Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Bravo baieti! Felicitari!!! Acolo e locul romanilor, sus pe podium!!!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Mitomanul nu se multumeste doar cu infama cooperativa , el are planuri mult mai "grandioase"
http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/ ... orum/null/
Muahahahahahahahahahahahaha

Am citit anul trecut pe facebook o declaratie a lui Popescu prin care lansa ideea infiintarii unui partid al pescarilor
http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/ ... orum/null/

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Deja devine ingrijoratoare tacerea federala, cred ca ar trebui dat curs solicitarii de mai susrazvan m. scrie:Pe saitul FRPS inca nicio referire la Campionatul Mondial de Crap. Daca stati careva prin apropiere, dati o fuga pana la sediu, sa nu fi patit prezidentul ceva !

Ma indoiesc ca rezultatul exceptional obtinut de concurentii romani constituie un impediment pentru federatie in realizarea drepturilor sale legitime. In caz contrar, asta ar insemna o adevarata tradare fata de cei care au investit atata incredere in idealurile federale, o subminare a eforturilor de recunoastere a calitatii de unica autoritate de reglementare in domeniul pescuitului sportiv (sub toate cele trei forme de manifestare, evident

Dupa cum a reactionat la rezultatele celor din spinning , eu totusi cred ca are legatura. Si anume sa nu cumva sa fie evidentiata de cineva diferenta enorma intre cele doua realizari in competitiile crapiste. Cea federala si cea a baietilor "inafara legii"
Mai bine respira o vreme prin trestie ...si revine el dupa 

ULK scrie:Dupa cum a reactionat la rezultatele celor din spinning , eu totusi cred ca are legatura. Si anume sa nu cumva sa fie evidentiata de cineva diferenta enorma intre cele doua realizari in competitiile crapiste. Cea federala si cea a baietilor "inafara legii"Mai bine respira o vreme prin trestie ...si revine el dupa
Eee se pare ca no, mai oleaca si dadea in ikter mecanic,.....deja a iesit la interceptie:
X-ul neutru " ........In mod evident va lipseste simtul ridicolului, cata vreme nu sunt nici doua zile de cand doi pescari reprezentand Romania au castigat titlul mondial in Spania."
Y-cu' federal ".....Nu știu dacă cei care au participat în numele României, fără ca România să-i autorizeze, au simțul responsabilității faptelor lor. Oricum, pentru asta vor fi nevoiți să dea socoteală în fața unui procuror, întrucât se pare că este singura cale pentru a se
conștientiza că în țara asta nu face fiecare ce crede, ci doar ce este legal". Ta na na na

Unde zice asta?catalinAR scrie:Eee se pare ca no, mai oleaca si dadea in ikter mecanic,.....deja a iesit la interceptie:
X-ul neutru " ........In mod evident va lipseste simtul ridicolului, cata vreme nu sunt nici doua zile de cand doi pescari reprezentand Romania au castigat titlul mondial in Spania."
Y-cu' federal ".....Nu știu dacă cei care au participat în numele României, fără ca România să-i autorizeze, au simțul responsabilității faptelor lor. Oricum, pentru asta vor fi nevoiți să dea socoteală în fața unui procuror, întrucât se pare că este singura cale pentru a se
conștientiza că în țara asta nu face fiecare ce crede, ci doar ce este legal". Ta na na na
S-a blocat acu' pe placa ...deja se aude tot mai ragusit si scartaie rau . Sa nu se strice de tot 

Pe a lui 'fatza de buci'...scuzi...facebooklazarini scrie:Unde zice asta?catalinAR scrie:Eee se pare ca no, mai oleaca si dadea in ikter mecanic,.....deja a iesit la interceptie:

- semlecangheorghe
- veteran
Pai daca va era dor sa il auziti,iaca..in deplina sa splendoare..
buuuu...''infractiune''...
El o primit CIS la finele lunii august 2013 , si da in judecata pentru
http://frpsc.ro/primul-lot-national-urm ... -judecata/PRIMUL „LOT NAȚIONAL” URMEAZĂ A FI TRIMIS ÎN JUDECATĂ
OCTOBER 14, 2015 BY POPESCU.STEFAN LEAVE A COMMENT
Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara a finalizat urmărirea penală împotriva așa zisului Club Sportiv „Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportiv Timiș”, pentru participarea neautorizată la CM pe cluburi din anul 2013. Odată cu respectiva asociație, din dosar mai fac parte (printre alții) și așa zișii sportivi Sabău Savinel, Boldea Alin, Cosmin Darii, Bâltac Eugen ș.a.
Acum să vedem ce vor decide instanțele, întrucât Parchetul a încadrat respectiva faptă ca infracțiune. Urmează celelalte „loturi naționale” în ordinea participării la Campionatele Mondiale. Pentru că fiecare are câte o sesizare la Parchert. Precizez faptul că federația s-a constituit ca parte civilă în dosar pentru a repara daunele produse de așa zișii sportivi.
buuuu...''infractiune''...

El o primit CIS la finele lunii august 2013 , si da in judecata pentru
...sa ii de careva pastilutzele.., pentru participarea neautorizată la CM pe cluburi din anul 2013.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Eu cred ca ar trebui ignorat complet dnul Puie Mopescu ii faceti aici reclama gratuita