Pai aici e buba ... prinde?modigliani scrie:[ si indiferent de ce prinde ..... se uita pe grila aia si citeste :
PS: fiorosi obleti ai mai mancat frate !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ULK scrie: Totul se deduce la intrigi, "asasinari digitale",inscenari si starnirea curiozitatii ai tot mai muti useri , in jurul prafului ridicat de el prin topaituri pe tastatura....
Vikipedia scrie:Asasinii (numi?i ?i Hashshashini, Hashishini, Hashashiyyini sau Nizâri?i) sunt o sect? islamic?, alc?tuit? din fanatici care au conceput o structur? piramidala de comand?, care a fost copiat? de toate societ??ile secrete întemeiate dup? aceea; ei erau atât de cruzi, încât chiar ?i ast?zi, rostirea numelui lor este sinonim? cu teroarea ?i moartea brusca a celui ce ar comite aceasta impruden??.
Etimologie
Din câte se spune, numele sectei ar fi derivat de la numele drogului ha?i?, provenit din canabis, pe care membrii acesteia îl fumau atunci când se preg?teau s? ucid?. Asasinii membri ai sectei, care erau înv??a?i c? omuciderea era o datorie religioas? au devenit cunoscu?i sub numele de "hashshasin", cuvânt care în arab? înseamn? "fum?tor de ha?i?" ?i care cu timpul s-a transformat în simplul "asasin". Aceasta este originea popular? a numelui sectei. Totu?i, autorul Daraul ?i altii au sugerat c? numele ar putea proveni din cuvântul arab "assasseen" - cuvânt care în traducere liber? înseamn? "p?zitorii secretelor".

Stiu . Insa mai stiu ca-i cea mai jegoasa maniera de-a face bani .ULK scrie: nu in ultimul rand...face bani din asta, pe nervii si curiozitatea voastra...!!!!!

Frate ULK , multe duc catre asta . Ia sa le insiram :ULK scrie:Oricum, s-a ajuns la un nivel, de unde , mai jos nu se poate,ca limbaj otv-ist deadreptul..si eu nu mai doresc sa particip la asaceva...imi pare rau.
Aici ai dreptate . Uite , .... eu propun sa facem o cheta pentru a construi pana-n vara .... ,, Templul Imbecilitatii si-al Oligofreniei " . Ii punem statuia la intrare si-o mascarim cu mate de obleti . Sa miroasa si el a peste .ULK scrie:..si venerat