"stategia nationala " nu este decat rodul unei minti frivole in foame disperata de bani

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu cred că un astfel de subiect trebuie împins în derizoriu. Este o problemă serioasă, totuşi.razvan m. scrie:Este vorba de decretul prezidential popescian.
...si totusi....zavera scrie:Dacă prin nea Fănică vă referiţi la persoana pe care pot cel mult să o bănuiesc, atunci nici o şansă !audumbre scrie:...
Trebe' intai sa vorbesti cu nen'tu Fanica . Asta-i un fel de Cioaba.
Nu văd posibil un dialog între mine şi persoana respectivă. Nu sunt destul de charismatic !
Cu regret, recunosc că m-aţi cam pierdut pe drum...treaba cu neantul cunoaşterii depăşeşte cu mult nivelul meu de înţelegere. Metafizica nu a fost niciodată punctul meu forte.old_radu scrie:...Oldies.......but Goldies![]()
![]()
...nu te monitorizez , dar incercam sa te fac sa intelegi ca incepi sa te ratacesti in neantul cunoasterii![]()
...ziceai ca nu te bagi in politica , dar chestia asta cu federatia "pute" rau de tot a ...politica
...o sa incerc sa "cenzurez" postarile tale
...SPOR !...in cariera .
...aici ai dreptate , banuiam ca esti un "ratacitor" si cred ca nu te mai "gaseste" nimeni ... never everzavera scrie:...
Cu regret, recunosc că m-aţi cam pierdut pe drum...
Este şi motivul pentru care încerc să vă aduc din zona neantului cunoaşterii undeva mai pe pămant, să rătăcim împreună printre meandrele concretului, cu spunea un cunoscut Oldie din lumea politicăold_radu scrie:...aici ai dreptate , banuiam ca esti un "ratacitor" si cred ca nu te mai "gaseste" nimeni ... never everzavera scrie:...
Cu regret, recunosc că m-aţi cam pierdut pe drum...