TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pai aspira la concursuri slanina ?semlecangheorghe scrie: Invata mai inti denumirile pestilor ,ca pina la concursuri..............................mai ai mult,muuuuult..

- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
- modigliani
- veteran
Mai nene , si eu in locul lui fiind ...... as duce-o greu . Pai .... sa te vada 10000 de oameni .... facand lu' Pictoru' un oral regulamentar ..... e rusine ! Nu , pe bune , cum mai poate el da ochii cu lumea acum ?fan G E R U L A scrie: Adevarul ii ca-i greu de dus ce i-o facut Gerula lui modigliani.
...............................
Pfffff-'ai de mine , iti dai tu seama ce mi-a facut el mie ????? M-a ..... ,, cocosat " ! Ce dracu' esti atat de redus , mai nene ? Ce mi-a facut ? SI-A FACUT ! S-a facut singur de shit ! A cazut ca fraieru'-n capcana !
Spune ca p-aici ,, intra-n sila " , ii dau postarea ,, momeala " , o las needitata ..... fix 5 min , o editez ..... si zbang ( !!! ) apare la el in ,, Vulcanizare.info " !!! Si-a luat-o , ce te ca..i pe tine atat ?
Am reusit sa demonstrez ca sufera de ce-i aici pe forum ! Forumul asta , i-am mai spus eu , .... si-l trage pe nas , si-l face-n vene ! Ii da sangele pe ochi de nervi ........
Mars !!!!!!!!!!

-
- veteran
se referea la celalalt ochi. cu un ochi sta permanent aici, pe celalalt si-l arunca in scirba p-aici si cu ochiul maro sta permanent in sus sa i-o traga lumea. vorba aia...de la atita polemica, il ustura curu'. impropriu spus ***, ca in realitate e depozit de kkt.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Ce tare ii Niculae ! Vorbeste despre concursuri si federatii ,da el nu recunoaste inca pestii
Mai Gerula , ca te prind astia la clone cum deschizi gura ii deja normal , da sa nu recunosti pestii ii ceva deosebit de grav , ca vorba aia ai si tu forum de pescuit unde tot timpu esti mai tare-n cunostiinte decat restu , ceri la Musti poze cu cleni si bocanci , cand tu defapt nici nu sti cum arata pestii in realitate
Pai orice om normal in conditia asta (forum de pescuit , cel mai ) , dupa scapa un porumbel de marimea asta , cat camionu
, se inchide in casa o luna si tace malc ! Sa vezi tu salai in loc de obleti
Ii prea tare ! Tare ma tem ca chestia asta o sa te urmareasca pe restu vietii
Te tot infoi in pene cu Egiptu ala
mare partz
Vrei sa fac un sondaj ?
1 saptamana Egipt vs 1 saptamana Delta (minim , ca sa nu plusez aici ceva la pret de Egipt ) , sa vedem ce prefera lumea !
Ca sa intelegi si tu cat de tare esti cu Egiptu ala a tau unde merg toti pensionarii

Mai Gerula , ca te prind astia la clone cum deschizi gura ii deja normal , da sa nu recunosti pestii ii ceva deosebit de grav , ca vorba aia ai si tu forum de pescuit unde tot timpu esti mai tare-n cunostiinte decat restu , ceri la Musti poze cu cleni si bocanci , cand tu defapt nici nu sti cum arata pestii in realitate

Pai orice om normal in conditia asta (forum de pescuit , cel mai ) , dupa scapa un porumbel de marimea asta , cat camionu

Ii prea tare ! Tare ma tem ca chestia asta o sa te urmareasca pe restu vietii

Te tot infoi in pene cu Egiptu ala

Vrei sa fac un sondaj ?
1 saptamana Egipt vs 1 saptamana Delta (minim , ca sa nu plusez aici ceva la pret de Egipt ) , sa vedem ce prefera lumea !
Ca sa intelegi si tu cat de tare esti cu Egiptu ala a tau unde merg toti pensionarii

