TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Ian 2011, 14:45

SF scrie:[
”clopotei vs bambine vs senzori”
”cocolosul mare impanat cu ancore” (huooo braconieruuuu :twisted: ) , sau
”pescuitul cu varga la obleti cu ac fara spin” ,
”solutii rapide pentru capturarea a 4-5 bucati de albitura” :lol: :lol: :lol:
Ma cac pe mine de ras , nu mai pot... :lol: :lol: :lol: Pescarul ulii care este . :lol:

COCOLOS MARE IMPANAT CU ANCORE , auzi la el . :lol: :lol: :lol:

Asta-i un copil batran , sa moara el . :lol: Nici cu medicamente nu-i mai trece. :lol: Si cand ma gandesc ca isi baga mustatile prin concursuri.... :lol: dar el vrea 4-5 albituri dintr-o lovitura . :lol: :lol:

Gepula , fereasca d-zeu sa te apuci de vanatoare . :lol: Cauti ursi lopatari si caprioare mistrete. :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 25 Ian 2011, 15:57

Indian Larry scrie: ursi lopatari si caprioare mistrete. :lol:
Indiene , .... asta trebuieste extrapolata la maxim !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
S-o stie tot poporu' !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2011, 16:16

razvan m. scrie:Acum doua-trei zile imi ziceai ca te lasi de Gerula.... :roll:
Io m-as lasa de el ,da nu se lasa el de mine...Ma tot musca de fund...Si cum sa rezisti ispitei de a-l cunoaste personal ,avind in vedere ca vine prin partile noastre... :lol: :lol:
Da cum zice S.F.,tre sa am grija pe unde il duc...
Uite,Gerula,daca vii,eu iti fac cinste cu o pizza,si bazindu-ma pe sportivitatea ta ,mergem sa prindem salau..ce zici,vii??Si daca avem noroc ,poate dam si de avati...Ce zici,vii??..Pa bune...io nu-s de ala sa vin dupa mine cu microfoane si texte pregatite in prealabil cum ai vrut tu &friends,sa faci la Bucuresti ,cu mine..Io te omenesc cu o pizza,doua daca nu-ti ajunge ,si te duc la pescuit...om fi noi dintr-un orasel prafuit ,da n-am uitat de ospitalitate..Poate asa ajungi si tu sa te luminezi la sinapse ,sa vezi ca toate scenariile tale clonistice nu sint decit ....scenarii..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Ian 2011, 17:08

Mah, "Jurnalistul" e atat de important incat pana si Papa de la Roma isi intoarce fata spre el si ii da un sfat:

Luni, de Ziua Mondiala a Comunicarii, Papa Benedict al XVI-lea a binecuvantat retelele de socializare si le-a adresat cateva sfaturi tinerilor utilizatori. Vezi la ce trebuie sa fii atent!

Papa Benedict, Suveranul Pontif a binecuvantat efectele pozitive ale retelelor de socializare, apoi a avertizat ca folosirea in exces a acestor moduri de comunicare poate crea o lume paralela. Papa Benedict al XVI-lea i-a invitat pe utilizatori sa nu isi creeze profile false, sa nu se refugieze intr-o lume paralela si sa fie atenti la pericole.

Papa considera ca noile tehnologii, in special retelele de socializare, "ajuta la dezvoltarea unui dialog si prilejuiesc actiuni solidare si relatii pozitive".

Tinerii care folosesc internetul nu trebuie insa sa se expuna prea mult sau sa uite de spiritul crestin.

Papa Ratzinger le lanseaza tinerilor provocarea de a fi "autentici, onesti cu ei insisi, fara a da curs tentatiei de a crea profile false sau artificiale".

Retelele de socializare ofera noi experiente de viata si Suveranul Pontif le recunoaste meritul de a "crea intalniri dincolo de granitele spatiului si culturii".

http://www.agenda.ro/news/news/38381/pa ... e-net.html
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2011, 17:12

Daca ar stii papa saracu,ce clonoi sef avem in Capitala... :lol: :lol: :lol: Si de broscutele testoase....Va dati seama daca ar putea vorbi ,cite ar avea de spus...???

.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 25 Ian 2011, 18:44

semlecangheorghe scrie: Uite,Gerula,daca vii,eu iti fac cinste cu o pizza
Gigi, plusez si io la pizza asta. Daca-l duci la 5colturi platesc io consumatia pt toti. La calibru lui musai sa fie macar una big. Nu-i bai daca vine cu prietenii sa vada ca aradenii is ospitalieri :wink: Numa sa stiu din timp sa-ti pot trimite bani ca nu as vrea sa raman dator si sa ma comparati cu 3F :lol: :lol: :lol: Da mi frica ca Lae o sa refuze invitatia.
PS (fan)gerula iti recomand pizza eros, e delicioasa.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2011, 19:00

Luci,asa sa fie ,numai sa fie cui sa dam...Ca l-am invitat la bal la Timisoara,unde era un vin buuuun,si tuiculita,si gratare si ....mmmm,cind imi amintesc ,si ,"ascetul"...n-a vrut sa vina... :cry:
Pai daca el n-a vrut sa vina la "bunataturi"io de sa ma duc la mistourile lor??Sau Adelin in ring??

Da nu-i bai ,cind vii prin Arad da un tir si iti fac tie o pizza,si mai vorbim :wink:

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Ian 2011, 19:03

Cat de idiot trebuie sa fie un om , sa rada la o poza in care apare......un caine . :oops: :?:

Idiot , mai idiot ,cel mai idiot si Gepula . :lol: :lol: (buna poanta SF)

Gepula , curajosule , viteazule , nu vrei sa mai pui mana pe mine ? Ti-a pierit glasul cocos ? Vrei sa-ti iau iar mortii in ****? Vad ca-ti cam place , nu de alta. Ia zii , cand si unde vrei sa ne vezi live?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2011, 19:19

Nu Indianule....cit de disperat trebuie sa fii sa lansezi drept perdele de fum comentarii la poze cu ciini,si asta,ca sa ascunzi de fapt gogosile referitoare la federatie si altele...Ii disperat rau ,mirlitarul,daca recurge la asa ceva....Auzi tu...oblete la rang de salau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 25 Ian 2011, 19:27

Indian Larry scrie: Ia zii , cand si unde vrei sa ne vezi live?
Pe balta , Indiene ! Pe malul unei ape in care cresc voinici obleti cu dintii ca de lup si inalti ca brazii ! Acolo-i Bolovanu' de gasit ! Si ..... doar acolo !

El vesnic este pe vre-o apa , el continuu prinde peste . Atat de mult peste prinde ..... da' nu-i stie pe nume . Are o grila conceputa de el personal , si indiferent de ce prinde ..... se uita pe grila aia si citeste :

- ,, Ok , acu'-i randu' ghibortului . Deci ..... am prins ghibort !!! " Indiferent de ce specie a prins , ai inteles , nu ? ) :lol: :lol: :lol:

Închis