Ești sigur? L-am cunoscut pe Horică și nu mi-a dat de ințeles că l-ar interesa eseurile. Oricum, ar putea să confirme! Eseul pare mai degrabă o realiate pe care creierele voastre nu o pot pricepe. L-ați contaminat și pe zavera. Nu știam că tâmpenia este contagioasă!razvan m. scrie:Da, Horica are talent la scris !
CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Fiind la doi pasi de locuinta mea, am trecut pe la sediul Guvernului, dand curs indemnului dlui presedinte Popescu.
Era ca in Ajunul Craciunului, lumea cam grabita, cu gandul mai mult la sarmale si cozonac decat la "federatia lui peste (chior):
Este putin probabil ca MTS sa trimita un document transant, fara verificarea capacitatilor logistice si financiare ale federatiei.
In proiectul MTS de defalcare bugetara pentru 2014, in dreptul federatiei de pescuit scrie ZERO lei.
Iar Guvernul nu doreste sa se expuna unui esec organizatoric, indiferent cine-l provoaca. Am retinut si o nota de iritare legata de dorinta ambelor parti de a forta mana partii guvernamentale, intr-o problema de importanta marginala in cadrul programului de guvernare.
Cam asta este, pe scurt si in conditii de obiectivitate. Mai multe, dupa sfintele sarbatori!
Pana atunci, Craciun Fericit tuturor, sper ca peste cateva ore sa fiu pe meleaguri argesene, printre ai mei, din toate generatiile.
La Multi Ani !
Era ca in Ajunul Craciunului, lumea cam grabita, cu gandul mai mult la sarmale si cozonac decat la "federatia lui peste (chior):

Este putin probabil ca MTS sa trimita un document transant, fara verificarea capacitatilor logistice si financiare ale federatiei.
In proiectul MTS de defalcare bugetara pentru 2014, in dreptul federatiei de pescuit scrie ZERO lei.
Iar Guvernul nu doreste sa se expuna unui esec organizatoric, indiferent cine-l provoaca. Am retinut si o nota de iritare legata de dorinta ambelor parti de a forta mana partii guvernamentale, intr-o problema de importanta marginala in cadrul programului de guvernare.
Cam asta este, pe scurt si in conditii de obiectivitate. Mai multe, dupa sfintele sarbatori!
Pana atunci, Craciun Fericit tuturor, sper ca peste cateva ore sa fiu pe meleaguri argesene, printre ai mei, din toate generatiile.
La Multi Ani !
zavera,
Cum stai cu scuzele alea? Și nu o mai da la întors. Ce treabă are Guvernul cu organizarea? Cât privește finantarea de la MTS, federația nu a solicitat nici un leu. De ce te f.te grija de federație?
Și încă odată. MTS trebuie să răspundă la o solicitare a CIPS, nu să verifice bonitatea federației.
Cum stai cu scuzele alea? Și nu o mai da la întors. Ce treabă are Guvernul cu organizarea? Cât privește finantarea de la MTS, federația nu a solicitat nici un leu. De ce te f.te grija de federație?
Și încă odată. MTS trebuie să răspundă la o solicitare a CIPS, nu să verifice bonitatea federației.
Oare de că mă întreb că ești din aceeași categorie cu Mister Fisherman? Adică un jeg de om! Nu fără motive! Spoiala asta de domn, nu este capabilă să-ți ascundă caracterul!
prostescule, te doare ma, ce te framanti asa?
tu esti un om corect, ai obtinut totul legal, legea-i lege si-i la tine in sacosa. Stai linistit pana te salta DNA-ul, nu mai dureaza mult.
Btw, tu ce cauti printre jegurile astea de pe forum?

tu esti un om corect, ai obtinut totul legal, legea-i lege si-i la tine in sacosa. Stai linistit pana te salta DNA-ul, nu mai dureaza mult.

Btw, tu ce cauti printre jegurile astea de pe forum?
-
- veteran
Zavera , multumim pentru contributia ta deosebita la DIZOLVAREA infamei cooperative si demascarea impostorului mitoman
L-ai umplut de boala copiilor pe mitoman , si bine ai facut !

L-ai umplut de boala copiilor pe mitoman , si bine ai facut !

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Mare ți-i grădina, Doamne!

Nea Fane, pentru cateva zile poti avea un dram de decenta? Daca da, Sarbatori Fericite tie si familiei tale!
MUlțumesc. La fel și ție!
-
- veteran
mitomanul scrie:Nu știu dacă mă crezi, dar sunt deocamdată singurul care face bine pescarilor! Problema este să înțeleagă și ei.

Impostorule ,tu chiar nu realizezi cat de penibil esti ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.