LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 18 Mar 2011, 08:16

oare ffff stie ca anul asta o sa fie editia II-a a campionatului national de feder :shock: :shock:
fane de ce nu intri pe pescuit stationar sa le spui ca e ilegal ce fac? :lol: :lol:
nu te tine? :roll:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Mar 2011, 09:31

..............Ouau,ce rau esti.Explica-i intii ,ce este 'feederul"Vrei sa creada ca este un campionat in cinstea lui "federer",ultima lui porecla???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 18 Mar 2011, 09:45

stie nu stie nu conteaza daca e pescuit /campionat national fane tre sa intervina sa le spuna :BA voi nu sunteti in federatia mea si conform aticolului ... nu aveti voie sa oraganizati nimic .ia sa vad io repede cine are antrenor si cine nu :!: :!: toata lumea legitimatia de sportiv la vedere conform articolului
ilegalilor :lol: :lol: :lol: :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Mar 2011, 09:55

Putem discuta la nesfarsit mai ales daca faceti ciorba din toata treaba... e cam inutil.

Gigi, federatia-i federatie, are comisii. orice federatie. Nu-s facute de Fane ca sa te bage in ceata. Alea au atributiile lor si trebe sa-si vada de treaba lor si daca se da jos din pat Fane in ziua aia si vine la birou si daca nu. Si in nici o federatie nu pot lucra sportivi activi, ca personal angajat al federatiei. Deci se pricep nu se pricep vor trebui oameni care nu mai pescuiesc in competitii. Numa ca la noi, cred ca cei care nu se mai pot duce la turneu se duc si se culca nu-si mai mananca nervii cu organizari si ****. Isi baga picioarele ca nu-l mai intereseaza, e tipic romanesc si nu-i bine.

Siteul federatiei are vreo saptamana doua cred, maxim, cum vrei sa arate? Cine sa munceasca la el, Fane? Uneori mi se pare ca de dragul aruncatului cu kkt aberam de geaba. Nu te supara. Recomanda-i un IT-ist care sa munceasca gratis si sa-i faca federatiei nu lui Fane, atentie, site. Cu cat il plateste LRS pe luna, pe Cristi Albu, ca le-a facut asa site frumos si se ocupa de intretinere? Sunt discutii fara rost.

Legat de CIPS/FIPS, acolo spune ca e recunoscuta federatia nationala sau orice structura care are ca scop organizarea competitiilor. Se intelege ca in lipsa unei federatii, daca apare o federatie de profil e posibil sa fie bagata in seama.

Legat de AGVPS, parca ei erau oaia neagra pana acuma, da mi se pare ca unii vor sa-i albeasca pe ei de cand cu Popescu. Asta e vreo mare structura care a trimis echipe nationale la competitii? Asa arata apele dupa 20 de ani de administrare AGVPS? Io cred ca pe cand se apropiau mondialele, structurile ca LRS, unde da, erau pescari valorosi si munceau, sau cum e la crapisti, mergeau cu sapca in mana si aveau grija sa nu-i injure tare, ca sa isi puna o stampila pe lista cu lotul national. Aia e treaba? Sa fim seriosi. Deci AGVPS a organizat competitii si a dat loturi in ultimii 20 de ani? Nici o treaba. Au luat bani si au facut presiuni si si-au batut joc de toti. Prea putine, mult prea putine exemple pozitive. Ce AGVPS are casting si marin si copii si juniori? Sunt de 20 de ani si iau o gramada de bani si nici nu fac nimic. Astia ne reprezinta la CIPS/FIPS? Serios? Hai, serios? 20 de ani si cred ca nici macar nu este vreu AGVPS-ist care sa fi citit statutul CIPS/FIPS, macar cat l-am citit noi in ultimele luni. Va rog sa fim seriosi. Deci ce cauta AGVPS la CIPS/FIPS? Aha... s-o TREZIT acolo ca ei erau aia... ca altii nu erau...

Ce vreau io sa stiu si cred ca intreb a suta oara, da mi se raspunde tot cu Popescu, e de ce 40 de cluburi din toate domeniile nu reusesc sa faca o federatie sau macar sa intre in una gata facuta (slava domnului) si sa cada la un conses si sa-si vada de treaba. Raspunsurile sunt evidente dar daca are cineva tupeul sa le scrie aici i se urca lumea in cap. E fix ca si cu federatia. Io cred ca sunt cluburi care ar intra dar stau sa vada daca intra si ceilalti ca ei primii nu se baga. Le e tarsha. Si tot asa, si tot asa, se bate pasul pe loc, si mai zicem de Popescu si radem, hahahaha... e fain.

Acuma... dati-i inainte, da, din fata calculatorului e simplu... Popescu e dracu si tara noastra merge tot inainte precum calu sovietic, da stiu cum, cand nimeni nu face nimic...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Mar 2011, 10:22

Chief scrie: Ce vreau io sa stiu si cred ca intreb a suta oara, da mi se raspunde tot cu Popescu, e de ce 40 de cluburi din toate domeniile nu reusesc sa faca o federatie sau macar sa intre in una gata facuta (slava domnului) si sa cada la un conses si sa-si vada de treaba.

