Federatia lu`Fane

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Avatar utilizator
miyagi
veteran
veteran
Mesaje: 656
Membru din: 03 Noi 2010, 23:17

Federatia lu`Fane

Mesaj de miyagi » 24 Noi 2011, 12:59

Oameni buni stiu ca am fost intocsicati de/atata amar de vreme cu povestea asta, dar as vrea sa incepem sa descifram singuri pasii facuti de Fane cu care vrea sa scrie istoria pescuitului la noi in tara. As dori sa discutam strict pe informatii concrete, probate, de la bun inceput in care sa prindem si perioada in care a avut activitate competitionala si sub ce forma.
Postati va rog si trimiteri la anumite lincuri, forumuri, siteuri in functie de nivelul discutiei.
Va invit sa producem un material publicistic al nostru in care sa ne dam cu parerea exact asupra modului in care se intelege sa se realizeze anuite lucruri sau sa se materializeze anumite interese, in tara asta.

Avatar utilizator
semlecangheorghe
veteran
veteran
Mesaje: 9544
Membru din: 04 Mai 2009, 07:05
Localitate: Arad

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Noi 2011, 14:23

http://pescuitstationar.ro/forum/viewto ... &start=890

Enjoy.

Cica a avut parte si editia a doua :lol: :lol: :lol:

Dupa „tirgul„federatiei :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran
Mesaje: 994
Membru din: 08 Mar 2006, 00:59

Mesaj de melculbeat » 24 Noi 2011, 16:17

buna initiativa, cu un singur amendament. daca maimutoiul posteaza aici, un moderator sa-l stearga instant. pur si simplu nu vreau sa stiu parerea lui.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Avatar utilizator
miyagi
veteran
veteran
Mesaje: 656
Membru din: 03 Noi 2010, 23:17

Mesaj de miyagi » 24 Noi 2011, 17:55

melculbeat scrie:buna initiativa, cu un singur amendament. daca maimutoiul posteaza aici, un moderator sa-l stearga instant. pur si simplu nu vreau sa stiu parerea lui.
Asta-m vrut sa zic si eu, da`nu ne retine nimeni sa-l moderam noi :wink: .

Avatar utilizator
semlecangheorghe
veteran
veteran
Mesaje: 9544
Membru din: 04 Mai 2009, 07:05
Localitate: Arad

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Noi 2011, 20:08

rticolul 7 – Cotizaţii, contribuţii, taxe

1 Fiecare membru afiliat la FRPS plăteşte o cotizaţie anuală fixă, care trebuie achitată integral până la data de 1 februarie a fiecărui an.

2 Cuantumul cotizaţiei anuale este stabilit de Adunarea Generală a FRPS, după caz.

3 Un Club afiliat care nu şi-a achitat cotizaţia până la data 1 februarie, începând cu data de 1 martie a fiecărui an, este automat suspendat, ceea ce conduce, implicit, la ridicarea dreptului de participare în orice competiţii organizate de FRPS (echipele Clubului nu mai sunt programate la competiţiile oficiale), precum şi a dreptului de reprezentare în organele FRPS. După plata cotizaţiei, membrul afiliat în cauză îşi reintră de îndată în drepturile sale. Dacă suspendarea a determinat excluderea din competiţie a echipelor Clubului afiliat, se vor aplica dispozițiile regulamentare în materie.

4 FRPS sunt îndreptățite să perceapă taxe, contribuţii şi penalităţi sportive specifice activităţii de Pescuit Sportiv, pentru membrii afiliaţi, potrivit statutului şi regulamentelor în vigoare.

5 Cluburile care nu plătesc contribuţiile băneşti şi alte taxe regulamentare, nu vor fi programate în competiţiile oficiale organizate de FRPS, echipele lor fiind considerate ca neprezentate la competiţiile respective.

6 Contribuţiile băneşti sau taxele pentru participare în competiţii, legitimare, transfer, contestaţie, apel, recurs, vize şi altele asemenea, se plătesc la FRPS.

7 Plata se poate face în numerar, prin mandat poştal, dispoziție/ordin de plată sau cec, conform hotărârilor anuale ale Comitetului Executiv al FRPS.

Si in felul acesta,sportivii nu vor mai duce grija banilor,putindu-se ocupa exclusiv de performanta...
Adica nu vor gindi fiecare cum sa isi cheltuie banii pe echipamentul propriu,ci, ii vor da banii lu Fane,care va gindi el in locul lor.

