LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Ian 2011, 09:19

Acolo la punctul "I",ii una tare de tot.Si ca sa pun eu punctul pe "i",cred ca la capitolul fair play,si toleranta in activitatea sportiva,Narcisica noastra,este deficitara rau de tot.Asa ca,domnule Popescu trebuie ,conform legii,trebuie sa luati masuri :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Ian 2011, 10:56

Domnul cu nume de asociatie care nu e a ta, de ce nu vrei sa pricepi ? Federatia pastoreste tot ce e in SUBORDINEA ei, nu in afara ei.
Federatia organizeaza, conduce si supravegheaza competitiile sale, care se numesc OFICIALE, nu pe ale altora.
Federatia verifica competitiile sale, numite oficiale, sa fie in conformitate cu regulamentele sale, nicidecum alte competitii neoficiale.
Ii verica cat doreste, insa pe membrii afiliati, nu pe altii din afara. Capisci ?
Federatia nu poate impune altor subiecte de drept sa se afilieze. Ar incalca principiul libertatii de asociere, principiu care da orsicui dreptul sa se asocieze cu cine doreste, cand doreste si daca doreste. Principiu pe care voi l-ati mai incalcat de altfel, atunci cand ati obligat pescarii sa devina membrii la SRL-urile voastre pentru a putea cumpara permise, cu scopul de a mai beli de pe ei o cotizatie in plus.
Federatia nu poate impune altor subiecte de drept, care nu ii sunt subordonate, sa isi modifice actele constitutive dupa cum ti s-a nazarit tie.
Federatia asigura reprezentarea Romaniei in copetitiile internationale organizate de organismele internationale LA CARE ESTE AFILIATA, nu la care nu este parte. Capisci ?

Haide, contrazice-ma sa putem purta un dialog la obiect. Daca vrei sa limpezim lucrurile. Sau poate ti-e mai simplu sa dispari iarasi cate-va zile, dupa care reiei placa de la inceput.

PS Oricum, de apreciat ca intre timp ati lasat-o mai moale cu promisiunile de bunastare materiala a sportivilor pe banii veniti de la buget.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 30 Ian 2011, 12:57

"Federatia asigura reprezentarea Romaniei in copetitiile internationale organizate de organismele internationale LA CARE ESTE AFILIATA, nu la care nu este parte. Capisci ?"
............................................................................................................

Corect si perfect adevarat Razvane ...dar NOI DOI ca membrii ai LRS unde suntem afiliati ? La Cips-Fips sa la AJVPS ?

Acum cu ordinul de pescuit vom avea si permisele la AJVPS ca pina mai ieri , alaltaieri si toata lumea redevine ..."fericita " :oops: :oops:

Ce pacat ca ne-au luat banii "chioscurile de permise" ale lui Fane si ce bine ca de miine vom redeveni DONATORI la AJVPS. : :twisted:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Ian 2011, 14:03

Nah ,important este a fim "uniti" ca pescari...,nu??? :lol: :lol: :lol:

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 30 Ian 2011, 14:05

razvan m.,
Nu am intrat pe acest topic pentru a ma contrazice cu tine, intrucat am observat ca evoluezi paralel cu legea sportului si nu sunteti compatibili.
Inteleg din supararile tale ca vreti sa va tineti soarta in propriile maini (ma refer la LRS). Daca este un punct de vedere oficial, nu este nici un fel de problema. Stim fiecare ce avem de facut.
Cred ca nu insinuezi ca am fortat pe cineva sa se afilieze la federatie. Dimpotriva, discutiile pe care le-am purtat cu presedintii de cluburi au fost civilizate si am subliniat clar ca nu este o tentativa de prozelitism si ca afilierea se face doar in baza hotararilor adunarilor generale.

PS Federatia este singura abilitata sa organizeze competitii oficiale pe teritoriul Romaniei. Cele organizate de altii au doar caracter particular, nu oficial. Asta ar trebui sa stiti cu totii. In mod normal ar fi trebuit sa intelegi, avand pregatire juridica, faptul ca numai cluburile care vor sa se afilieze trebuie sa-si modifice actele constitutive si statutele. Nu avem treaba cu alte entitati care pot bine merci sa faca ce vor, repet, neoficial si fara drept de a reprezenta Romania. Daca citeai statututl FIPS/CIPS puteai sa sti si de ce.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Ian 2011, 14:25