- semlecangheorghe
- veteran
de Gerula pe Ianuarie 21st, 2011, 9:58 pm
Am o intrebare: ce crezi tu ca ai realizat in seara asta facandu-i lui rasulescu 5 pagini de topic? Toata lumea a vazut ca Adelina n-a venit sa se intalneasca cu tine. Bun. Asta e un fapt. Singurul mod in care ii poti plesni pe trogloditii de acolo e sa le dai cu fapte concrete peste bot, atat. Data viitoare cand mergi la Timisoara cheama-l din nou, din timp, cu 2-3 zile inainte. Cand iar n-o sa vina (pentru ca n-o sa vina, iti dau in scris de pe-acum ) le dai iar peste bot.
In rest, daca tu scrii ca 2+2=4, o sa vina 5 clone si 3 cretini care sa urle ca stiu ei ca 2+2=5. La asta se reduce forumul ala de ani buni incoace.
Gerula
Site Admin
Locaţie: Bucuresti
Site webPersonal album
Daca tot vii pina in vest, vino prin Arad,via Deva,io unu te astept cu pita si sare la intrare linga Selgros...Da ,vezi daca chiar vii sa zici din timp,bine...Ca tot la Timisoara ajungi ,atiti ca vii prin Deva ,ce zici fortosule..???Da vii ,nu-ti trimiti doar i.p.-ul..Daca te grabesti promit solemn ca te duc pe niste locuri in oras unde prinzi salau sa vezi cum arata......Obletii, mai la vara,daca treci testul cu salaul...Deh,ordinea prioritatilor...
Am o intrebare: ce crezi tu ca ai realizat in seara asta facandu-i lui rasulescu 5 pagini de topic? Toata lumea a vazut ca Adelina n-a venit sa se intalneasca cu tine. Bun. Asta e un fapt. Singurul mod in care ii poti plesni pe trogloditii de acolo e sa le dai cu fapte concrete peste bot, atat. Data viitoare cand mergi la Timisoara cheama-l din nou, din timp, cu 2-3 zile inainte. Cand iar n-o sa vina (pentru ca n-o sa vina, iti dau in scris de pe-acum ) le dai iar peste bot.
In rest, daca tu scrii ca 2+2=4, o sa vina 5 clone si 3 cretini care sa urle ca stiu ei ca 2+2=5. La asta se reduce forumul ala de ani buni incoace.
Gerula
Site Admin
Locaţie: Bucuresti
Site webPersonal album
Daca tot vii pina in vest, vino prin Arad,via Deva,io unu te astept cu pita si sare la intrare linga Selgros...Da ,vezi daca chiar vii sa zici din timp,bine...Ca tot la Timisoara ajungi ,atiti ca vii prin Deva ,ce zici fortosule..???Da vii ,nu-ti trimiti doar i.p.-ul..Daca te grabesti promit solemn ca te duc pe niste locuri in oras unde prinzi salau sa vezi cum arata......Obletii, mai la vara,daca treci testul cu salaul...Deh,ordinea prioritatilor...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Mai , io-s de parere ca trebuie mers din aproape in aproape , in ordine crescatoaresemlecangheorghe scrie:Daca te grabesti promit solemn ca te duc pe niste locuri in oras unde prinzi salau sa vezi cum arata......Obletii, mai la vara,daca treci testul cu salaul...Deh,ordinea prioritatilor...

Vezi rubrica stationar la Gerula , unde troneaza topicuri atat de nelinistitoare precum:
”clopotei vs bambine vs senzori” , sau
”cocolosul mare impanat cu ancore” (huooo braconieruuuu

”pescuitul cu varga la obleti cu ac fara spin” ,
dar cel mai tare , care deja denota disperare

”solutii rapide pentru capturarea a 4-5 bucati de albitura”

Crede-ma , inca nu ii destul de matur pentru pescuit la salau , io nu i-as arata locuri , ca dupa aia il gasesti la japca , sau la , cocolos mare impanat cu ancore

Gerula , topicu ala ii expirat , in ziua de azi ar trebui sa se numeasca ”solutii extrem de rapide ...”