vreau sa-mi construies un helesteu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 05 Mar 2006, 20:02

Si eu as opta pe cauciuc decat pe celofan.

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 27 Apr 2007, 14:30

am si eu un asemenea helesteu il am de 1 an si am o casa pe deal si apa fara nylon se scurge problema era ca apa scadea jumate din el intro saptamana pt ca folia se spargea in toate locurile am aflat ca trebuie cauciu ca la bazinele olimpice gros de 1,5 cm si nu mai ai treaba voi cauta prin cluj daca gasesc va anunt

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 28 Apr 2007, 10:26

si acolo toate sunt captusite cu ceva folie de cauciuc, care nu stiu dacase gaseste si la noi.
Se gaseste si la noi, de la Firestone. Nu e numai folie de cauciuc, mai trebuie si niste tevi de drenare. O sa caut adresa celor care vind tehnologia in RO.

fishmaster
junior
junior

Mesaj de fishmaster » 28 Apr 2007, 10:36

Am si eu un iaz f. mic care s-a malit si pe care l-am curatat partial.Acum e plin de matasea broastei,tritoni, lipitori si bineinteles broaste.E cam dezgustator.Daca stie cineva cum sa scap de chestiile astea il rog foarte mult sa ma ajute cu un sfat.

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 28 Apr 2007, 13:52

fishmaster,daca vrei sa scapi de animalele nedorite din iaz(pond) nu ai alta solutie decat sa-l acoperi cu plasa,dupa ce scoti toti musafirii nedoriti din el,bineinteles.conteaza foarte mult si unde este amplasat.

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 28 Apr 2007, 14:16

Din pct meu de vedere animalutele astea sunt OK intr-un helesteu!
Problema este apa care ar trebui trecuta printr-un filtru si atunci nu mai ai probleme cu ea!
Ce daca ai tritoni in ea !
Astia sunt tare frumosi!

fishmaster
junior
junior

Mesaj de fishmaster » 29 Apr 2007, 09:16

Multumesc pentru sfaturi.De pus o plasa nu-i greu,problema e cum ii scot de acolo.Cred ca am sa mai fac o curatare mai profunda,sa nu mai ramana mal.Cat despre tritoni,sunt frumosi cand vezi cativa intr-un parau dar cand abunda intr-o balta de cativa metri patrati...Multumesc inca o data si va salut cu respect.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 24 Mai 2007, 23:07

fishmaster scrie:Am si eu un iaz f. mic care s-a malit si pe care l-am curatat partial.Acum e plin de matasea broastei,tritoni, lipitori si bineinteles broaste.E cam dezgustator.Daca stie cineva cum sa scap de chestiile astea il rog foarte mult sa ma ajute cu un sfat.
baga o stiuca in el, asa de control... si daca nu sunt pestisori o sa vezi ce curatenie o sa-ti faca cumatra :lol:

Scrie răspuns