Io as zice ca pretentia ca nu ai fortat pe nimeni este un pic..."fortata".Declaratia de pe sit-ul vostru ,preluata apoi pe pirt.inf,suna a ultimatum de la o posta"Cine nu-i cu mine este impotriva mea">>>Aceasta impresie nu am avut numai eu ci si altii care s-au exprimat in acest sens.Eu cred ,domnule Popescu,ca dumneata nu ai vrut sa ai cluburile ca si membrii fondatori,deoarece exista perspectiva,deloc de neglijat,de a fi inlaturat ...Si nu puteai sa faci federatia fara ,asa cu usile inchise....Si atunci???Logic ,ai facut o invitatie oficiala ,generala ,insa cum?In termeni constructivi,echidistanti,conciliatori??Nu,din contra ,ai facut invitatia dupa pozitii de forta,de superioritate,mizind pe o reactie,fireasca , de repingere.....Totul grevat pe fondul ,unor "ispravi "mai vechi....Ceea ce s-a si intimplat,marea majoritate a cluburilor ,respingindu-ti invitatia....Ce bine.....Acuma poti sa zici:eu am actionat"democratic",v-am invitat,dar voi nu a-ti venit...Ei, acuma cine vrea sa intre,trebuie sa"bata puternic la usa"Bine-nteles,acompaniat de corul din culise,care,mai mult sau mai putin constient,va face jocul....Pentru ca asta este ...un joc politic...in care jucati la cacealma,mimind un as in mineca ,as insa,care nu exista...Se pare ca A.J.V.P.S.-urile exista in continuare,vor da permise,si vor ramine for cu statut F.I.P.S-C.I.P.S.....Ghinion....Dar ce era oare daca cluburile,asociatiile va credeau pe cuvint???Ei bine ,cacealmaua nu prea tine...Asta-i viata...

Cred ca romanii s-au saturat de cliseul:"vai ce hoti sint aia ,noi sintem mai buni"si ar vrea sa vada fapte inainte de vorbe...

Nu sint partizan A.G.V.P.S.,acestia sint o realitate care nu poate fi ignorata,si nu moareA.J.V.P.S.-ul asa cum vor unii ,la fel cum "clona semlecangheorghe"n-a murit dupa cum a vrut Gerula,si mai nou vad ca si alti papagali.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Ian 2011, 15:07

Draga apsalba, am citit si statutele FIPS si CIPS. Parerea mea este ca AGVPS-ul poate isi pierde calitatea de membru acolo doar daca se desfiinteaza. Infiintarea Federatiei nu va putea duce in niciun caz, prin ricoseu, la pierderea calitatii de membru a AGVPS, oricat ti-ai dori acest lucru. Ca este asa cum spun s-a dovedit si in alte situatii similare (vezi Franta).
Iar Federatia nu va putea fi membra FIPS atat timp cat AGVPS-ul va continua sa existe, stiut fiind ca fiecare tara are dreptul la un singur membru.
Pe de alta parte, sincer ma indoiesc ca vei reusi sa desfiintezi AGVPS-ul.

In ce priveste viitorul pescuitului de competitie pe partea de spinning, Federatia va organiza capionatele oficiale, iar LRS isi va organiza in continuare propriul campionat, ca si pana acum.
Desigur, lotul Federatiei va reprezenta Romania la competitiile internationale, asa cum o spune legea. Dar la competitiile organizate de acele organizatii la care Federatia va fi afiliata. Deci nu la cele CIPS-FIPS. Ramane de vazut care vor fi aceste alte competitii.
Lotul rezultat in urma campionatului LRS, asa neoficial cum este acest campionat, va reprezenta Romania la competitiile mondiale CIPS-FIPS, in baza celor convenite cu AGVPS - singurul membru CIPS-FIPS.
Cel mai probabil la crap, stationar si musca va fi la fel.

Nefiind purtator de cuvant al LRS, bineinteles ca acestea sunt opinii personale, lucru pe care ma indoiesc ca nu il stiai.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 30 Ian 2011, 20:38

Io asa zic, ka, Romania e membru si e reprezentata prin agvps. Si asa cum aratam acuma cateva pagini in urma, daca in tara membra, rolul de organizare a competitiilor va fi luat de federatie, va deveni automat noul organ de reprezentare a tarii la fips-cips. Si federatia se infiinteaza, daca se infiinteaza, cu acest unic scop, de a oferi cadrul si structura organizatorica si functionala pentru a organiza sistemul competitional de pescuit, in toate formele lui si cu toate ramurile lui. Deci agvps poate parasi, asa cum ziceam, si de drept si de fapt cips-fips, fara sa faca nimic. Poate sa functioneze in continuare bine mersi si sa vanda carnetele de membru alea obosite, prin care suntem si vanator si pescar si nime-n drum totodata.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Ian 2011, 21:42

Nu. Tu ziceai cum zici tu, eu ziceam cum zic eu. Tu ca odata cu infiintarea Federatiei, AGVPS-ul si-ar pierde statututl, eu ca nu isi va pierde defel statututul. Va continua sa fie membru FIPS ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.
Ramane sa avem rabdare si sa vedem cine a avut dreptate.
Sunt gata sa pun pariu cu orice om de onoare, exclus Popescu (a se vedea cazul "factura") ca in urmatorii 3 ani Federatia nu va fi membra in FIPS. As face si pe o perioada mai lunga, dar atunci ar trebui sa astept prea mult dupa premiu. :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 30 Ian 2011, 21:49

Ziceam ca-si pierde agvps rolul de reprezentare la fips-cips. Nu era orcim cu titlul de "eu am dreptate" ci mai mult, "eu asa interpretez prevederile statutului", care dupa mine e destul de clar, sa vedem ce-o avea de spus statul roman.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns