Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran
Mesaje: 2312
Membru din: 11 Apr 2011, 15:01

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 10 Oct 2016, 18:25

O sa tot covoace la AG-uri si o sa tot invoce la motive de amanare pana se vor satura cei care il contesta acum si nu se vor mai prezenta la cooperativa :lol: Pe tactica asta mizeaza impostorul ca sa obtina majoritatea de 2/3 din voturile celor prezenti/absenti :lol:

Dar cel mai simplu este asa

Art.19. Adunarea Generală este statuar constituită în prezenţa a 2/3 din numărul delegaţilor cu drept de vot. În situaţia în care nu se întruneşte numărul necesar, se va convoca o nouă Adunare Generală în termen de maxim 10 zile, aceasta fiind statuară indiferent de numărul delegaţilor cu drept de vot prezenţi.

b) cu o majoritate de 2/3 din numărul membrilor prezenţi şi absenţi:

– pentru schimbarea scopului Federaţiei;

– pentru dizolvarea Federaţiei.

Hotărârile luate în condiţiile legii şi ale prezentului statut sunt obligatorii pentru toţi membriiindiferent dacă au luat sau nu parte la Adunare si intră în vigoare în termen de 15 zile de la adoptarea lor, dacă nu se stabilesc alte termene.

Hotărârile contrare legii şi prezentului statut pot fi atacate în justiţie de oricare dintre membrii afiliaţi, în termen de 15 zile de la data când au luat la cunoştinţă sau de la data Adunării, dacă au fost prezenţi.
si multumeste pe toata lumea


HAI CU DIZOLVAREA !



:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Avatar utilizator
lazarini
veteran
veteran
Mesaje: 1106
Membru din: 18 Mar 2005, 00:50
Localitate: Arad

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de lazarini » 10 Oct 2016, 18:59

culmea tupeului scrie:Hotărârea AGEx, are câteva carențe în acest sens, fapt care poate duce la anularea ei. Am înteles că
s-a sesizat Comisia de Apel sau urmează să fie sesizată.
Deci ma bucur. Sincer ma bucur. Cu cat se .... mai mult pe toti membrii, cu atat mai bine.
Auzi la el: Comisia de apel "s-a sesizat" sau urmeaza "a fi sesizata". Evident, comisia de apel este o comisie independenta, care nu actioneaza la comanda federalului.

cezar.ch
veteran
veteran
Mesaje: 524
Membru din: 19 Aug 2010, 12:06

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de cezar.ch » 10 Oct 2016, 19:57

razvan m. scrie:Pentru exludere sau admitere e nevoie de 2/3 din voturile membrilor prezenti. Putin probabil sa vedem vreo excludere ori admitere de membri pana nu se limpezeste treaba cu demiterea. Deci punctele alea sunt de umplutura.

Cat despre teza popesciana cu demiterea jumatatii neinteresante a biroului federal, trebuie spus ca e o aberatie din punct de vedere juridic. Dar asta cred ca nu mai mira pe nimeni, cunoscut fiind modul urechistic si complet afon in care dom' injiner interpreteaza chiar si cel mai limpede text de lege.
Ce ma mira este cum de a reusit sa ii prosteasca cu o astfel de scorneala. Atat de slaba e consilierea juridica de care "beneficiaza" opozitia ? Parca era vorba de o casa de avocatura specializata in litigii sportive. Atunci nu inteleg cum ii poate zapaci injinerul in halul asta. Ce casa de avocatura e asta care joaca dupa cum canta afonul ?!
Iar daca vedeti ca va face asa usor din vorbe, de ce naiba nu va luati avocatul cu voi la AG ?!
Domnule Mihuta, haideti sa stam stramb si sa judecam drept. Exista vreun presedinte de federatie mai recomandabil decat dl.Stefan Popescu?
Eu cred ca nu.
Este ca un vaccin...bagi in corp un virus anihilat, se creaza la inceput putina febra si greata (plus galagie pe forumuri), apoi organismul sanatos creaza anticorpii necesar pastrarii starii de sanatate.
Prin "eforturile" domnului Popescu lumea pescarilor a devenit mai solidara, oficialitatile mai atente la fenomen (poate prea atente, din moment ce se fac si promisiuni electorale), noi ne distram destul de bine...viata ar fi mult mai trista fara dl. prezident.

Opozitia asta din FRPSC este o oaste de stransura, compusa din mercenari refuzati de fenomen, atrasi de dl.Popescu cu diverse promisiuni...ce mai, protagonisti de vise umede. Mai bine cu Popescu decat cu niste d'astia...cel putin asa cred eu.

Avatar utilizator
razvan m.
veteran
veteran
Mesaje: 4456
Membru din: 18 Oct 2004, 17:24
Localitate: arad
Contact:

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de razvan m. » 10 Oct 2016, 20:34

Perfect adevarat. Nu le plang eu de mila alora care s-au bagat de buna voie sub pulpana prezidentiala si il pupau cu voluptate in dos pe mesianicul prezident, care urma sa aduca izbavirea pescuitului romanesc si bunastare lor personala. Si care acuma, brusc, s-au trezit cu... un gust amar. :lol:
Indignarea mea cu privire la ceea ce se intampla acolo e de natura profesionala. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Avatar utilizator
Tavi
veteran
veteran
Mesaje: 5834
Membru din: 22 Ian 2005, 17:13
Localitate: Sibiu

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Tavi » 11 Oct 2016, 09:21

Popescu trebuie sa ramana presedinte al federatiei pana la sfarsitul deloc placut al acesteia si sa de socoteala pentru ce a facut, mai ales cu banii...
Dupa umila mea parere tre sa fi inconstient sa-ti asumi raspunderea pentru patrimoniul unei asemenea facaturi, sunt multe chestii dubioase acolo, in special modul de obtinere al banilor publici. :evil:
De altfel, in trecut el si-a facut exitul din asociatiile pe care le-a dus la faliment la timp, inainte sa-l ia cineva la bani marunti, vezi apsalba, fnpsr. Nu-i dati din nou ocazia sa se spele pe maini ...
Popescu presedinte! :twisted:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Avatar utilizator
razvan m.
veteran
veteran
Mesaje: 4456
Membru din: 18 Oct 2004, 17:24
Localitate: arad
Contact:

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de razvan m. » 11 Oct 2016, 11:28

Realitatea bate inca o data filmul la federatia de carton !!!
Eternul prezident scrie:
CONVOCATOR DE URGENȚĂ
October 11, 2016 by popescu.stefan Leave a Comment

Întrucât în urma Adunării generale extraordinare din data de 8.10.2016 nu s-a emis Hotărârea Adunării generale privind adoptarea Motiunii depuse de cluburile semnatare, în conformitate cu prevederile art. 19 din statut, se convoacă de urgență întrunirea participanților la această adunare în data de 15 octombrie 2016 ora 10, la sediul federației din Alba Iulia, str. Octavian Goga nr. 7, jud. Alba, pentru a se redacta și vota forma și conținutul Hotătârii Adunării Generale extraordinare, precum si modalitățile de contestare. Procesul verbal de ședință nu poate înlocui Hotărârea Adunării generale extraordinare.

În situația în care nu se va întruni cvorumul prezent la Adunarea generală extraordinară, aceasta se va reprograma până la întrunirea cvorumului din data de 8.10.2016. Până la emiterea Hotărârii Adunării generale, Biroul federal își continuă activitatea în actuala formulă.

Președinte,

Ștefan Popescu
Asta se chisa pe ei cu bolta !!! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

APSHD
veteran
veteran
Mesaje: 1125
Membru din: 27 Ian 2007, 20:51
Localitate: HUNEDOARA

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de APSHD » 11 Oct 2016, 12:48

:respekt: Eu unul nu voi mai participa la nici o A.G. a Federatiei .
Nu vreau sa mai particip la o A.G cu : urlete , jigniri si amenintari . Consider ca este sub demnitatea mea sa stau la masa cu asemenea specimene umane.
In Federatie sunt citeva Cluburi si citiva Presedinti foarte seriosi cu care se poate discuta , dar sunt si citeva Cluburi conduse de persoane dubioase printre care si Clubul Carping condus de un anume Rudeanu , un excroc notoriu care a inselat un pescar din Deva care a fabricat boilesurile Carping ani la rind iar in ultima perioada nu ia mai platit boilesurile fabricate cu toate ca lea ridicat de la fabrica si lea comercilizat in toata tara , acesta raminind cu datorie substantiala catre producator iar acesta fiind de buna credinta a ajuns in pragul falimentului a trebuit sa intrerupa orice colaborare cu clubul Carping condus de Rudeanu.Cu boilesurile fabricate la Deva de prietenul meu si neplatite , Rudeanu se lauda ca a ajuns Vicecampion Mondial la Crap. Ce fel de om poate fi acest Rudeanu cind stie ca a distrus o familie si se incoroneaza cu titlul de Vicecampion Mondial la crap pe munca si meritele unui om pe care a refuzat sa-l plateasca :?: Si nu uitati Clubul Carping face parte din Federatie si participa la concursuri de crap sub egida AGVPS. Poate cineva sa-mi garanteze ca acest Club nu are interese escunse (dupa ceea ce a facut) :?: . Cu ce interese sa inscris in Federatie :?: Aceste intrebari ar trebui lamurite de catre Cluburile afiliate la Federatiesi . :respekt:

cezar.ch
veteran
veteran
Mesaje: 524
Membru din: 19 Aug 2010, 12:06

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de cezar.ch » 11 Oct 2016, 13:32

APSHD scrie::respekt: Eu unul nu voi mai participa la nici o A.G. a Federatiei .
Nu vreau sa mai particip la o A.G cu : urlete , jigniri si amenintari . Consider ca este sub demnitatea mea sa stau la masa cu asemenea specimene umane.
In Federatie sunt citeva Cluburi si citiva Presedinti foarte seriosi cu care se poate discuta , dar sunt si citeva Cluburi conduse de persoane dubioase printre care si Clubul Carping condus de un anume Rudeanu , un excroc notoriu care a inselat un pescar din Deva care a fabricat boilesurile Carping ani la rind iar in ultima perioada nu ia mai platit boilesurile fabricate cu toate ca lea ridicat de la fabrica si lea comercilizat in toata tara , acesta raminind cu datorie substantiala catre producator iar acesta fiind de buna credinta a ajuns in pragul falimentului a trebuit sa intrerupa orice colaborare cu clubul Carping condus de Rudeanu.Cu boilesurile fabricate la Deva de prietenul meu si neplatite , Rudeanu se lauda ca a ajuns Vicecampion Mondial la Crap. Ce fel de om poate fi acest Rudeanu cind stie ca a distrus o familie si se incoroneaza cu titlul de Vicecampion Mondial la crap pe munca si meritele unui om pe care a refuzat sa-l plateasca :?: Si nu uitati Clubul Carping face parte din Federatie si participa la concursuri de crap sub egida AGVPS. Poate cineva sa-mi garanteze ca acest Club nu are interese escunse (dupa ceea ce a facut) :?: . Cu ce interese sa inscris in Federatie :?: Aceste intrebari ar trebui lamurite de catre Cluburile afiliate la Federatiesi . :respekt:
La cine a țipat Rudeanu, domnule? La domnul președinte Popescu? Și-a permis? Vai de capul lui!

Nu cumva acest domn Rudeanu era prezentat de dl Popescu și vajnicii lui tovarăși de luptă ca un "trofeu, monstru sacru al carpfishing-ului românesc", uns peste noapte antrenor federal etc, etc, etc?
Nu păzea dl.Rudeanu parcările din Cancun - Mexico pândind delegații la Congresul CIPS și încercând să facă "lobby federal"?
Dom'le, vă invidiez...sunteți gașcă mică, dar veselă la federația asta! Aferim :D

Avatar utilizator
razvan m.
veteran
veteran
Mesaje: 4456
Membru din: 18 Oct 2004, 17:24
Localitate: arad
Contact:

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de razvan m. » 11 Oct 2016, 13:52

E unul dintre putinii care au iesit pe plus din aceasta frumoasa asociere. L-a trimis prezidentul peste ocean si a vazut Cancunul pe banii federatiei. Tot e ceva ! :D
Ar fi pacat sa strice acum prientenia. :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

APSHD
veteran
veteran
Mesaje: 1125
Membru din: 27 Ian 2007, 20:51
Localitate: HUNEDOARA

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de APSHD » 11 Oct 2016, 14:24

Domnule RUDEANUdaca considerati ca am dezinformat cu ceva pescarii de pe acest Forum , asa cum vam informat la telefon acum citeva momente cind ma-ti amenintat cu procese astept cu nerabdare citatia de la Instanta unde voi demonstra ca am dreptate............ :respekt:

Scrie răspuns