuit .

Si mai cred ca articolul ala a trebuit sa-l scrie altineva pt. ca el avea aracet pe buricele degetelor si nu putea tasta.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Semlecane tu nu trebuie tata sa te ingrijorezi de banii pescarilor de competitie pt. ca TU, NU esti si NU vei fi dintre ei niciodata oricit te-ai stradui .. :lol: :lol: :lol:

fara suparare ... dar deja miroase intreaga zona a rahat de la cum te scremi sa te lauzi de unul singur pe aici ... :lol: :lol: :lol: ... asta e o alta calitate pe care ti-ai perfectionat-o de cand ... :oops: :oops: :oops:

ps : numai eu are talent ca sa crape dusmanii ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 14 Iun 2011, 12:13

Tot fara suparare unde m-am laudat eu??

"Mestere" de Modena :lol: :lol: poate expui si tu o poza cu sau fara pesti in care sa-ti apara si capul ca sa stim si noi cu cine avem de-a face ... :lol: :lol: :lol:

Nu de alta dar vorba proverbului : "unde nu-i cap vai de picioare".
:wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Iun 2011, 12:29

vali stratonov scrie:
razvan m. scrie:Nu e nicio problema ca nu ai nimic de spus la subiect, important este ca ai vorbit si ca ai avut ultimul cuvant, domnule politician ! :oops:

Graficul NOSTRU???

P.S.

Acuma stiu ca este foarte frustrant sa platesti milionu pe zi,ca sa ai material de a face o poza mai acatarii :lol: :lol: ,pe cind altii prind pe natural :lol: :lol: Inteleg de unde deriva supararea,si te compatimesc...

Si daca asta este reteta de a fi "pescar de competitie", ma lipsesc bucuros..Te las pe tine si pe altii sa fiti "competitionali",mai ales ca pe voi va va sponsoriza federatia..

Si ca veni vorba , vezi ca nu mai demult de citeva zile,vi s-a spus ca d-l Iuga este purtator de cuvint al federatiei,voi astialalti oficiali trebuie sa aveti grija ce vorbiti pe forumuri..sa nu scoateti porumbei din gura ,cum ar fi ala cu "grija banilor"sau cu infama indeletnicire a "vinzarii de permise"Iaca ca am gresit,dar eu si cind gresesc gresesc bine...Presedintele vrea sa vinda permise ,activitate declarata drept infama de catre vice presedinte :idea: :roll: :roll: Cine sa va mai inteleaga??????

.

Scrie răspuns