LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
micutu_andrei
junior
junior

Mesaj de micutu_andrei » 02 Feb 2011, 20:12

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Domnu popecsu ,dumneata ti-ai cerut scuze pentru neplata premiilor oficial anuntate??? :roll: :oops: ...Atunci ai mai putea emite pretentii..ca altfel..... :oops:
Da, mi-am cerut de la fiecare beneficiar de premiu. Prin telefon, de la fiecare. Este o chestiune privata, nu una publica. Nu vad ce va intereseaza daca nu sunteti implicati.
Pe mine nu m-ati sunat :wink: De ce mintiti cu nerusinare?

ps. Chiar daca mi se revine doar 100lei, dar sunt castigati :evil: :evil:
ps 2 Tot ce va doresc este sa va intalniti in calea dumneavastra ,privind demersurile cu federatia, doar oameni care sa se comporte cu dumneavastra asa cum v-ati comportat dumneavastra cu altii :!:

adi suciu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de adi suciu » 02 Feb 2011, 20:19

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Domnu popecsu ,dumneata ti-ai cerut scuze pentru neplata premiilor oficial anuntate??? :roll: :oops: ...Atunci ai mai putea emite pretentii..ca altfel..... :oops:
Da, mi-am cerut de la fiecare beneficiar de premiu. Prin telefon, de la fiecare. Este o chestiune privata, nu una publica. Nu vad ce va intereseaza daca nu sunteti implicati.
...de ce minti ma porcule ???? Pe cine ai sunat ???? Pe mine , pe Nutzu si pe Palcau nici intr-un caz !!!!!!!!!!!!...si noi sintem implicati pina-n git .
Ai un tupeu iesit din comun . Sa nu dam nas in nas pe vre-o pista de pescuit ca sondez apa cu tine .......de 40 de mil.....

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 02 Feb 2011, 20:20

Mda, daca mai era cineva nelamurit...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 02 Feb 2011, 20:28

asta nu a fost cumva postare de informatii false? :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Feb 2011, 21:40

Dom' Popescu,.....no comment. :oops: :oops: Sa vedem cum o sa va "spele" avocatu poporului....

Cu cita seninatate mintiti omul in fata....mai ,mai sa va cred,stimate domn...Da ce sa-i faci, minciuna are picioare scurte...ca sa va citez.Pai daca mintiti cu atita naturalete ,inseamna ca si interpretarile privind afilierea la F.I.P.S.-C.I.P.S.,sint tot un fel de apa de ploaie,la fel si presupusa "ilegalitate',a A.J.V.P.S.-ului...Lasati competitiile in pace ,ca o sa compromiteti total pescuitul din pct.-ul asta de vedere...si zau ,nu-i bine...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Feb 2011, 23:09

attilaf scrie:asta nu a fost cumva postare de informatii false? :lol: :lol: :lol:
Adicalea ,vrei sa zici de asta?!
apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:Domnu popecsu ,dumneata ti-ai cerut scuze pentru neplata premiilor oficial anuntate??? :roll: :oops:
Pai iotete ce zic persoalele aicilea de fatza:
micutu_andrei scrie:Pe mine nu m-ati sunat :wink: De ce mintiti cu nerusinare?
ps 2 Tot ce va doresc este sa va intalniti in calea dumneavastra ,privind demersurile cu federatia, doar oameni care sa se comporte cu dumneavastra asa cum v-ati comportat dumneavastra cu altii :!:
adi suciu scrie: ...de ce minti ma porcule ???? Pe cine ai sunat ???? Pe mine , pe Nutzu si pe Palcau nici intr-un caz !!!!!!!!!!!!...si noi sintem implicati pina-n git .
Ai un tupeu iesit din comun .
Sa nu dam nas in nas pe vre-o pista de pescuit ca sondez apa cu tine .......de 40 de mil.....
OOPS... Iote frate ca nici zicala: Sa nu faci ce face popa, sa faci ce zice popa ! Nu mai e ce-a fost odata... :lol: :lol: :lol:
Adicatelea nu e chiar asa cum zice popa... :shock: :shock: :shock: ....pai nici cum face popa, , nici cum zice popa :lol: :lol: :lol:...complicata romanica asta!...macar incet incet se face lumina. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 02 Feb 2011, 23:18

io cred ca omu' le-o dat numa' bip, ca n-o fi avut minute,... e de-nteles !
doar ca ei nu l-or mai sunat inapoi ! :lol: :lol: :lol:
deci ei sunt de vina ! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 03 Feb 2011, 03:01

Adelin...asta trebuia postata la ropicul cu intamplari la pescuit :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Feb 2011, 06:49

miky scrie:io cred ca omu' le-o dat numa' bip, ca n-o fi avut minute,... e de-nteles !
doar ca ei nu l-or mai sunat inapoi ! :lol: :lol: :lol:
deci ei sunt de vina ! :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Feb 2011, 07:49

micutu_andrei scrie:
apsalba scrie:
Pe mine nu m-ati sunat :wink: De ce mintiti cu nerusinare?

:lol: :lol: :lol:

Andrei vezi ca nu-ti primeste balta in celebra federatie ...Ma rog,sportivii.
In rest , nu stiu de ce te miri ... Il cunosti de mult ... :twisted: Oare nu din motive de genul asta am renuntat acum ani la a (mai) fi membrii APS Alba? :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns