fane de ce nu intri pe pescuit stationar sa le spui ca e ilegal ce fac?

nu te tine?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Chief scrie: Ce vreau io sa stiu si cred ca intreb a suta oara, da mi se raspunde tot cu Popescu, e de ce 40 de cluburi din toate domeniile nu reusesc sa faca o federatie sau macar sa intre in una gata facuta (slava domnului) si sa cada la un conses si sa-si vada de treaba.
Ce-o inteles un destept... ce-o vrut si ce-o putut...Asa ca lasa-ne cu Popescu al tau si cu federatia lui
Chief scrie:Ce-o inteles un destept... ce-o vrut si ce-o putut...
Indian Larry scrie:La el nici nu e cerneala pe hartie si se ia de bietii oameni , vezi doamne cum isi permit ei sa intretina un lac. A facut el ceva pentru pescuit pana acum , ca sa avem incredere in el ? A facut , numai talharii , e drept.
DA CINE POT FI AIA GIGI? Concret! Un nume ipotetic da-mi. Sa spuna numa ca vor si li se dau functii probabil. E nevoie de oameni sigur. De orice fel nu somitati, ce sa mai vorbim. Da vor? Au chef? Ia intreaba-i. Da cine-s aia? Sa mearga sa faca si sa dreaga. Ce crezi ca le mananca Popescu sau Stratonov leafa sau le fura portofelu cand is la baie? Ca n-am inteles.semlecangheorghe scrie:.Chief nu m-ai inteles,,,,Io n-am zis ca sa fie sportivi activi in comisii..Am zis ca mi se pare normal,ca in comisiile alea sa fie oameni care au avut treaba cu fenomenul competitional,adica sportivi participanti ,arbitri,antrenori ,sau de ce nu,organizatori.Acu te intreb;ASTIA DE SINT ACUMA IN COMISIIILE ALEA ,CE LEGATURA AU AVUT ODATA,CINDVA ,CU COMPETITIILE?????Ce nu-i clar??Nu-i musai sa activeze ,dar sa fi avut vreo legatura in trecutul lor cu competitia..