Un diversionist nu profereaza amenintari ci baga diverseapsalba scrie:Diversionistule, te bagi sau nu vă dau voie la serviciu?miyagi scrie:Faaaane! Faneeele! Faniiica! Fanisooorule! Pricepe mai baiatule ca tu in pescuit esti "bonus" si vei fi luat tot timpul "la pachet" cu altele. Eu unul, intr-o institutie care gestioneaza pescuitul, nu te vad decat ca pe o montura de grund pentru somn cu a carei zornaitoare iti faci prezenta pe holuri ca sa stie lumea cand sa schimbe vorba.
Ce-ai avut tu de spus s-a spus. De-acum incolo sunt doar efecte de cogenerare ale actiunilor tale pe care se chinuie lumea sa le limiteze.
Continua si te si vad agatat intr-un ciot al vreunui cotet submers.
PS Înțeleg că proferezi amenințări?
CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.
Revenim, te bagi? cartezi banul? Uite îl propun casier pe Adelin! Și așa se lasă de pescuit sportiv.
E turbat, clar!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Comunistule lefter, ai vazut pe Ciocan, a castigat la puncte cu boxerul de culoare, ce a facut in final?
Iti spun eu, s-a bucurat enorm, s-a infasurat in tricolor si se uita dupa presedintele FR de Box, Doroftei sa nu il dea in judecata!!!
Unu din arbitrii era Leu!!! Ai vazut ma falitule cum se reprezinta Romania? Aveau aia autorizatie de la MTS? Dar finantareeee?
PS. Eu ma refer des la box, ca asta am facut toata viata.
PPS. Poate da drache sa dau examen acum cu ...........

Iti spun eu, s-a bucurat enorm, s-a infasurat in tricolor si se uita dupa presedintele FR de Box, Doroftei sa nu il dea in judecata!!!
Unu din arbitrii era Leu!!! Ai vazut ma falitule cum se reprezinta Romania? Aveau aia autorizatie de la MTS? Dar finantareeee?
PS. Eu ma refer des la box, ca asta am facut toata viata.
PPS. Poate da drache sa dau examen acum cu ...........
Nea Fane, sa-ti scriu in engleza? Ca limba romana nu o pricepi.apsalba scrie:Autorizatia se eliberează in baza unei documentații care este depusă la MTS, indiferent dacă federația este sau nu afiată.Tavi scrie:Nea Fane, repet intrebarea:
Federatia are in acest moment aprobarea MTS pentru organizarea pe teritoriul Ro a CM de crap?
Te-am intrebat daca federatia are autorizatia MTS pentru CM, nu in baza la ce se elibereaza.
Deci, te intreb din nou:
Ai autorizatia? Da sau nu?
Iti reamintesc textul de lege:
ART. 21
(1) Ministerul Tineretului şi Sportului autorizează desfăşurarea pe teritoriul României a
campionatelor mondiale, europene şi regionale, în următoarele condiţii:
a) angajarea de negocieri cu organismele sportive internaţionale privind acceptarea
candidaturii federaţiilor sportive naţionale de organizare în România a unor competiţii
sportive oficiale - campionate mondiale, europene sau regionale - se poate realiza numai
cu aprobarea prealabilă a Ministerului Tineretului şi Sportului;
b) aprobarea pentru depunerea candidaturii unei federaţii sportive naţionale de a
organiza în România campionate mondiale, europene şi regionale se acordă cu
respectarea următoarelor cerinţe:
- prezentarea devizului de cheltuieli şi precizarea surselor din care vor fi acoperite
acestea;
- prezentarea angajamentului scris al deţinătorului bazei sportive în cadrul căreia
urmează să se desfăşoare competiţia, care să confirme asigurarea tuturor condiţiilor
necesare;
- prezentarea programului de măsuri privind organizarea şi desfăşurarea competiţiei."
Deci, te intreb din nou:
Ai autorizatia? Da sau nu?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran

Brae Tavi,iesti rau...parol.
Popescule o aparut PPT,ca sint curios sa citesc despre primul concurs federal..
Popescule o aparut PPT,ca sint curios sa citesc despre primul concurs federal..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Tavi permite-mi te rog sa uzez de dreptul tau de autor si sa multiplic intrebarea:
Fane, ai autorizatia? Da sau nu?
Aici se impun niste raspunsuri
Ce sa faca fane cu autorizatia?... s-o puna langa celelalte mii de hartii pe care le are in sacosa?
A anuntat cineva oficial ca in Romania anului 2014 se va tine vreo competitie? Nu, si-atunci?
A anuntat cineva oficial ca in Romania anului 2014 se va tine vreo competitie? Nu, si-atunci?
A anuntat Fane ca o sa faca el. Despre ce vorbim?!