orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SF
- veteran

modigliani scrie:
Gata . A venit acasa ( v-am si povestit cum a calatorit el prins cu scotch de elicea avionului ) . Zic eu sa-l numim neaos ..... Culaie Bolovan . Gata cu fitele de Egipt . Bolovan !!!
Nu se poate

Pe langa Boabab il mai numeam si Bolovan pe mail
Ai vazut ce chestie mai Gerula , imediat or sa-ti zica 3XB , al treilea B de la Braconier (bomba si japca )

-
modigliani
- veteran

Ia-uzi bai Culaie ce zice astia de tine , mah ! Ca cica .... Baobab , Bolovan , Buturuga , si alte alea cu ,, b " mare . Pai ..... tolerezi tu un asemenea afront ? Eeeee , ..... chhhhh !!! Da-o dracu' de treaba !
Sa ne spui si noua ce-i ala peste . Din cat te-am studiat pana acum ..... e tipu' din gang care te trimite la produs . Dar ..... asteptam si parerea ta .
SF scrie: al treilea B de la Braconier (bomba si japca )
Nu nenicule ! Alea-s perimate ! Acu' se braconeaza cu furculita . Am vazut io la el cum face . Se infige adanc in spinarea Meduzei Cosmice cand aceasta-i doar un alevin nevinovat . Asa se face ! Daca nu credeti .... intrebati-l . Zicea ca se apuca de cursuri , ca vrea sa-nvete tineretul . Pe bani , normal !!! Ca cica daca pestele-i lasa numa' bani de ciunga ..... sa-i iasa si lui un ban cinstit .
-
Fario_nebunu
- veteran

Baobabul ganditor, ucigasul in serie de caracatite, cel mai incoruptibil tolomac din sud-estul Europei!

=.......Gerula, obviously! Eu ma intreb daca macar mamica lui l-o iubi din inima, daca o fi vreun suflet de om care sa tina la el! Ca la ce fire are....greu de crezut!

-
Fario_nebunu
- veteran

[quote="modigliani"
Se pare ca
asta-i scopu' lui in viata . Atingerea apogeului penibilului !!!
Serios acum , m-am gandit la el . Sufera saracu' . Mi-e mila de el . N-as dori nici la puricii cainilor mei sa fie vazuti atat de jenibil de o asemenea masa de oameni .
"
................................................
Doamne Fereste , ..... este incredibil de retard . Unde ziceati , mah , ca-i asta ziarist ????? Io nu l-as lasa nici sa scrie cu pixu' pe hartie igienica .[/quote]
Stiti care e comparativul si superlativul de la adjectivul idiot: Idiot, mai idiot, foarte idiot si Gerula (cel mai...) Stiu gluma de la un fost coleg din redactia Gandul, unul Negrutiu! Cica radeau toti de Niculae, era ciuca batailor, de aia a si plecat la Cancan!

-
greerevl
- utilizator constant

-
desi ma bag aiurea aici nu pot sa ma abtin
cum plm gerula face confuzie intre obleti si salai, cum dreacu cel mai terminator pescar/jurnalist(a) nu stie ca pescuitul marin e altceva fata de pescuitul in ape dulci
apropo eu sunt clona lui greere de pe aventuri superpescar pescuitstationar si vreo cateva forumuri pe une nu mai stiu daca m-am inregistrat
gerula ESTI VARZA mai banat (nu regiune geografica )
poti sa te saruti in ass/fund cu iubita popescu stefania aia de la federatie care o ia in gura dimineataza pe matzu gol (ditai federatia facem da nu acum mai incolo peste 10 20 d ani
datine voi bani ca noi va ajutam

):)):):

)
cum plm poate fane factura vreodata sa fie de incredere el master HEFE de la federation cand el nu plateste premiile la un concurs organizat de el
wtf io fac concurs MOCA platiti intrarea ca iesirea e degeaba
-
semlecangheorghe
- veteran

greerevl scrie:desi ma bag aiurea aici nu pot sa ma abtin
cum plm gerula face confuzie intre obleti si salai, cum dreacu cel mai terminator pescar/jurnalist(a) nu stie ca pescuitul marin e altceva fata de pescuitul in ape dulci
apropo eu sunt clona lui greere de pe aventuri superpescar pescuitstationar si vreo cateva forumuri pe une nu mai stiu daca m-am inregistrat
gerula ESTI VARZA mai banat (nu regiune geografica )
poti sa te saruti in ass/fund cu iubita popescu stefania aia de la federatie care o ia in gura dimineataza pe matzu gol (ditai federatia facem da nu acum mai incolo peste 10 20 d ani
datine voi bani ca noi va ajutam

):)):):

)
cum plm poate fane factura vreodata sa fie de incredere el master HEFE de la federation cand el nu plateste premiile la un concurs organizat de
wtf io fac concurs MOCA platiti intrarea ca iesirea e degeaba
Inainte cu citeva zile de Craciun zicea cineva pe alt topic,ca ,din datele pe care le detine ,premiile se vor da intr-o saptamina -doua.......Pa bune.....
Nu cred ca menajeria ar fi completa ,daca pe linga EBA,Vadim,Vanghelie si altii,n-am fi reprezentati,in pescuit desigur,de D-l Popescu...
Si aveti grija.....cum vorbiti ca implementeaza conceptul de "persona non grata"..aviz amatorilor....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
ranga
- veteran

fan FIXPU.LA scrie: injurati-ma baieti
Mars in mm de copaie slaninoasa !

Huiduma cu mustata ce esti !

-
semlecangheorghe
- veteran

mars clona de gazetaras mirlitar...

Invata mai inti denumirile pestilor ,ca pina la concursuri..............................mai ai mult,muuuuult..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.