Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Avatar utilizator
semlecangheorghe
veteran
veteran
Mesaje: 9544
Membru din: 04 Mai 2009, 07:05
Localitate: Arad

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Apr 2013, 09:37

apsalba scrie:
semlecangheorghe scrie:
apsalba scrie:semelcan,
Dacă ai un cont pe skype sau mesenger, ți-l pot arăta on line!
PS Oare de ce au început să mă sune pescarii de competiție?


De ieri tot astept....Ti-am trimis adresa de yahoo...Astept...astept... :D
Am zis că ți-l arăt, nu că ți-l trimit. Te-am adăugat în listă și ne contactăm prin video.

N-am conexiune video..Saptamina viitoare ma duc pe la Casa Pescarului la cumparaturi..o sa il vad acolo daca exista....ultima oara n-a putut fi vazut aidoma Pentateuhului in Sfinta Sfintelor..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran
Mesaje: 4413
Membru din: 24 Mar 2006, 14:56
Localitate: alba iulia

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 06 Apr 2013, 09:59

bogdanpesc scrie:Dar, asta e. Domnia și prostia se plătesc. Stau și mă întreb cât vor mai suporta pescarii sportivi poziția de slugi ale AGVPSR.

vezi ca iar jicnesti in masa......si iar o sa-ti umple frigideru...te mai miri ca nu vorbeste lumea civilizat cu tine
Am citat din clasici! :lol: :lol: :lol:
PS Te simți jignit?

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant
Mesaje: 211
Membru din: 23 Iun 2007, 18:06
Localitate: Pitesti-Calarasi
Contact:

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de bogdanpesc » 06 Apr 2013, 10:17

si care e clasicul ala....pescar sportiv= sluga agvps
si DA ma simt jicnit

apsalba
veteran
veteran
Mesaje: 4413
Membru din: 24 Mar 2006, 14:56
Localitate: alba iulia

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 06 Apr 2013, 11:11


apsalba
veteran
veteran
Mesaje: 4413
Membru din: 24 Mar 2006, 14:56
Localitate: alba iulia

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 06 Apr 2013, 11:24

Tavi scrie:
apsalba scrie:Cere-i lui Șelaru să-i deconteze. Participarea la competiții oficiale este suportată de reprezentantul României la CIPS, nu de pescarii sportivi. Așa zice legea!
lege nu spune asa ceva.
"d) angajamentul solicitantului, conform căruia cheltuielile care decurg din calitatea de membru afiliat vor fi suportate din surse financiare proprii."
Evident ideea acest articol este ca solicitantul, aka federatia care solicita AVIZUL isi va suporta din surse proprii si NU din bugetul statului cheltuielile respective. Care cheltuieli pot include sau nu si cheltuielile cu participarea la competitii, asta e decizia federatiei, nu a legii. E o absurditate ce zici.
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;
b) organizeaza, conduc, controleaza si supravegheaza activitatile si competitiile sportive oficiale la nivel national, in baza statutelor si regulamentelor adoptate;
c) organizeaza si coordoneaza intreaga activitate a arbitrilor pe ramuri de sport, privind formarea, perfectionarea continua, clasificarea si promovarea acestora, pe baza unui regulament propriu de functionare;
d) elaboreaza si realizeaza planurile de pregatire si de participare a sportivilor de performanta romani din cadrul reprezentativelor nationale la competitiile internationale;
(2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.

Avatar utilizator
Tavi
veteran
veteran
Mesaje: 5834
Membru din: 22 Ian 2005, 17:13
Localitate: Sibiu

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Tavi » 06 Apr 2013, 11:31

apsalba, nu e cum interpretezi tu, dar pana la urma interpreteaza cum doresti.
Dar ai grija ce-ti doresti, pentru ca daca printr-o minune federatia obtine CIS-ul si ajunge reprezentantul Romaniei la CIPS, sa nu cumva sa uiti ce sustii acum si mai ales sa nu uiti sa achiti decontul, asa cum ai facut si alte dati. :D :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Mister Fisherman
veteran
veteran
Mesaje: 2312
Membru din: 11 Apr 2011, 15:01

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 06 Apr 2013, 12:09

Chiar va place cum va minte infama cooperativa ? N-ati vazut ca de 3 zile o tot suge aiurea ca are CIS ... si el nu se poate kka de foame :lol: :lol: :lol:
A aruncat o fumigena si asteapta sa puna botul lumea la vrajeala lui de retard :lol: :lol: :lol:
Nu poti sa te astepti la ceva bun de la un bosorog senil , mitoman dovedit si impotent , care n-a facut nimic la viata lui ....decat a tzepuit lumea ...vezi cazul permiselor , a concursurilor in care a uitat sa mai plateasca premiile si a fugit cu banii etc
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

vali stratonov
veteran
veteran
Mesaje: 4617
Membru din: 19 Sep 2006, 13:26
Localitate: cluj-napoca

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de vali stratonov » 08 Apr 2013, 08:49

"
Asociația Clubul Sportiv Cetate Alba Iulia, convoacă sportivii legitimați sâmbătă 13 aprilie 2013 ora 10, la baza sportivă Cerbu Arini, pentru a începe programul centralizat de pregătire, în vederea selecționării echipelor ce vor reprezenta clubul în competițiile oficiale naționale organizate de Federația Română de Pescuit Sportiv. Copiii vor fi însoțiți de unul dintre părinți.