Daca isi facea Berbecali federatie , ce faceai ? Intrai in ea doar ca asa e normal ? :lol: Eu cred ca lumea nu de federatie se fereste , ci mai degraba de escrocul de Fanica . :wink: TU chiar crezi in intentiile lui ? Cu mana lui a scris ca munca nu-l intereseaza , vrei citat ? Ei bine , intr-o federatie e nevoie de munca . Asta daca vrei sa iasa ceva bun si asa cum ar trebui . Pe cand Popescu numai de munca nu-i arde .
Uita-te cum maraie la baietii care au luat ape in administratie(ex APC21).
La el nici nu e cerneala pe hartie si se ia de bietii oameni , vezi doamne cum isi permit ei sa intretina un lac. A facut el ceva pentru pescuit pana acum , ca sa avem incredere in el ? A facut , numai talharii , e drept.
Asa ca lasa-ne cu Popescu al tau si cu federatia lui . :idea:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Mar 2011, 10:38

Asa ca lasa-ne cu Popescu al tau si cu federatia lui
Ce-o inteles un destept... ce-o vrut si ce-o putut...

Si daca facea Becali federatia ce era ma? Ce? Nu mai batea Dinamo pe Ceahlau sau nu mai putea da cartonase rosii Brad Pitt Tudor?

Io cred ca lumea n-are chef sa faca ceva si asta e cel mai bun pretext. Daca o facea unu Simionescu ziceau: pai cine e si asta? pai el ce face? pai cu pescuitu? nu-i var cu Popescu? da de ce el? da ce-a facut in ultimii 5 ani? da n-o fi pedofil?

CE TREABA ARE PRESEDINTELE CU MERSUL FEDERATIEI?

Io va spun ca sunt multi la care nu le trebe si unul din motive e ala ca nu stiu cu ce se mananca, si nu ma credeti.

Da iti mai spun io una Indiene, si fii atent la mine. Ca o sa ramana federatia "lui Popescu", si o sa treaca timpul un pic si unii o sa se faca ca uita, si n-o sa mai treaca mult timp si o sa ajunga ceva scule pe-acolo si apoi o sa-si umfle muschii ce tare e el, si n-o sa mai fie federatia a lui Popescu c-o sa fie Federatie Romana bai, stii tu ce-i aia?

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Mar 2011, 11:21

.Chief nu m-ai inteles,,,,Io n-am zis ca sa fie sportivi activi in comisii..Am zis ca mi se pare normal,ca in comisiile alea sa fie oameni care au avut treaba cu fenomenul competitional,adica sportivi participanti ,arbitri,antrenori ,sau de ce nu,organizatori.Acu te intreb;ASTIA DE SINT ACUMA IN COMISIIILE ALEA ,CE LEGATURA AU AVUT ODATA,CINDVA ,CU COMPETITIILE?????Ce nu-i clar??Nu-i musai sa activeze ,dar sa fi avut vreo legatura in trecutul lor cu competitia..

Sau ,daca arbitrii ,antrenorii ,trebuie sa aiba pregatire ,pt functia respectiva,astia din comisii, de ce n-ar avea??????

Cum este in fedratiile cu traditie??Intreb ,nu acuz,....mie mi s-ar parea normal sa fie asa cum am zis mai sus......hai ,faceti o comparatie din pct-ul asta de vedere,ca voi sinteti mai informati ,mai scolati...am intrebat doar ,n-am dat cu parul...

Cit despre aruncatul cu rahat ,scuza-ma ,dar ar trebuii sa fii la fel de vehement atunci cind "federer" vine si spune minciuni,cum ar fi aia ca C.S.Paco,a intrat la el in federatie...Minciuna spusa acu ,inainte sa inceapa turneul,doar ,doar ,produce dezbinare si nu incepe...Atunci sa-mi fie cu iertare ,ce-ai vrea ,sa primeasca trandafiri virtuali ,la el pe forumul federal.

Si inca o chestie pe care m-as bucura sa o comentezi.Inteleg ca din L.R.S. sau aiurea ,nu intra nimeni pe forumul federal...Ok.E de inteles.Dar din alea 10-12 cluburi ,nu se logheaza ,mai ,nici un sportiv , sa discute, sa faca propuneri,etc....Nimeni......Gooool....Oare de ce???Oare pt ca acestia sint doar virtuali, doar pe hirtie???Nu demult zicea pe pit.info,,unuia care cica ,vroia sa se inscrie pt competiile fedrale ,ca ,vezi doamne,nu mai este loc in cluburile lui... :roll: :lol: :lol: Mai sa fie,pai daca ii asa ,unde-s mai sportivii???Aia de care-s pline full ,cluburile lui???Sau te pomenesti ca ne ia de prosti si umbla cu cacealmale??Si atunci intreb din nou,ce-ar vrea ,trandafiri virtuali???

