discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Tavi
- veteran

Dar in situatia in care veti solicita aderarea la federatie, esti de acord sa-ti prezinti scuze publice pentru toate zisele la adresa mea?
ce are una cu alta?
ori e federatia ta ori nu mai e

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
apsalba
- veteran

Nu are nici o legatura. E o chestiune de bun simt.
-
Tavi
- veteran

aaa, bun simt...
bine ca n-ai zis onoare
si curaj

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
semlecangheorghe
- veteran

Domnu popecsu ,dumneata ti-ai cerut scuze pentru neplata premiilor oficial anuntate???

...Atunci ai mai putea emite pretentii..ca altfel.....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
apsalba
- veteran

semlecangheorghe scrie:Domnu popecsu ,dumneata ti-ai cerut scuze pentru neplata premiilor oficial anuntate???

...Atunci ai mai putea emite pretentii..ca altfel.....

Da, mi-am cerut de la fiecare beneficiar de premiu. Prin telefon, de la fiecare. Este o chestiune privata, nu una publica. Nu vad ce va intereseaza daca nu sunteti implicati.
-
SF
- veteran

apsalba scrie:
SF,
Daca ai fi citit statutul FIPS/CIPS ai fi observat ca aceste doua entitati sunt structuri sportive si au adoptat regulamentele CIO. Astfel s-au introdus prevederile privind dopajul sportivilor, nondiscriminarea,etc, iar ultimele competitii din Italia s-au desfasurat sub insemnele CIO (comitetul international olimpic). Faptul ca este structura sportiva este cuprins in art. 2 din statutul CIPS. Evident ca la o structura sportiva internationala se afiliaza structuri sportive nationale.
Tipic Popescu !
Faptu ca au adoptat regulamente nu insemana ca-s sub egida CIO . Era normal sa apare legi referitoare la dopaj , da nu-s controlati de acelasi organism care controleaza olimpicii .
Daca ii asa cum zici tu , de ce nu se autosesizeaza in cazu AJVPS , dupa interpretarile tale ii clar ca se infaptuieste o nelegiuire , ti-am zis ca o sa ajungi sa dai FIPS in judecata !
Sari repede pe FIPS ca nu-si respecta statutu

-
apsalba
- veteran

Vroiam sa-ti spun ca sunt structuri sportive, asa cum ai intrebat. Nu stiu de ce sunte-ti asa grijulii privind afilerea federatiei. Daca tot nu sunteti membri, nu este treaba voastra privind afilierea, ci a noastra. Te asigur ca stim ce avem de facut.
-
Adelin
- Moderator

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
SF
- veteran

apsalba scrie:Vroiam sa-ti spun ca sunt structuri sportive, asa cum ai intrebat.
Unde am intrebat io daca aia is sau nu structuri sportive ?
Am descoperit ieri ca FNPSR sau cum ii zici la federatie , asa , are si forum . Drept sa spun , il recomand la oricare vrea sa rada ca de o gluma buna , cand de ex. , tie pe acolo ti se spune ”presedintele federatie” inca din vara trecuta (nu am apucat sa citesc tot ). Scuza , da deja ii gata federatia , sau inca se face ca acum cativa ani ?
-
nucus
- veteran

FNPSR e cea dezvoltata din APSALBA ! Adevarata Fed e cea care a rezultat din experienta cistigata cu FNPSR !