Mister Fisherman scrie:Pe site-ul infamei cooperative aflam ca acesta si-a gasit destui viitori "cotizanti" si mari amatori de "examene si taxe pentru licentea de pescar sportiv" pentru a putea "practica pescuitului sportiv ca activitate de agrement și recreere "
MEMBRI AFILIAȚI PROVIZORIU:
1. Asociația Județeană de Pescuit Sportiv Gorj
2. ASOCIATIA CLUB SPORTIV AL PESCARILOR ” NERA ” BOZOVICI ,
3. ASOCIATIA CLUB SPORTIV AL PESCARILOR ” DUNAREA ALBASTRA” MOLDOVA NOUA
4. ASOCIATIA CLUB SPORTIV AL PESCARILOR ” BIRZAVA “ RESITA
5. ASOCIATIA CLUB SPORTIV AL PESCARILOR ” CARAS ” RESITA
Pentru ca am vazut Resita in text, si pentru ca sunt oarecum familiarizat cu peisajul local, am vrut sa vad cine se mai afla in spatele celor doua cluburi sportive.
ASOCIATIA CLUB SPORTIV AL PESCARILOR ” CARAS ” RESITA, cu urmatoarea conducere:
Persoane de contact:
Orbulescu Mihai director general
Ciusdic Ion director adjunct
Din ce imi aduc aminte, aceasta asociatie si-a inceput activitatea cu mult elan, si si-a incetat foarte brusc activitatea cand nu am mai putut vinde permise, necastigand nicio apa de la ANPA.
ASOCIATIA CLUB SPORTIV AL PESCARILOR ” CARAS ” RESITA cu acelasi CIUSDIC ION (cel de la APS Caras), dar acum cu calitatea de Presedinte.
Sa intelegem ca cei doi, Orbulescu si Ciusdic, s-au suparat si si-au facut fiecare asociatia lui? (poate ca sa dea mai bine la numar pentru Federatia de Carton).
Sincer, de Orbulescu, pe plan local, s-a auzit pe plan local doar cand statul roman a taiat indemnizaziilor falsilor revolutionari. El, cand si-a vazut "viitorul" afectat si constrans sa isi gaseasca o slujba ca toti ceilalti, a iesit in strada si a facut greva foamei. De Ciusdic nu am gasit mare lucru "online", decat ca ar fi deasemenea "revolutionar cu mult timp liber", si ceva somatii de plata de la impozite. ( sa fie asta un element comun ce iti permite afilierea la federatia de carton?
Toate informatiile sunt publice, si foarte usor de gasit la o simpla cautare pe "goagal".
Oare unora nu le e rusine?!!!! Cu asa personaje iese in fata Mopescu??