TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 24 Ian 2011, 19:27

mai baieti, in sfarsit am gasit furculita lu bunicu. Ca i-o furase nu stiu cine si nu mai avea cu ce scoate haranurile din clatan :lol: :lol:
Gerula fi confundat caracatita cu ceva mate de porc si o confundat marea cu clatanu. Ce nu stie el e ca matele nu se pun in clatan :lol:

PS muicalaie (Nicu mamii), daca nu stii ce-s alea haranuri si clatan intreaba-i adelin sau gigi. Ei sigur stiu :wink:
PPS gerulo poti pastra furculita ca bunicu o murit de mult :cry: :cry: :cry:

sabinu
junior
junior

Mesaj de sabinu » 24 Ian 2011, 20:28

semlecangheorghe scrie:Slaba replica cu poza mea a gazetarasului de mahala bucuresteana...Ei uite ca stiu multe despre concursuri,pe cind tu de exemplu habar nu aveai cine-i Matty....halal.Si, da, pestele din poza este salau ,sa nu-l confunzi pe viitor cu obletii..probabil judeci pestii dupa marimea la care ii prinzi tu,considerindu-i pe toti la fel...

P.S.,Sabine,ai pus-o ,din prima postare te-a ridicat la rang de clona...iti prevad un viitor luminos la nebun ,pe pirt.info... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti-am calcat pe urma de la bocanc pe mal, nu stiam ce urme lasam prin zapada. Ghici ce era? ip-u tau :roll:

Gigi, fi si tu mai atent cand faci poze :D
Nu ne-a aratat umflatu, la salau cu ce furculita da

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Ian 2011, 20:54

luci_t scrie:mai baieti, in sfarsit am gasit furculita lu bunicu. Ca i-o furase nu stiu cine si nu mai avea cu ce scoate haranurile din clatan :lol: :lol:
Gerula fi confundat caracatita cu ceva mate de porc si o confundat marea cu clatanu. Ce nu stie el e ca matele nu se pun in clatan :lol:

PS muicalaie (Nicu mamii), daca nu stii ce-s alea haranuri si clatan intreaba-i adelin sau gigi. Ei sigur stiu :wink:
PPS gerulo poti pastra furculita ca bunicu o murit de mult :cry: :cry: :cry:

:lol: :lol: Gazetarasul..???Pune mina pe wikipedia si brusc se transforma in erudit....pentru el va fi floare la ureche sa afle ce inseamna catlan...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Ian 2011, 21:11

Mah Gerula,cita vreme te plimbai tu printre tetraedre regulate Fan-ul tau era regulat pe aici cum baga capu pe usa....Aia numesti "razboi de gherila"?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 24 Ian 2011, 21:42

gigi, cind ai zis regulat, a fost cu sensul de constant. sau nu? :shock:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 24 Ian 2011, 21:46

Ca sa vedeti cat este de alba ata ! Unde dracu' a disparut fan FixLula de cand a venit asta-napoi ...... din Egipt ( Egipt , mamaaa , nenicule , iti dai seama ? Egipt ! Pffff ...... ! Nici nu stiu sa scriu bine .... de emotie .... Egipt , auzi ! :shock: :shock: :shock: )

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Ian 2011, 22:21

Acuma o plecat Fan-ul in egipt, ca sa ne dovedeasca ca atunci cand scrie NicuPiramida, el de fapt e plecat din tara.
Ma, daca nici astea nu-s probe zdrobitoare, atunci ce sa va mai faca omu' ca sa va dovedeasca?!.... si cand scoate securea si o roteste deasupra capului, ziceti ca e nebun nu?! Asa va trebe trogloditilor care sunteti trogloditi, ce-mi place cand v-o luati de la el cu "probe zdrobitoare"!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

....mai un pic si ma transform in Fan.
....m-am gandit de multe ori, sper ca nu se ia?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 24 Ian 2011, 22:43

Adelin scrie:.....NicuPiramida....
Gata . A venit acasa ( v-am si povestit cum a calatorit el prins cu scotch de elicea avionului ) . Zic eu sa-l numim neaos ..... Culaie Bolovan . Gata cu fitele de Egipt . Bolovan !!!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 24 Ian 2011, 22:53

'Culaie scrie:Dilema ar putea s-o lamureasca folosind o poza dupa buletin , dar am asa o presimtire ca n-o s-o vedem prea curand.
Ba , da mai dute-n mm de scarbosenie penala ce esti ! Ai citit bine , da : sa-ti iau mortii in pu.la de umflat !
N-ai pe cine fu.te pentru trafic ? Ia-o pe doamna ma'ta si da-i pana cade reteaua .

Bai , va rog nu editati pana nu citeste idiotul ca-i iau mortii in pu.la . Poate asa isi face curaj si vrea sa ne vedem fata in fata sa ma "aranjeze" . Hai curaj gaina ! :twisted:

PS: cu cine mortii mamii lui vorbeste gaozarul pe partz.info ? Vad ca foloseste des expresii gen "observati ca" , "ati vazut ca" , "v-am demonstrat ca" , etc .
Acolo e un fum total . El deschide topicuri , el intreaba-el raspunde . Singura persoana activa e Didel care-i mai da dobitocului informatii despre Lacul Morii . In rest e la menopauza forumul , dar el tot demonstreaza verzi si uscate . Intrebarea de 10pct ramane : CUI ? :lol:

PS2: mare uimirea cand constati ca ala este un forum de PESCUIT . :shock: In realitate e un ziar uitat pe banca in gara , pe care dorm cainii . Halal! Unde mai pui ca personajul principal este PESCAR . :lol: Doi bibani si-un fitofag dar nu recunoaste un oblete . :lol: :lol: Vai mortii tai Gepula...... prost ai fost si prost o sa mori ... :twisted:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 24 Ian 2011, 23:25

Indiene , slow down !

Se pare ca asta-i scopu' lui in viata . Atingerea apogeului penibilului !!! Sa mor io daca altfel imi explic masochismu' astuia . E ..... dincolo de ..... mult prea penibil ! E giga penibil ! E prostu' netului , sa dea dracii !

Serios acum , m-am gandit la el . Sufera saracu' . Mi-e mila de el . N-as dori nici la puricii cainilor mei sa fie vazuti atat de jenibil de o asemenea masa de oameni .

Nu vezi ? Sta la el in ,, patut " si arunca cu jucarii . P-orma plange imbecil ca s-au spart . Si ca veni vorba de pescuit ....... ia sa-l intrebe cineva ,, ce-i ala " ? Va raspunde nonsalant si sigur pe el ,, este un sport si se joaca cu bilute . De unul singur . "

................................................

Doamne Fereste , ..... este incredibil de retard . Unde ziceati , mah , ca-i asta ziarist ????? Io nu l-as lasa nici sa scrie cu pixu' pe hartie igienica .

Închis