Astfel ultima gaselnita a fost aia cu barcile luate nus cum in leasing ,pentru care fiecare sportiv va plati ca un fel de chirie ,sau ceva de genu...Timpenie mai mare nici nu am auzit..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Avatar utilizator
Bass Assassin
senior
senior
Mesaje: 363
Membru din: 02 Dec 2010, 00:02
Localitate: Cape Town

Mesaj de Bass Assassin » 24 Noi 2011, 21:22

In atentia cluburilor care nu s-au prezentat cu cotizatia cand a vrut vesnicul presedinte de federatie , asta asa ... sa nu duca grija banilor !!!

schizo va pregateste o mica surpriza :lol:
schizo scrie:Legile de care amintesti le visez si noaptea. Te asigur ca totul va fi legal si fara cusur. Singura chestie pe care nu o pricep cluburile actuale si care sunt conduse de pescari, nu de conducatori adevarati (vezi expresia : din om faci pescar, din pescar om, mai greu ) este ca important ar fi sa fi prezent cand se construieste, nu cand e gata (vezi cazul penalului amintit de tine). Atunci fondatorii (in speta AG) o sa stabileasca (si eu o sa propun asta) ca la inscriere, la cerere, sa se perceapa o taxa de inscriere de o sa le piara cheful de pescuit. E ceva nelegal aici? Chestie de optiune. Nu uita ca federatiile sportive sunt persoane juridice de drept privat.
De retinut ... clubirile sunt conduse de pescari , nu de conducatori adevarati ...din aceasta cauza, s-a gandit schizo sa va conduca si sa va gestioneze banii
Unde mai gasit voi un "conducator" mai "adevarat" ca el ?

jhonny
veteran
veteran
Mesaje: 1186
Membru din: 05 Feb 2010, 20:03

Mesaj de jhonny » 24 Noi 2011, 21:44

Tipar ranit a scris:
apsalba a scris:


Chiar daca ordinele au fost abrogate, ele au fost inlocuite de acte similare.

Indiferent ca place sau nu, daca sunt sau nu deranjate interese de grup, pescuitul sportiv din Romania va fi reorganizat din temeli. Mult mai curand decat cred unii.


nea faneee no acum inteleg de ce nu ai castigat nici un proces pana acum pa daca DUMETA te folosesti de legi abrogate
Dijaba bre ne insiri legi ca sa ne areti cat de destept esti ca io stiu ca altfel te cunoaste lumea excroc, mincinosm, tupeist, fara cuvant, nesimtit...etc.
Cand dr..q mai ai timp sa reorganizezi din temelie pescuitul ca acum esti ocupat cu noua federatie, sa organizezi concursuri sa dai permise de pescuit pt APULUM, CETATE si FRPS, ca ti-ai inchis chioscurile din Alba Iulia si judet sa te ocupi de o as. un club si doua federatii si toate astea intre numeroasele procese pe care le ai pe rol (si care cu siguranta le ve-i pierde)
ONOARE SI CURAJ DAI INAINTE CU TUPEU


Caracterizare corecta

Avatar utilizator
razvan m.
veteran
veteran
Mesaje: 4456
Membru din: 18 Oct 2004, 17:24
Localitate: arad
Contact:

Mesaj de razvan m. » 24 Noi 2011, 23:22

Fane Popescu mintea la 23 august 2010:
apsalba scrie: Rezervarea este facuta ca si invitatia catre cluburi. Poate veni oricine la constituirea federatiei sportive. Numai ca unii fac pe durii. Cand este vorba de cartat banu, zdroaba cu avizele, etc., se dau la fund. La masa pusa este mai usor de asezat cand bucatele sunt pe masa. Federatia se va infiinta si va fi autorizata cel tarziu pana la sfarsitul lunii octombrie.
Pentru toti priceputii in ale federatiilor ii anunt ca deja au fost stabilite pistele de concurs si federatia va fi bugetata pentru inceput de FNPSR cu 2 miliarde de lei vechi.
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ata#232895

Cum sta treaba, a fost autorizata de Federatia, ca a trecut si octombrie 2011 ? Cum e cu pistele de concurs, alea stabilite din august 2010 ? Cum e cu bugetarea de 2 miliarde de la defuncta FNPSR ?


Valentin Stratonov, actualul vicepresedinte al Federatiei, spunea in 10 decembrie 2010:
vali stratonov scrie: .....

