Dizolvarea F.R.P.S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Dizolvarea F.R.P.S

Mesaj de Mister Fisherman » 16 Dec 2012, 15:03

Eram curios sa stiu si dacă la elaborarea lui:
- au participat reprezentanţi ai mediului academic.
Adica ce vrei sa insinuezi , trebuie cu orice pret sa-i jignesti "inteleligenta" ? :lol: :lol: :lol:
Chiar n-ai priceput pana acum , ca presedintele cooperativei ...este si presedinte al "Academiei de Pescuit Recreativ/Sportiv " si decan al "Universitatii de Pescuit Sportiv la crap, staționar, răpitori, muscă artificiala, pescuit marin și casting "... pe care tot el urmeaza sa le infiinteze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 16 Dec 2012, 15:15

Prieteni pescari, e vrajeala cu vremea nefavorabila, la Alba Iulia acum este soare, curg burlanele zapada se topeste.
Nici vorba de situatie nefavorabila, probabil in tara. Si cum federatia are sustinere 0 si aia inghetata, sedinta se amana pana la ..........NU SE MAI TINE.
Eu oricum mai stau la ALBA IULIA minim 7 zile(serviciul asta e) asa ca va tin la curent cu........GOGA nr 7. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 16 Dec 2012, 15:24

zavera scrie:...si totusi.... :lol:
Mă bucur că există cineva care-mi monitorizează postările. Mai ales dacă este vorba de un Old_... :D
Eroul meu preferat din cărţile copilăriei era tot un Old (Shatterhand). :lol: :lol: :lol:[/quote]

OHHHHHH, inseamna ca esti la 45-50 ani, nu te da junior, filmul rula in anii 70-73, sau poate l-ai vazut "AFARA" si atunci esti 50-53, prietene. Confirmi????????
Eu nu cred ca esti cine zici ca esti!!!!!

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 16 Dec 2012, 16:53

jhonny scrie:
Mă bucur că există cineva care-mi monitorizează postările. Mai ales dacă este vorba de un Old_... :D
Eroul meu preferat din cărţile copilăriei era tot un Old (Shatterhand). :lol: :lol: :lol:

OHHHHHH, inseamna ca esti la 45-50 ani, nu te da junior, filmul rula in anii 70-73, sau poate l-ai vazut "AFARA" si atunci esti 50-53, prietene. Confirmi????????
Eu nu cred ca esti cine zici ca esti!!!!![/quote]

Nici nu ştiam că a fost şi film.
Este un personaj la romanului Winnetou, publicat la noi în patru volume, format de buzunar, la Editura Biblioteca pentru toţi.
Existăla noi acasă o bibliotecă foarte consistentă, cu cărţi pe care le-au citit părinţii mei, la vremea lor.

Oricum, contabilizez deja :

- am interese
- fac politică
- sunt răzvrătit
- sunt idealist
- sunt mai bătran decat tatăl meu :shock: :shock: :shock: (el abia a împlinit 46 de ani)

Ce mai urmează ? Astept !

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 16 Dec 2012, 17:30

Eu nu cred ca esti cine zici ca esti!!!!![/quote]

Pot să vă dau şi cateva sugestii, legătură cu cine aş fi de fapt :

- avand în vedere că îmi plac filmele de cinematecă (sunt fan H.Bogart), puteţi crede că sunt strămoşul octogenar şi decedat al actualului preşedinte al federaţiei de pescuit, resuscitat pentru binele pescuitului.
- dacă vă mai spun că politicianul meu preferat este o femeie, M.Thatcher (zis Doamna de Fier), veţi deduce că sunt evident femeie, chiar verişoară cu E.Udrea (ceea ce este de neiertat)
- pot fi, deasemenea, un spion infiltrat de un serviciu de informaţii străin (de la Mossad în sus, evident), urmărind să destabilizez liniştea şi pacea pogorată peste speranţele pescarilor romani.
- deoarece aţi constatat în mod sigur faptul că folosesc binişor limba romană (caz rar printre colegii mei de generaţie), este evident că nu exist în carne şi oase, fiind de fapt un intruder venit din altă galaxie.
- pot fi chiar adminul site-ului, dornic să mărească în mod artificial rating-ul, în vremuri grele, de stat în casă.
- de ce n-aş fi chiar trimisul lui Moş Crăciun, venit incognito să vă afle dorinţele ?

