Pai aici e buba ... prinde?modigliani scrie:[ si indiferent de ce prinde ..... se uita pe grila aia si citeste :

PS: fiorosi obleti ai mai mancat frate !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ULK scrie: Totul se deduce la intrigi, "asasinari digitale",inscenari si starnirea curiozitatii ai tot mai muti useri , in jurul prafului ridicat de el prin topaituri pe tastatura....
Vikipedia scrie:Asasinii (numiți și Hashshashini, Hashishini, Hashashiyyini sau Nizâriți) sunt o sectă islamică, alcătuită din fanatici care au conceput o structură piramidala de comandă, care a fost copiată de toate societățile secrete întemeiate după aceea; ei erau atât de cruzi, încât chiar și astăzi, rostirea numelui lor este sinonimă cu teroarea și moartea brusca a celui ce ar comite aceasta imprudență.
Etimologie
Din câte se spune, numele sectei ar fi derivat de la numele drogului hașiș, provenit din canabis, pe care membrii acesteia îl fumau atunci când se pregăteau să ucidă. Asasinii membri ai sectei, care erau învățați că omuciderea era o datorie religioasă au devenit cunoscuți sub numele de "hashshasin", cuvânt care în arabă înseamnă "fumător de hașiș" și care cu timpul s-a transformat în simplul "asasin". Aceasta este originea populară a numelui sectei. Totuși, autorul Daraul și altii au sugerat că numele ar putea proveni din cuvântul arab "assasseen" - cuvânt care în traducere liberă înseamnă "păzitorii secretelor".
Stiu . Insa mai stiu ca-i cea mai jegoasa maniera de-a face bani .ULK scrie: nu in ultimul rand...face bani din asta, pe nervii si curiozitatea voastra...!!!!!
Frate ULK , multe duc catre asta . Ia sa le insiram :ULK scrie:Oricum, s-a ajuns la un nivel, de unde , mai jos nu se poate,ca limbaj otv-ist deadreptul..si eu nu mai doresc sa particip la asaceva...imi pare rau.
Aici ai dreptate . Uite , .... eu propun sa facem o cheta pentru a construi pana-n vara .... ,, Templul Imbecilitatii si-al Oligofreniei " . Ii punem statuia la intrare si-o mascarim cu mate de obleti . Sa miroasa si el a peste .ULK scrie:..si venerat