P.s.,pina si Gerula o dat-o pe teoria conspiratiei ,arme de distrugere in masa si alte fumigene....cred ca si el ii satul de ....dezinformarile popesciene,....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Mar 2011, 12:23

Tristiane, tu simti enorm si vezi monstruos. :lol: Dar, te rog, tradu-ne si noua ce doresti sa ne spui, asa mai pe scurt, in doua fraze. Ca ne pierdem in hatisul de idei pe care ai vrea sa ni le transmiti. Sunt prea multe la un loc si prea impletite intre ele ca sa pricepem.

Ce ai de fapt de reprosat cluburilor de spinning, de stationar, de musca, de crap care nu au dorit sa se inscrie in federatie ? Nu e asta oare un drept al lor ? E normal sa li se bata obrazul pentru votul de neincredere dat Federatiei ?
Toti suntem niste prosti si doar voi, astia cativa, sunteti destepti ? Credeti ca e firesc ca cineva sa vina sa ne traga de perciuni in Federatie ? Sau credeti ca cu actiuni din astea de forta va veti aduna membri ?

Dimpotriva, iti spun eu ca ii pierdeti si pe aceea care stateau pe ganduri daca sa intre sau nu.
In loc sa va vedeti de treaba si sa va apucati de lucru, muriti de grija altora. Asa "se face ceva" la voi in ograda, privind peste gard la vecinul si bagandu-i de vina ?
Faceti-va treaba. Organizati concursuri. Obtineti aderarea la Federatiile internationale. Justificati-va ratiunea de a exista. Si apoi puteti incepe sa reprosati la altii. Nu crezi ca e cam devreme sa privesti de sus in jos inspre noi ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 18 Mar 2011, 12:31

Chief scrie:Ce-o inteles un destept... ce-o vrut si ce-o putut...

Asa e , fiecare cat il duce capul .

Dar mai bine citeaza tot , nu doar ce-ti convine. Uite de exemplu asta de jos . Ai ceva de spus ?
Indian Larry scrie:La el nici nu e cerneala pe hartie si se ia de bietii oameni , vezi doamne cum isi permit ei sa intretina un lac. A facut el ceva pentru pescuit pana acum , ca sa avem incredere in el ? A facut , numai talharii , e drept.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Mar 2011, 12:31

semlecangheorghe scrie:.Chief nu m-ai inteles,,,,Io n-am zis ca sa fie sportivi activi in comisii..Am zis ca mi se pare normal,ca in comisiile alea sa fie oameni care au avut treaba cu fenomenul competitional,adica sportivi participanti ,arbitri,antrenori ,sau de ce nu,organizatori.Acu te intreb;ASTIA DE SINT ACUMA IN COMISIIILE ALEA ,CE LEGATURA AU AVUT ODATA,CINDVA ,CU COMPETITIILE?????Ce nu-i clar??Nu-i musai sa activeze ,dar sa fi avut vreo legatura in trecutul lor cu competitia..
DA CINE POT FI AIA GIGI? Concret! Un nume ipotetic da-mi. Sa spuna numa ca vor si li se dau functii probabil. E nevoie de oameni sigur. De orice fel nu somitati, ce sa mai vorbim. Da vor? Au chef? Ia intreaba-i. Da cine-s aia? Sa mearga sa faca si sa dreaga. Ce crezi ca le mananca Popescu sau Stratonov leafa sau le fura portofelu cand is la baie? Ca n-am inteles.

Ce pregatire sa aiba aia din comisii? Nu este functie de "comisionar"... Sa stie regulamentele comisiilor si sa le aplice. Tu ai putea sa faci parte din orice comisie de exemplu, numai sa vrei. Stii suficiente despre pescuit. Si daca n-ai stii cum se prinde salau tot acolo ar fi. Te mai informezi despre federatie, vezi fata de ce organ si organism raspunzi, vezi ce atributii ai si ii dai bataie. Ce echipamente trebe stii, regulamentul in competitii il stii, cum arata pestii stii... ce nu stii? Ce nu stie Indianu, sau Adelin sau oricine de pe forumu asta? Suntem 10.000 numa aici, cica pescari. Din astia, inafara de cei logati cam in ultimu an sa zic, ne cam cunoastem, multi ne cunoastem si personal. Care crezi ca n-ar face fata la o functie? Mare rahat. Da ia intreaba-l, vrea? Il intereseaza macar? Sau ce bine ar fi sa fie da sa nu fac io... Asa si io vreau.

Cu minciunile si cu alea, is crucile lui, sa si le duca. Daca eram Paco il puneam la punct probabil. Ce, il controlez io la minciuni? Angajati-l pe Dumitru ca el se autosesizeaza singur si stie el cine minte si cine nu.

De ce sa se logheze sportivii si ce propuneri sa faca? Se duc la sedinte, fac propunerile acolo... asta e. Io de jumate de an tot cant ca numa din interior se poate schimba. Da oamenii nu vor sa intre. io nu stiu ce cluburi sunt si ce sportivi au. Nici nu ma intereseaza atata timp cat cluburile cu sportivi nu sunt interesate la randul lor.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns