Hai ca daca tot ai luat-o in gusa cu pescuitul sportiv , macar sa o iei si cu cel recreativ... ca sa te racoresti

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ieri a fost sedinta Biroului federal de validare a candidaturilor depuse de catre cluburile afiliate.CONVOCATOR
SEPTEMBER 30, 2016 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
...având ca ordine de zi următoarele:
Validarea dosarelor de candidaturi depuse de către cluburile afiliate;...
Președinte
Ștefan Popescu
Om vedea domnule coleg....cred ca nea Fanica nu are emotii de data asta20 de Federatii sportive finantate de la Buget functioneaza ilegal . Oare care sunt aceste Federatii![]()
Vali, federatia de pescuit a primit si anul asta ceva bani...vreo 25.000 ron. Dar nu asta este problema, anul nu s-a terminat, socotelile nu s-au facut inca. Problema este anul 2015, cand au fost alocate sume tuturor federatiilor...unele le-au cheltuit legal, iar altele...stiu ca ar fi vreo 23 de federatii, in special cele mici, pentru care Curtea de Conturi nu a dat scrisoare de descarcare. Asta se traduce prin neomologarea cheltuielilor si cerinta recuperarii, cu dobanda, a banilor cheltuiti neregulamentar.vali stratonov scrie:Om vedea domnule coleg....cred ca nea Fanica nu are emotii de data asta20 de Federatii sportive finantate de la Buget functioneaza ilegal . Oare care sunt aceste Federatii![]()
ca pe 2016 a primit.....PAS finantrare.
Da asa este, moderatorul ala te adoarme...dupa ora 22,00 s-a vorbit despre sport, am urmarit vreo 10 minute un dialog despre tenis cu un organizator de competitii de la Sibiu, dar m-am plictisit si ... am manevrat telecomanda.razvan m. scrie:Pana la urma a fost emisiunea despre federatiile sportive? M-am uitat, dar am vazut ca se dezbat subiecte politice si, cum moderatorul e praf si pulbere, n-am rezistat decat 15 minute.
Cezar ai dretptate in ce priveste suma de "primit" dar cei 25000 ron nu au ajuns nici azi in conturile FRPS.Vali, federatia de pescuit a primit si anul asta ceva bani...vreo 25.000 ron.
Aici ai perfecta dreptate ....sa stii ca nici AG al FRPS nu a descarcat de gestiune pe d-ul presedinte pt modul in care a cheltuit cei 70000 roni primiti in 2015.Problema este anul 2015, cand au fost alocate sume tuturor federatiilor...unele le-au cheltuit legal, iar altele...stiu ca ar fi vreo 23 de federatii, in special cele mici, pentru care Curtea de Conturi nu a dat scrisoare de descarcare. Asta se traduce prin neomologarea cheltuielilor si cerinta recuperarii, cu dobanda, a banilor cheltuiti neregulamentar.
Stirile sunt ca a trecut cu scorul de 7 -6 votul privind motiunea de demitere a Biroului Federal(din care face parte implicit si prezidentulPana la urma l-au zburat din cooperativa pe impostor sau aia au de gand sa platesca in solidar cu el si sa-l lase in continuare sa-si faca de cap pe banii lor ?