TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Ian 2011, 19:46

modigliani scrie:[ si indiferent de ce prinde ..... se uita pe grila aia si citeste :
Pai aici e buba ... prinde? :oops: Se face ca prinde , asta-i altceva , da-o dracu'! :lol:

PS: fiorosi obleti ai mai mancat frate ! :lol: Nu ti-au ramas dintii in gat ? Ca asa stiu , obletii au dinti , nu ? :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 25 Ian 2011, 19:49

Indian Larry scrie: PS: fiorosi obleti ai mai mancat frate ! :lol: Nu ti-au ramas dintii in gat ? Ca asa stiu , obletii au dinti , nu ? :lol:
Asta o trec la ,, Retete " Indiene !

Atat iti spun acum : I-am prajit cu botnitele puse .......

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Ian 2011, 19:52

Ma Gheorghe si Luci...voi chiar credeti ca el vrea sa se elucideze ceva?

Voi chiar credeti ca in sinea lui nu stie adevarul?
Voi chiar credeti ca, scenariile lui sunt facute sa se elucideze si sa se puna puctul pe i ?
Totul se deduce la intrigi, "asasinari digitale",inscenari si starnirea curiozitatii ai tot mai muti useri , in jurul prafului ridicat de el prin topaituri pe tastatura....Pentru a ajunge la a fi citit, vizitat pe forumul lui...si venerat!! Plus nu in ultimul rand...fce bani din asta, pe nervii si curiozitatea voastra...!!!!!

El , este ultimul care ar vrea sa se afle sigur cine e cine...dintre userii care au fost "nominalizati" la premiul "Clona Clonelor".
Nu o sa il vedeti in piele si oase pana nu mergeti sa il scoateti din barlog...poate doar din greseala . Invitandu-l , il flatati doar la orgoliu si ii mariti self-esteem-ul :)

Va zic , inca odata...ii faceti jocul doar...si rade de voi.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Ian 2011, 20:12

ULK scrie: Totul se deduce la intrigi, "asasinari digitale",inscenari si starnirea curiozitatii ai tot mai muti useri , in jurul prafului ridicat de el prin topaituri pe tastatura....
:lol: :lol: :lol: daca stau bine si ma gandesc, denumirea "asasin" i se potriveste de minune fermecatului...

Vikipedia scrie:Asasinii (numiți și Hashshashini, Hashishini, Hashashiyyini sau Nizâriți) sunt o sectă islamică, alcătuită din fanatici care au conceput o structură piramidala de comandă, care a fost copiată de toate societățile secrete întemeiate după aceea; ei erau atât de cruzi, încât chiar și astăzi, rostirea numelui lor este sinonimă cu teroarea și moartea brusca a celui ce ar comite aceasta imprudență.
Etimologie
Din câte se spune, numele sectei ar fi derivat de la numele drogului hașiș, provenit din canabis, pe care membrii acesteia îl fumau atunci când se pregăteau să ucidă. Asasinii membri ai sectei, care erau învățați că omuciderea era o datorie religioasă au devenit cunoscuți sub numele de "hashshasin", cuvânt care în arabă înseamnă "fumător de hașiș" și care cu timpul s-a transformat în simplul "asasin". Aceasta este originea populară a numelui sectei. Totuși, autorul Daraul și altii au sugerat că numele ar putea proveni din cuvântul arab "assasseen" - cuvânt care în traducere liberă înseamnă "păzitorii secretelor".
:lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Ian 2011, 20:47

ULK scrie:Va zic , inca odata...ii faceti jocul doar...si rade de voi.
Si la fiecare postare ii mai bag ceva de morti si de ma-sa , ca asa e frumos, nu ? Sa vad cat mai rabda . :twisted:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Ian 2011, 21:21

Indian Larry scrie:Si la fiecare postare ii mai bag ceva de morti si de ma-sa , ca asa e frumos, nu ?. :twisted:

Daca ma intrebi pe mine: NU.
UlKustom Rods

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 25 Ian 2011, 21:21

ULK scrie: nu in ultimul rand...face bani din asta, pe nervii si curiozitatea voastra...!!!!!
Stiu . Insa mai stiu ca-i cea mai jegoasa maniera de-a face bani .

Pai cum adica , nene , ..... sa faca cineva bani din a fi ciuca bataii si ,, fata-n casa " pentru atatia mistocari ? La cat misto fac de el , la ce scenarii imbecile ma inspira sa-i scriu , la ce imagine de kkt si-a facut pe net ..... , iarta-ma nene , .... e prostitutie ce face el , nu mijloc de castig . Nu mai pui la socoteala ca daca se retrage .... sa mor io de nu-i dau si spaga sa revina ! Exact ce spuneam , .... io de cine mai fac misto ? Ca sa dea dracii de-am facut vreodata atata misto de cineva .

