CUPA EGRETA SPRING 2016 – Editia a III-a

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Avatar utilizator
razvan popa
utilizator constant
utilizator constant
Mesaje: 235
Membru din: 12 Apr 2014, 16:38
Localitate: BUCURESTI

CUPA EGRETA SPRING 2016 – Editia a III-a

Mesaj de razvan popa » 19 Feb 2016, 08:38

CUPA EGRETA SPRING 2016
Cupa Egreta Spring a ajuns la editia cu numarul III. Pescarii pasionati de pescuitul stiucii si bibanului sunt invitati pe ghiolurile Uzlina si Isac sa-si incruciseze lansetele.
ORGANIZATOR: Hidroturism, Egreta Resort
LOCATIE: Lacurile Uzlina si Isac
PERIOADA: 02-03 aprilie 2016
SPECIE PUNCTABILA: Biban 20cm, stiuca 40 cm
SPONSORI OFICIAL: Neumarkt
I. PROGRAM DE DESFĂŞURARE
• Vineri, 01 aprile 2016
o dupa amiaza – sosire concurenti, transfer Murighiol – Egreta Resort
o 19:00 – sedinta tehnica
o 20:00 – cina
• Sambata, 02 aprilie 2016
o 06:00 – mic dejun
o 07:00 – plecare spre lacul ISAC
o 07:30 – START mansa 1
o 16:30 – FINAL mansa 1 – ultima masurare a capturilor pentru clasamentul primei manse la punctul de start 16:30
o 19:00 – cina si anuntarea clasamentului dupa prima zi
• Duminica 03 aprilie 2016
o 6:00 – mic dejun
o 07:00 – plecare spre lacul ISAC
o 07:30 – START mansa 2
o 14:30 – FINAL mansa 2 – ultima masurare a capturilor pentru clasamentul mansei a doua la punctul de start 14:30
o 15:30 – masa
o 16:00 – anuntarea clasamentului final si FESTIVITATEA DE PREMIERE (prezenta obligatorie)
o 16:30 – transfer plecare la Murighiol
1. PREMII
Locul 1 – 2000 lei cash, vouchere Egreta Resort, premii sponsori
Locul 2 – 1500 lei cash, vouchere Egreta Resort, premii sponsori
Locul 3 – 1000 lei cash, vouchere Egreta Resort, premii sponsori
CAPTURA – 500 lei cash, voucher Egreta Resort, premii sponsori
Vor mai fi acordate premii in vouchere servicii turistice, premii surpriza, premii in obiecte, trofee si medalii pentru castigatori, diplome etc.
III. REGULI DE DESFASURARE
Art.1. Concursul se desfasoara pe natural, in lacurile Uzlina si Isac. Pestii care puncteaza sunt bibanul si stiuca. Dimensiunile minime sunt biban 20 cm si stiuca 40cm.
Art.2. Concursul se desfasoara din barca, pentru echipe de cate 2 concurenti. Barcile vor fi puse la dispozitie de catre organizator. Se poate participa si cu barci proprii. Nu exista restrictii de putere a motoarelor. Echipajele care doresc barcagiu il pot obtine, contracost.
Art.3. Pot participa maximum 30 echipe. Primele 18 echipe inscrise in concurs vor fi cazate la Egreta Resort, celelalte la hotelurile si pensiunile din jur. Serviciile de masa vor fi la Egreta Resort. Concurentii trebuie sa aiba obligatoriu platite taxele de pescuit si de acces in Rezervatie pentru anul 2016 (se pot obtine online)
Art.4. Concursul se desfasoara in regim CATCH AND RELEASE. Pestele va fi pastrat pe siruri sau in saci speciali, pana la masurarea de catre arbitri.
Art.5. Concursul se desfasoara in 2 manse; clasamentul final rezulta din insumarea punctelor obtinute in clasamentul din fiecare mansa. Pentru fiecare peste punctabil prins concurentul va primi 1 punct pentru fiecare centimetru.
Art.6. Punctele totale acordate unui echipaj intr-o mansa se obtin prin masurarea celor mai mari 3 capturi din fiecare specie (cei mai mari 3 bibani si cele mai mari 3 stiuci). In caz de egalitate in clasamentele pe manse sau general departajarea se face prin masurarea celor mai mari 2 pesti din fiecare specie.
Art.7. Toate echipajele vor avea un etalon de masura in barca. Echipajele care aduc la masurare pesti sub 20cm, respectiv 40 cm vor fi depunctate cu 20cm. Concurentii NU AU VOIE sa pastreze niciun moment mai mult de 3 pesti din fiecare specie in barca. Daca la masurare se vine cu mai mult de 3 pesti din fiecare specie echipajul va fi depunctat cu 20 cm. Pentru evidenta, fiecare echipaj va avea propria fisa in care se vor trece capturile.
Art.8. Plecarea inaintea startului se penalizeaza cu 20cm. ULTIMA MASURATOARE se face la ora stabilita in program (nu se mai face nici o masuratoare dupa semnalul de final). Daca intarzierea la masuratoare se face din cauza organizatorului nu se depuncteaza, dar echipajul trebuie sa anunte prezenta la punctul de masurare intr-un perimetru delimitat de organizatori). Echipajele care intarzie vor fi depunctate 20 cm in mansa respectiva.
Art.9. Pescuitul ESTE INTERZIS tuturor echipajelor concurente pe canalele dintre cele 2 lacuri. Distanta minima dintre barci va fi obligatoriu de 20 m. Dupa masuratoare, concurentii nu au voie sa pescuiasca mai aproape de 20 m de barca arbitrilor. Nerespectarea acestor reguli se va sanctiona cu cartonas galben. 3 cartonase galbene inseamna eliminarea din mansa.
Art.10. Pentru masurare exista 2 echipaje de arbitri, unul in punctul A altul in punctul B. Concurentii vor primi harti in care sunt evidentiate punctele de masurare.
Art.11. Startul si finalul manselor sunt propuse in “Programul concursului” si se vor stabili cu exactitate la sedinta tehnica.
1. TAXA DE PARTICIPARE SI PLATA EI1400 lei/echipa 2 – Servicii turistice la Egreta Resort ( cazare camera dubla, mese, pachet, transfer, premii)
1200 lei/echipa 2 – Cazare Pro Delta, servicii masa Egreta Resort, pachet, transfer, premii.
1800 lei/echipa 3 – Servicii turistice la Egreta Resort pentru 3 persoane (cazare camera tripla, mese, pachet, transfer)In plus, ca optionale, se vor plati la solicitarea fiecarei echipe barca cu motor (200 lei cu benzina inclusa) si eventual barcagii.
Barcagiul se poate aduce la solicitarea concurentilor, facuta odata cu inscrierea in concurs si echipa va achita numerar pentru acesta 100 lei/zi la organizatori.
Plata taxa: se va realiza prin virament bancar în contul SC Hidroturism SRL sau numerar la organizatori:
Titular de cont: SC Hidroturism SRL
Certificat de identificare fiscala: RO24868022
Banca: Banca Transilvania Tulcea
Cod IBAN: RO49 BTRL RONC RT0V 0905 0301
Menţionaţi: înscriere CUPA EGRETA SPRING 2016, numele echipei
V. CONDIŢII DE PARTICIPARE si ANTRENAMENT
Participarea unei echipe la concurs este validata de anuntarea numelor concurentilor si achitarea taxei de participare sau a unui avans de minim 40% din taxa si anuntarea pe unul din mailurile de contact.
VII. CONTACT
Dan Ghinescu – 0723 226 135 – turism@hidroconstructia.com
Razvan Popa – 0722 317 908 – razvanpopa001@yahoo.com

Scrie răspuns