LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@Sorin - am citit dar am inteles gresit, tot Popescu-n sus Popescu-n jos, credeam ca e vorba de el. Am vazut si ghilimele de la fan. Scuze. Atata ca de aseara la 9 a trebuit sa recuperez vreo 4 pagini de postari si raspunzand selectiv am gresit. Acum am inteles.Cu Basescu nu am votat si nu votez veci! Da Veci! Daca face ceva bun o sa recunosc, si bun nu pentru mine, bun in sensul general, pentru toti. Diferenta e ca pe posterior-man nu poate nimeni sa-l schimbe, pe Popescu pot si puteau. Base e batut in cuie cu miliarde de euro si santajuri serioase. Impotriva lui Popescu trebuia numa sa votezi. Analogia ta e foarte buna dar in fapt diferenta e de la cer la pamant. Popescu nu e federatia. Poate daca sta vreo 10 ani ca nasu' la FRF nu-l mai dezlipesti. La Base "statu sunt eu" e singura politica. Da are pe langa el inca 10 clone ca Fan Gerula, atata ca aia chiar exista si fac tot ce zice el. Aparatul se extinde pe principiul asta. Prosti si manipulabili. Prosti sunt aia de asculta de el si se compromit ca de cade Base ii trage cu el ca pe acoliti ce sunt.
-
- veteran
multi dintre cei ce discuta pe acest topic se regasesc in personajele bancului urmator :
In avion: un domn si o fetita.
Domnul zice: Ce-ar fi sa stam de vorba?, se pare ca timpul trece mai repede conversand .
- Bine, zice fetita inchizand cartea pe care abia o deschisese, despre ce ati dori sa vorbim?
- Pai, zice domnul, o tema interesanta ar fi despre fizica atomica nu crezi? si surade superior.
- De acord, dar intai vreau sa va intreb ceva: O vaca, un cal si o oaie mananca acelasi lucru - iarba, dar oaia excreta niste bilute, vaca o placinta, iar calul niste mingi uscate. Cum va explicati fenomenul?
- Habar n-am, zice domnul, minunandu-se de inteligenta fetitei.
- Atunci cum vreti sa vorbim de fizica atomica daca nici despre c a c a t nu stiti nimic???
acu fara suparare !
ziceam si eu asa ...ca sa ma aflu in treaba
Domnul zice: Ce-ar fi sa stam de vorba?, se pare ca timpul trece mai repede conversand .
- Bine, zice fetita inchizand cartea pe care abia o deschisese, despre ce ati dori sa vorbim?
- Pai, zice domnul, o tema interesanta ar fi despre fizica atomica nu crezi? si surade superior.
- De acord, dar intai vreau sa va intreb ceva: O vaca, un cal si o oaie mananca acelasi lucru - iarba, dar oaia excreta niste bilute, vaca o placinta, iar calul niste mingi uscate. Cum va explicati fenomenul?
- Atunci cum vreti sa vorbim de fizica atomica daca nici despre c a c a t nu stiti nimic???
acu fara suparare !

Super tare!!!...iar discutiile merg cam in directia asta:jonah scrie:multi dintre cei ce discuta pe acest topic se regasesc in personajele bancului urmator :
acu fara suparare !ziceam si eu asa ...ca sa ma aflu in treaba
http://www.youtube.com/watch?v=8Xn_r1V9 ... re=related
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
shoco scrie:Domnule Semlecan Gheorghe,semlecangheorghe scrie:Mah ,nu va legati de degetele ca si cremvustii ai unora...![]()
![]()
![]()
Da am o intrebare ,micuta,micuta,pt d-l Popescu;cum v-a convinge A.J.V.P.S.-sa renunte la statutul de membru fondator F.I.P.S.??.
Nu ma pot abtine sa nu zic cu certitudine ca esti cel mai cretin personaj forumistic din cati posteaza aici.
Si cand spun cretin , ma refer la dobitoc gramada.
Omule,desi nu vei recunoaste niciodata, este clar pentru oricine ca ai fost corigentul clasei si nu te duce mintea decat la blidu` cu mancare - buda si inapoi.
Pai mai boule care imi irosesti timpul, ti-am scris mai sus cu doua randuri ca scrie mare in statutul CIPS-FIPS ca se obliga sa ii excluda ca si membri.
Asta inseamna ca nu ii intreaba de sanatate atunci cand eu vin cu dovada ca ei nu mai reprezinta sportul respectiv.
Citeste si tu dracu` legile si statutele despre care se discuta si nu mai agita apele aiurea.
Te rog termina dracu` sa mai postezi aici ca esti de o prostie crunta.

Pai bre ,daca tu te pensezi in oglinda,si iti dai cu lac pe unghii,inseamna ca insumezi in C.V.,CEI SAPTE ANI DE ACASA?Io zic ca nu ,din moment ce te-ai exprimat asa la adresa mea,cu atit mai mult cu cit,niciodata nu ti-am avut treaba.
Iarta-ma ca imi permit sa am alte pareri decit tine,si te rog,prietene ,nu-ti mai irosi timpul cu mine cu atit mai mult cu nu-mi amintesc sa te fi rugat vreodata sa ma monitorizezi...Plus ca ,piciule,nu trebuie sa-ti cer eu tie voie unde si ce sa postez....
Si acuma am neste intrebari pt d-l Valistrati;
1.De ieri seara pina azi,a-ti luat masuri sa curatati acest topic de injurii?Ca odata am scapat si eu un porumbel la adresa unei clone si hat,a-ti si sarit cu gura...Da, culmea ,cind altul foloseste cuvinte injurioase.....brusc aveti orbul gainilor,cum se zice...Si dumneata si moderatorii,sau ce va este frica de marele Shoco??Shoco,singuratecul printre muscari??Ala care este cam peste tot un fel de persona non grata??Da oare de ce este asa?Pai cred ca datorita caracterului sau "fermecator",lucru care reiese si din faptul ca la un concurs organizat la Praga ,desi a lansat o invitatie generala,s-a dus acolo.....singur.Si dupa aia plingea la el pe blog ,ca de ce n-a venit nimeni...Spirit de echipa-o,orgoliu ,la maxim,autocontrol-0.Cu asta vreti sa faceti federatie, la ramura de fly???

2. Sa nu ma acuzati de off topic pentru ca acest topic era destinat L.r.s.,deoarece n-ati parut deranjat cind d-l Popescu ,subtil a introdus subiectul "federatie",pentru ca asta era scopul nu-i asa ,sa-i serveasca d-lui Popescu ,mingea la fileu...
Si inca ceva,nu-mi mai trimiteti,prunci din astia care nu sint in stare sa discute la nivel de idei,ci fara cea mai mica urma de autocontrol improasca ca mita lu vecinu cind o sarit gardu din greseala la labradoru meu...
Adrian Vlasiu,cu cit dai casu???Cum ...care ,ala ce-l mai ai pe la colturile guriii....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Semlecane se pare ca cine seamana vint culege furtuna ...
Nu sunt eu moderator aici,asta una la mina cine si-a asumat asta sa-si faca datoria in "cazul shoco" daca lucrurile au scapat de sub control.
Interventia mea catre moderatorul Michael a fost de alta natura ,aceea in care domnia ta orbit de ura si purtator de stindard in razboiul clonelor ati infestat si acest topic de parca nu era suficienta arena.
Mie in viata nu mi-e frica decit de oamenii prosti , de Shoco nicidecum pt simplul fapt ca el nu intra in acesta categorie
Parerea mea.
Iar faptul ca baiatul asta asa de tinar cum il faceti are ore de concurs cit domnia voastra de pescuit nu-l face nici mai prost nici mai nestiutior.
Din contra .
V-asi lansa rugamintea sa nu va dati cu parerea prea "tehnic' despre pescuitul de competitie si organizarea lui nici cu mine ,nici cu Shoco nu de alta dar nu stapiniti speta si s-ar putea sa va faceti de cacao
Aporopo nu mi-ati raspuns in speta cu permisele pe care le-am vindut EU pe plan national anul trecut, nu aveti replica sau nu aveti probe?. :evil
Va zburat prorumbelul si acum ati pus batista pe tambal?
Nu mai faceti pe victima cind de fapt sunteti unul care seamna saminta e scandal.
Astept o replica inteligenta de data asta.

Nu sunt eu moderator aici,asta una la mina cine si-a asumat asta sa-si faca datoria in "cazul shoco" daca lucrurile au scapat de sub control.

Interventia mea catre moderatorul Michael a fost de alta natura ,aceea in care domnia ta orbit de ura si purtator de stindard in razboiul clonelor ati infestat si acest topic de parca nu era suficienta arena.
Mie in viata nu mi-e frica decit de oamenii prosti , de Shoco nicidecum pt simplul fapt ca el nu intra in acesta categorie

Iar faptul ca baiatul asta asa de tinar cum il faceti are ore de concurs cit domnia voastra de pescuit nu-l face nici mai prost nici mai nestiutior.
Din contra .
V-asi lansa rugamintea sa nu va dati cu parerea prea "tehnic' despre pescuitul de competitie si organizarea lui nici cu mine ,nici cu Shoco nu de alta dar nu stapiniti speta si s-ar putea sa va faceti de cacao

Aporopo nu mi-ati raspuns in speta cu permisele pe care le-am vindut EU pe plan national anul trecut, nu aveti replica sau nu aveti probe?. :evil
Va zburat prorumbelul si acum ati pus batista pe tambal?
Nu mai faceti pe victima cind de fapt sunteti unul care seamna saminta e scandal.

Astept o replica inteligenta de data asta.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- semlecangheorghe
- veteran
De cacao se fac cei care fac promisiuni fara acoperire..In privinta permiselor nu stiu la ce va referiti..poate imi improspatati memoria...Desigur cuvinte ca "Boule,Buda ,dobitoc" exprima foarte sugestiv "inteligenta" emitentului ,iar eu nu am cum sa-i raspund unei asemnea" inteligente"
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran