Io as zice ca pretentia ca nu ai fortat pe nimeni este un pic..."fortata".Declaratia de pe sit-ul vostru ,preluata apoi pe pirt.inf,suna a ultimatum de la o posta"Cine nu-i cu mine este impotriva mea">>>Aceasta impresie nu am avut numai eu ci si altii care s-au exprimat in acest sens.Eu cred ,domnule Popescu,ca dumneata nu ai vrut sa ai cluburile ca si membrii fondatori,deoarece exista perspectiva,deloc de neglijat,de a fi inlaturat ...Si nu puteai sa faci federatia fara ,asa cu usile inchise....Si atunci???Logic ,ai facut o invitatie oficiala ,generala ,insa cum?In termeni constructivi,echidistanti,conciliatori??Nu,din contra ,ai facut invitatia dupa pozitii de forta,de superioritate,mizind pe o reactie,fireasca , de repingere.....Totul grevat pe fondul ,unor "ispravi "mai vechi....Ceea ce s-a si intimplat,marea majoritate a cluburilor ,respingindu-ti invitatia....Ce bine.....Acuma poti sa zici:eu am actionat"democratic",v-am invitat,dar voi nu a-ti venit...Ei, acuma cine vrea sa intre,trebuie sa"bata puternic la usa"Bine-nteles,acompaniat de corul din culise,care,mai mult sau mai putin constient,va face jocul....Pentru ca asta este ...un joc politic...in care jucati la cacealma,mimind un as in mineca ,as insa,care nu exista...Se pare ca A.J.V.P.S.-urile exista in continuare,vor da permise,si vor ramine for cu statut F.I.P.S-C.I.P.S.....Ghinion....Dar ce era oare daca cluburile,asociatiile va credeau pe cuvint???Ei bine ,cacealmaua nu prea tine...Asta-i viata...
Cred ca romanii s-au saturat de cliseul:"vai ce hoti sint aia ,noi sintem mai buni"si ar vrea sa vada fapte inainte de vorbe...
Nu sint partizan A.G.V.P.S.,acestia sint o realitate care nu poate fi ignorata,si nu moareA.J.V.P.S.-ul asa cum vor unii ,la fel cum "clona semlecangheorghe"n-a murit dupa cum a vrut Gerula,si mai nou vad ca si alti papagali....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.