A-ti place sa faci bani din a ti-l infige ..... zilnic si din ora-n ora ..... e neghiobie sau tampenie . E mama stupizeniei !

.....................................................

Zici ca pe nervii si curiozitatea noastra ? Fie si-asa . Fie cum spui , ba chiar e foarte posibil sa ai dreptate . Insa eu cel putin nu-s nervos deloc . Ba din contra , ma amuz teribil . Cat despre curiozitate .... , nenicule , recunosc , sunt curios de mor ! Abia astept sa mai posteze ceva , sa vad io cu ochiu' meu ...... pana unde se poate sa fi de prost !!! Care-i culmea , apogeul dobitociei !!! Si iarasi recunosc , la fiecare virgula baiguita de el pe Moloz.info ..... ma distrez ca la Divertis !

Asta-i unicat ! El e miezu' , el e varfu' ! ..... Ei , cum e , mah , posibil sa stii ca se stie despre tine ca esti Prostu' Prostilor ????? Tata lor , kingu' tampitilor ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Ian 2011, 21:24

Oricum, s-a ajuns la un nivel, de unde , mai jos nu se poate,ca limbaj otv-ist deadreptul..si eu nu mai doresc sa particip la asaceva...imi pare rau.
UlKustom Rods

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 25 Ian 2011, 21:37

ULK scrie:Oricum, s-a ajuns la un nivel, de unde , mai jos nu se poate,ca limbaj otv-ist deadreptul..si eu nu mai doresc sa particip la asaceva...imi pare rau.
Frate ULK , multe duc catre asta . Ia sa le insiram :

,, Cum iti asterni , asa dormi "
,, Teoria Rezonantei "
,, Dupa fapta si rasplata "
,, Cum e turcu , si pistolu' "
,, Fiecare pasare pe limba ei .... si-o ia "
,, Magnetismul Energetic si Aura Individului - Definirea Celor de langa tine "
,, Dan Diaconescu si Invitatii Sai " ..... si multe altele .

Asa e . Nici noua nu ne face mare cinste sa-l mascarim p-asta CHIAR in halul asta . Insa ..... si-o cauta ! :lol: :lol: :lol: Cu nimeni vreodata n-am vorbit in felul asta , nimeni din cati oameni am intalnit ( live sau virtual ) nu ne-au zgandarit ca oligofrenul asta .

Amenita cu batai si cu nush ce aiureli babuinoide , se zbate ca un vierme sa ne ,, murdareasca " , scormone dupa poze denigratoare , ..... mai nou trece perfid la atacuri la persoana si la familie ( cu asta ai belit-o de-a dreptu' SefPula . Cu asta ai pus-o ! ) , sfideaza si persifleaza 10000 de oameni cu fraieru' ala de concediu prafuit , ..... si tot asa .

Pe bune acum , in afara de el si de xeroxurile ale fumate ale lui ..... mai ne adresam cuiva in felul asta ?

Poate nu place ochiului ce vedeti aici . Insa nici nu ne cereti sa fim ..... civilizati ..... cu australopitecul acerebral . :wink: Eu cel putin .... nu pot si nu vreau ! Si repet : pan-la primavara cand o-ncepe sezonul si-om avea ce vorbi ..... ma distrez teribil ! :lol: :lol: :lol:
ULK scrie:..si venerat
Aici ai dreptate . Uite , .... eu propun sa facem o cheta pentru a construi pana-n vara .... ,, Templul Imbecilitatii si-al Oligofreniei " . Ii punem statuia la intrare si-o mascarim cu mate de obleti . Sa miroasa si el a peste .

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 25 Ian 2011, 22:47

Nu prea cred ca o sa vina Laiosh la Arad si nici ca ar fi curios sa intalneasca vreunu de pe forum. Indianu si modigliani tot il invita; si locuiesc in acelasi oras... daca cu ei nu vrea sa se intalneasca ar vrea sa te vada pe tine sau adelin??? Hai sa fim realisti...
E clar ca nu are chef sa vada pe nimeni, dar ar fi bine sa nu-l injuram. Nu-i frumos :wink: Dar bascalie cat incape. Laie cand nu mai are nervi da in familie. Sa nu-i raspundem cu aceeasi moneda ci sa-l batjocorim finut... ca doar lipusi si porcusori is destui in balta :lol:

Închis