Președinte – Dan Valentin Dănilă
Sa intelegem ca tu vei fi si antrenorul selectioner .... :D :lol1: :lol1: :lol1:
Sau vine personal domnul Hirsan de la Arad sa inceapa programul de pregatire cu o usoara alergare cu genunchii la piept :D :D :D , poate mai prindeti un loc la CIPS-FIPS la Campionatul Mondia al pescuitului de pe mal din luna mai. :lol1: :lol1: :lol1:

P.S .Daca aveti nevoie cumva de vitamine , da-mi un semn pt. ca am un prieten foarte bun care e reprezentantul in Romania a unei firme care produce tablete Efervescente cu Multi-vitamine :wink: bineinteles pe moca, adica sponsorizare. :lol1: :lol1:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Avatar utilizator
Adelin
Moderator
Moderator
Mesaje: 5271
Membru din: 14 Apr 2004, 22:53
Localitate: ARAD

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Adelin » 08 Apr 2013, 23:22

apsalba scrie:
Adelin scrie:
apsalba scrie: PS Oare de ce au început să mă sune pescarii de competiție?

Daca zici ca te-au sunat pescarii de competitie sa se inscrie, iti spun ca poate ai inteles matale gresit. Poate ca te-au sunat aceea care nu sunt in stare sa faca performanta intr-un cadru bazat pe valori si vor sa fure startul...aia de te-au sunat nu sunt fratii nostri care au tras ani de zile sa acumuleze cunostinte si experienta pt a putea face performanta afara din tara, sunt doar niste tradatori si te merita presedinte.

...dar sincer cred ca telefoanele pe care le-ai primit au fost imaginare.
Data viitoare cand iti mai sina telefonul deschide ochii si aprinde lumina inainte sa raspunzi...o sa vezi ca de fapt e mama soacra. :-)
La ce îți folosește cunoștința și experiența dacă nu poți să ți-o manifești?
PS Cu ce te-am trădat eu pe tine? Să ții minte un sfat! Nimeni nu este de neînlocuit și mândria cumulată cu înfumurarea a distrus mulți oameni. Trezește-te și stai cu picioarele pe pământ. Asta este realitatea, nu fumurile voastre.
Nu o sa ai in cooperativa pescari de competitie adevarati niciodata...daca prin apsurd o sa iti bata cineva la usa, sa sti ca aceea nu-s pescarii valorosi din romania, sunt doar niste tarfe...asa ca sugestia mea e sa folosesti prezervative. :evil:

Iar in ceea ce ma priveste eu de buna voie nu o sa stau capra in fata ta!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran
Mesaje: 4413
Membru din: 24 Mar 2006, 14:56
Localitate: alba iulia

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 06:39

Ce nu pricepi tu fiule, este un lucru elementar. Din punct de vedere juridic, acești pescari de competiție nu există, dintr-un motiv foarte simplu; nu sunt legitimați de o federație sportivă, așa cum prevede legea. Nu este vina mea că AGVPSR și-a bătut joc de pescarii sportivi, nefiind nici un registru de evidență al acestora, lipsind clasificările sportive la care aceștia aveau dreptul și neavând un regulament privind statutul pescarului sportiv, așa că tu ești pescar de competiție doar în mintea ta. Statul capră este o formulă dată celor care trișează pe pista de concurs, favorizându-și un adversar. M-aș abține din a califica cârpe niște persoane pe care probabil nu le cunoști și care, spre deosebire de tine, înțeleg corect ce presupune o federație sportivă. Nu ai monopolul pe adevărul absolut. Îți garantez că nu va vărsa nimeni nici o lacrimă dacă dispari dintre pescarii sportivi de competiție. Datorită organizării sectare la care v-ați asociat, mulți pescari talentați nu au avut posibilitatea să se manifeste, datorită elitismului prost înțeles de care ați dat dovadă. Dovada este că sunteți din ce în ce mai puțini, în ciuda tuturor noilor începuturi pe care le clamați, dind cu oiștea în gard imediat ce ați terminat adunările generale.
Dacă ai face un mic efort de gândire, ar trebui să te întrebi de ce o țară cu 20 de milioane de locuitori are sub 1.000 de pescari așa ziși de competiție, față de alte țări cu număr mai mic de locuitori care au sute de mii. Când vei găsi răspunsul la această întrebare, o să înțelegi că demersul meu a fost corect.
Uitare plăcută. Eu am vrut să-ți dau o șansă.

Scrie răspuns