discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

semlecangheorghe scrie:De cacao se fac cei care fac promisiuni fara acoperire..In privinta permiselor nu stiu la ce va referiti..poate imi improspatati memoria...Desigur cuvinte ca "Boule,Buda ,dobitoc" exprima foarte sugestiv "inteligenta" emitentului ,iar eu nu am cum sa-i raspund unei asemnea" inteligente"
Va aduceti aminte de aceste fraze? Vi le mentineti?
"....Domnu Popescu si d-l Valistrati ,dupa cum vedeti si altii reactioneaza la demersurile voastre,asa ca ,sa nu aruncati vina pe mine ca sint "bun de caterinca si diversiuni"sau cum v-ati mai exprimat....
Tre sa ai tupeu cu tona sa vii sa condamni "asociatiile de buzunar"si'chioscurile de vindut permise"cind numai anul trecut a-ti fost voi aceia care faceati lucrul acesta la scara nationala...
Nu ajunge ca avem incompetenti la conducere, mai trebuie sa puneti si voi umarul..."
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
Adelin
- Moderator

Propun sa reveniti la subiectul topicului si sa lasati epitetele pt cafenea...adica cel initial despre LIGA, nu despre federatia lu' Popescu.Despre federatie se poate deschide alt topic separat...chiar va rog!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
vali stratonov
- veteran

semlecangheorghe scrie:Si probabil domnia ta ai cauta pacea ,cind mi-ai sugerat sa-mi asigur lanseta la Tiriac...

Sincer nu m-am putut abtine sa nu va sugerez asta , deoarece la ce custom valoros si inedit ati conceput merita o minima asigurare ..
Scuzati-ma daca vi sa parut deplasata propunerea ,eu m-am gindit cum sa va protejati mai bine bijuteria.
-
vali stratonov
- veteran

Adelin scrie:Propun sa reveniti la subiectul topicului si sa lasati epitetele pt cafenea...adica cel initial despre LIGA, nu despre federatia lu' Popescu.Despre federatie se poate deschide alt topic separat...chiar va rog!

Corect sefu'

-
semlecangheorghe
- veteran

Da ,imi cer scuze ,ma refeream ,in partea a doua cea cu permisele,la d-l Popescu,si ,in partea de inceput la faptul ca amindoi m-ati acuzat ca eu caut scandal..Asa este m-am exprimat gresit in legatura cu permisele,cind am zis "voi",ma refeream la D-l Popescu si asociatiile alea de buzunar care numai dadeau permise.Am gresit in exprimare,imi cer scuze..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
vali stratonov
- veteran

semlecangheorghe scrie:Da ,imi cer scuze ,ma refeream ,in partea a doua cea cu permisele,la d-l Popescu,si ,in partea de inceput la faptul ca amindoi m-ati acuzat ca eu caut scandal..Asa este m-am exprimat gresit in legatura cu permisele,cind am zis "voi",ma refeream la D-l Popescu si asociatiile alea de buzunar care numai dadeau permise.Am gresit in exprimare,imi cer scuze..

No problem .Se accepta scuzele .

-
shoco
- utilizator constant

Gica > orice ai zice ,n-ai cum sa ascunzi faptul ca ai 2 clase
Deci nene, n-ai cum !
Oi fi eu birjar, dar tu tot cretin ramai !
Deci nu ai capacitatea intelectuala, intelegi ?!
De aici incolo consider ca nici macar nu meriti atentia mea.
Sa traiesti bine romane ! Cum asterni asa dormi !
Am auzit ca au avut efect grevele tale in benzinarii... bravo cetatene !

-
Adelin
- Moderator

@Shoco, era vorba ca terminati cu jignirile, nu cred ca insultandu-ti interlocutorul dovedesti ca ii esti superior, din contra nu dovedesti decat ca esti sub-interlocutor.Am inteles ca ti-a zis ca te pensezi la sprancene si ca-ti faci unghiile la coafor si te-a deranjat?!Asta arata ca esti ingrijit si e normal ca cei din jurul tau sa observe ...nu vad de ce te deranjeaza?!
Hai totusi sa revenim la subiect si daca va mai balacariti mut mizeria la cafenea.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
shoco
- utilizator constant

Eu m-am calmat