TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Ian 2011, 09:39

Slaba replica cu poza mea a gazetarasului de mahala bucuresteana...Ei uite ca stiu multe despre concursuri,pe cind tu de exemplu habar nu aveai cine-i Matty....halal.Si, da, pestele din poza este salau ,sa nu-l confunzi pe viitor cu obletii..probabil judeci pestii dupa marimea la care ii prinzi tu,considerindu-i pe toti la fel...

P.S.,Sabine,ai pus-o ,din prima postare te-a ridicat la rang de clona...iti prevad un viitor luminos la nebun ,pe pirt.info... :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 24 Ian 2011, 10:27

Eu zica ca-si cauta si "GIbonul" nostru o... CARACATITA GHICITOARE-CLARVAZATOARA (vezi caracatita Paul decedata de curand sau Larisa de la Constanta).Sigur vrea sa stie din timp toate miscarile lui Gheorghita!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Ian 2011, 13:17

melculbeat scrie:ah...si iar am uitat ceva. tubul pe care il vedeti atasat de bostanul lui, nu e pentru respirat. e de fapt un pai facut pe comanda cu care poseidonul serveste kkshake (de camila, evident).
Melcule spune drept tu vrei un topic dedicat la el pe forum?!... pai de ce nu spui ase, ca te ajut io care am relatii acolo.
Fa si tu o poezie ca Fario si poate te alegi cu topic special.Bine, acuma sper ca nu te superi daca o sa te faca sluga mea, sau daca o sa zica ca lucrezi pt mine, ca executi la comanda mea si ca dea aia te iei de el....eu sunt de fapt cel ce ii agita pe toti impotriva lui.Sunt dusmanul poporului! :lol: Cum ii zice cineva ceva de dulce, e clar ca eu sunt de fapt in spatele complotului.Ar fi misto sa ne intalnim toti la o cina impreuna cu marele scufundator sa vada ca iesim la numar.Daca vrea poate sa vina si cu toti fanii lui, chiar daca ii da cu virgula...de platit platim noi ca suntem multi si gasca lui incape pe un singur scaun deci nu e cheltuiala mare. :lol: Uite daca el vrea alegem un local din sibiu ca e la mijloc de tara si distractie o fi garantat.Pt cine nu are fonduri facem o cheta pe rapitori.ro si cred ca v-or fi destui care sa plateasca pt asemenea circ....facem si filmare.Daca crede cineva ca e buna ideea hai sa o discutam.Pt asta o sa-l lasam pe Fan Niculai sa vorbeasca in numele omului baobab. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 24 Ian 2011, 13:38

bah adeline, eu atita iti zic...tu esti clona mea. m-a ascuns atit de bine...incit nici macar tu nu ai banuit. da? clar? in al doilea rind, te incurci la socoteli...nu are cum sa incapa el cu gasca lui pe un scaun, pt ca doar el are nevoie de o banca din parc ca sa stea comod. sau ma rog, poate pe unu-l tine pe-un genunchi si pe altu' pe celalalt...cit despre saitu' lui si topic special, nu stiu ce sa zic. ca la cit e de important si la ce rating a ajuns, mi-e ca vor aparea atacurile informatice de la hackerii chinezi.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Ian 2011, 13:41

ticairlandezu scrie:Eu zica ca-si cauta si "GIbonul" nostru o... CARACATITA GHICITOARE-CLARVAZATOARA (vezi caracatita Paul decedata de curand sau Larisa de la Constanta).Sigur vrea sa stie din timp toate miscarile lui Gheorghita!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ii spun io pa fata toate viitoarele miscari...il trimit la.................. :twisted: .Stie el ce este in locul punctelor... :lol: :lol: :lol: ........Gazetaras ratat...care nu cunoaste nici pestii,japcar ,mirlitar si retinator de avatzei de gradinita,nici nu mi-as consuma bateriile aparatului sa fac poza la asa pesti...Il vad cind o da ochii cu Pictorul sau amicii acestuia ca intre el si acestia nu sint 600km...

Si daca as fi un locul lui Modigliani i-as propune o intilnire publica, face to face,fiind extrem de curios daca ar mai fi asa vitez domnul vinator de caracatite ,pardon pui de caracatite,ca vis a vis de noi ,astia de pe diagonala hartii ,numai ringuri viseaza....trimitindu-si i.p.-ul la intimpinare...in timp ce el sta bine mersi ascuns dupa tastatura...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 24 Ian 2011, 13:45

gigi, daca te uiti citeva pagini mai in spate...i-am acceptat propunerea cu ringul in schimbul deconspirarii fanului. s-a facut liniste. acum nah, nu puteam sa-l ofertez la infinit, am jucat si eu dupa regula fanului care l-a asteptat fix o ora pi sheas pe adelin. dar daca e atent...poate mai fac promotii :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Ian 2011, 13:51

...si aia nici nu e caracatitza, e clona unei caracatite, deci cu totul altceva!
Asadar acest Nikita al jurnalismului second hand in afara de clone nu cred ca a prins nimic niciodata...sincer eu banuiesc ca si fitofagii aia erau clone...sa dovedeasca cu IP-ul daca nu e asa! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 24 Ian 2011, 13:53

nici macar, eu cred ca era caracatita gonflabila, ca de altfel si celelalte persoane din realitatea lui fizica :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 24 Ian 2011, 14:04

semlecangheorghe scrie: daca as fi un locul lui Modigliani i-as propune o intilnire publica, face to face
I-am propus eu , ca tot aia e... :lol: doar eu sunt clona lui Modigliani , nu ? :lol:
Iaca ce raspunde ghertoiul de ziar :
Tralalaul scrie:Singurul loc public unde m-ar interesa sa ma intalnesc cu tine ar fi ringul

Sa poti pune mana pe bufleiul asta , ai decat doua sanse : ori il pandesti pe strada , ori din intamplare pe vreun mal de apa . Cu toate ca , cu ceva vreme in urma guita ca vezi doamne ce ne face el daca ne prinde.. :lol:
I-am mai zis eu ce ne face . Ne prinde , ne pune jos si ne suge pu.la cu japca , dar el nu si nu...batman , batman .
Vine si ziua aia in care va face ochii cat cepele. :shock: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 24 Ian 2011, 14:21

Bai , daca o avea dupa el furcoiu' ala din poza ..... io fug ! Pai voi vedeti ce-a patit amarata aia de Meduza Cosmica ? Voi vedeti , saraca , cum se chirceste si se infasoara pe furcoi ? De durere , nene !

Da' daca o veni cu pistolu' ...... al dracu sa fiu daca nu i-l bag in c.ur si trag toate cartusele !

.............................................

INCHEIERE :

Gerula , cretin fantastic , fa sa nu ne gasim vreodata . Si nu-ti dori sa afli de ce spun asta .

Du-te dracu' de acerebral infatuat ( care numa' tu porti bratari de all inclusive ) , imi pierd vremea cu tine . Cata atentie acord unui kkt pe strada este multa in comparatie cu cata meriti tu . ( Baaaah , spune baietilor adevarul cu bratara , spune ca fara buletin in mana nu stii cum te cheama si ti-au pus-o aia sa nu te pierzi de mami prin statiune . Noi , ultima data am purtat asa ceva cand eram mici-mici , la maternitate )

Cand si cand , din plictiseala , am sa mai povestesc despre Galaxiile tale pline de Bibani cu Tenesi , Meduze Cosmice sau Obleti cu Labe . Dar atat .

Închis