Cred că vă mai pot furniza variante, dar mă opresc aici, ca să nu vă pun neuronii la încercări prea grele.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Dec 2012, 18:06

- dacă vă mai spun că politicianul meu preferat este o femeie, M.Thatcher (zis Doamna de Fier), veţi deduce că sunt evident femeie, chiar verişoară cu E.Udrea (ceea ce este de neiertat)
- pot fi, deasemenea, un spion infiltrat de un serviciu de informaţii străin (de la Mossad în sus, evident), urmărind să destabilizez liniştea şi pacea pogorată peste speranţele pescarilor romani.

:lol1: :lol1: :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Dec 2012, 18:30

- de ce n-aş fi chiar trimisul lui Moş Crăciun, venit incognito să vă afle dorinţele ?
Trimisule lui Mos Craciun :lol: , nu te mai obosi sa aflii dorintele celor din acest topic pt. ca e degeaba :oops: nu de alta dar cei mai multi dintre cei care scriu pe aici in afara sa vorbeasca mult nu prea au facut nimic in ceea ce priveste pescuitul de competitie ....se dau doar cu parerea ca cei din emisiunea de pe TVR 2 numita D' ale lui Mitica :D :D :D

Din pacate nu o sa iesi cu ei la capat ....iti irosesti timpul de pomana :( :( mai bine mergi si tu la o copca mica :wink:sau mai bine recitesti odata aventurile lui Oldshatterhand. :D
Parerea mea. :respekt:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Dec 2012, 18:58

apsalba scrie: Păstrează-ți banii. S-ar putea să ai nevoie de ei când vei veni după legitimație. Sau ai decis să nu mai concurezi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
La cate concursuri ai organizat si anul acesta cred ca de acum in colo o sa te intreci pe tine insuti...tu realizezi ca esti penibil?!

De ce naiba nu te apuci de tricotat macrame, ca cipca vad ca iti iese bine...altceva nu ai reusit sa produci pana acum!...iar daca o sa trebuiasca sa vin sa imi iau legitimatia de la matale nu o sa am nevoie de bani, o harca intre ochi va fi suficienta ca sa ma faca sa ma simt bine. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Dec 2012, 19:10

COMUNICAT:

"Având în vedere condițiile meteorologice dificile, Adunarea Generală extraordinară din 15 Decembrie 2012 se amână până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Președinte FRPS

Ștefan Popescu"

http://frpsc.ro/comunicat-2/

:lol: :lol: :lol:

Vremurile sunt dificile, caci in aceleasi conditii meteo, AG a LRS s-a putut tine in 15 Decembrie 2012. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Dec 2012, 19:44

zavera scrie:
jhonny scrie:
Eroul meu preferat din cărţile copilăriei era tot un Old (Shatterhand). :lol: :lol: :lol:

Eu nu cred ca esti cine zici ca esti!!!!!
Nici nu ştiam că a fost şi film.
Este un personaj la romanului Winnetou, publicat la noi în patru volume, format de buzunar, la Editura Biblioteca pentru toţi.
Existăla noi acasă o bibliotecă foarte consistentă, cu cărţi pe care le-au citit părinţii mei, la vremea lor.

Oricum, contabilizez deja :

- am interese
- fac politică
- sunt răzvrătit
- sunt idealist
- sunt mai bătran decat tatăl meu :shock: :shock: :shock: (el abia a împlinit 46 de ani)

Ce mai urmează ? Astept ![/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol:
bun venit in lumea virtuala :headbash:
cu cat postezi mai mult, cu atata ai mai multe "calitati" bineinteles pe multe nu le stiai, dar lasa ca ti le descopera altii :twisted:
totusi cred ca idealist esti, razvratiti sunt cam toti care cred ca pot face ceva impotriva sistemului, chiar si la nivel de idei :lol:

p.s. vei sfarsi pescuind pe balti cu plata, sau pe dincolo, trust me, been there done that :shock:

Scrie răspuns