Personal ma intereseaza prea putin faptul ca a infiintat Popescu sau Ionescu Federatia de pescuit pot trai linistit cu asta ,in primul rind ma intereseaza din postura de concurent sa ma ocup doar de pescuit in timpul concursului nu sa imi bat capul de unde sa sting bani de-a plati taxa de participare ,bani de motorina si eventual daca am sau nu sponsori la etapa .... basca sa o mai si organizez.. :roll:

Toate astea se vor rezolva din momentul in care Federatia va fi recunoscuta de MTS care implicit o va si bugeta ....cu ce suma , ramine de vazut.
Din cite stiu cea mai "saraca " federatie are un buget anual de 200000 roni.

Ar trebui sa se gindeasca fiecare la ce este mai bine pt. el ca si concurent,sa continue sa bage 300 euro /etapa ca si pina acum sau sa devina spotiv legitimat la fel ca in alte sporturi si participant intr-un campionatul national fara taxa de inscriere. :?:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... tie#253272

Cat de aproape de realizare (sau indepartate ?) par acum aceste promisiuni ?
Iata ca a trecut anul si probabil va trece si urmatorul fara ca federatia sa fie "bugetata" (miruita, pe romaneste) cu minim 200.000 lei de stat.
Iata ca Federatia, prin chiar propriul sau statut, isi propune ca tot cluburile sa organizeze etapele, cum a fost si pana acum. Deci care este progresul ?
Iata ca a trecut anul si nu s-a organizat nici macar un concurs, bun sau rau, cu sau fara taxa. Nimic ! Doar procese !

Singura promisiune care s-a concretizat a fost aceea ca sportivii nu au mai scos 300 euro din buzunar pentru o etapa. De ce ? Simplu, pentru ca n-a fost nicio etapa sub tutela Federatiei, niciun concurs, nimic. Deci sportivii doritori au ramas cu banii in jeb. Nu e un castig ?! :roll:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Avatar utilizator
Leba
veteran
veteran
Mesaje: 2944
Membru din: 19 Iun 2005, 14:14
Localitate: Iasi
Contact:

Mesaj de Leba » 25 Noi 2011, 14:14

Real! :D
Cate etape la spinning isi propusese federatia? Ca sa stiu cati bani am economisit: ţ etape x 250 euro (io mi-s mai econom :D)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Avatar utilizator
semlecangheorghe
veteran
veteran
Mesaje: 9544
Membru din: 04 Mai 2009, 07:05
Localitate: Arad

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Noi 2011, 15:08

Asta e tare de tot,gasita pe site la L.r.s.

Concurs de bass in Ungaria

de gyorg pe Vin Noi 25, 2011 1:34 pm

La Holbina am propus sa organizam o etapa de pescuit la bass in luna decembrie in Ungaria, pe pista de la Bokod.
Putem sa o numim cupa Romaniei la bass, iar participarea sa fie exclusiv romaneasca fara a conta in vre-un campionat national.
Din punct de vedere al regulamentului vom adopta regulamentul international la bass cu 5 cei mai mari bass pe mansa, dar cu doua manse de 4 ore. Echipe de 2, fie din aceiasi barca, fie din barci separate, dar conteaza in echipa.
Premiul l-am propus sa fie constituit dintr-o participare personala a fiecarui participant in cuantum a 100EURO. Daca vom fi cateva echipe vom da numai premiu I , daca vor fi multe echipe vom impartii intre locul 1;2; 3 si cea mai mare captura.

Si-au aratat intentia de a participa urmatorii:
- Paco
- Malin
- Dorian
- Ciobi (Csaba)
- Emil Grecu
- Bunghez
- eu
Daca sunt si alte persoane interesate, puteti anunta direct aici sau pe mp

Lucian Constantin - Gyorg
http://www.gyorg.ro

gyorg Mesaje: 410Membru din: Mie Ian 23, 2008 9:46 amLocaţie: Ilfov

Sus

--------------------------------------------------------------------------------




Re: Concurs de bass in Ungaria

de popescu stefan pe Vin Noi 25, 2011 1:49 pm

Cupa României este deja drept de proprietate intelectuală a FRPS.


No bine,hai ca organizez si eu „Cupa Roamaniei„pescuit de pe mal,pe Mures.Poate participa oricine.Popescule ce faci ,ma dai in judecata??
Mai bine ai mictiona contra vintului.Fara C.I.S.,esti exact ca si ce ramine in urma mictionarii...N-am voie sa scriu aici, da pricepi ce..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns